Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky, máte někdo zkušenost s kočárkem Oregon GTS od Baby Weltu? moc se mi líbí ale bojím se zda není úzký. mimi čekám na podzim, tak aby se mi tam vešlo i s fusakem. a co ABC desing Turbo 3S? ten jsem viděla jen na internetu a moc se mi líbí jeho mohutná konstrukce. máte s ním zkušenost? v jakém obchodě ho můžu vidět?díky
je nutne kvuli tomu zakladat dve diskuse a jeste jinak pojmenovane. Taky zvaz jestli by nebylo lepsi diskusi pojmenovat primo nazvem kocarku - nazvy diskusi „kocarek“ ci „kocarky“ jsou dost zavadejici…
Ahojky, nevím jak jiné maminky, ale mi se osvědčil oregon gts. Malá se narodila v prosinci a s fusakem se tam vešla dobře. Později když byla korbička malá tak se dala pryč a místo zase vzniklo. Jezdí se s ním perfektně. ![]()
Ahoj, mám Oregon, je super, taky je malý v prosinci. Místa je tam dost.
Ahoj taky máme Oregon GTS, malej se narodil na začátku ledna a s fusakem s beránka se do té vložné tašky krásně vlezl. Když se oteplilo, tak sem mu dala tenčí fusak a taky to šlo. Jenže bohužel je ten náš brouk dlouhej ja žirafa (v 5 měsících 70cm
) tak hned ja se oteplilo, tak putoval do sporťáku. A na tenhle případ sem využila takovej jakoby fusak, so se dá udělat když se odepne vrch té tašky. Jako vůbec má ten oregon plno vychytávek. Já sem s nim teda moc spokojená. JEdinou vadu co se nám teda stala, tak nám tam prasknul kousek plastu naboku, ale to byla naše vina, protože sme ho rvaly silou do kufru
bohužel máme jen krátkou fábii, ale kdyý se rozloží, tak se tam krásně vleze! Za mě teda doporučuju!
já ted prisla na to, ze tam de v pohode na:,–(it i autosedacka! dpcela me to stve, ze sem to nevedela driv! mame sedacku jinou od chicca syntesis a ta tam opravdu nepasuje ![]()
http://www.detskyraj.cz/…na-dite-2008
tak tedfa rikam, ten kocar jako nema chybu!
já psala ten prispevek predtim, ale nevim proc jako anonym ![]()