Oregon GTS, ABC desing Turbo3S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
5.5.08 14:04

Oregon GTS, ABC desing Turbo3S

ahojky, máte někdo zkušenost s kočárkem Oregon GTS od Baby Weltu? moc se mi líbí ale bojím se zda není úzký. mimi čekám na podzim, tak aby se mi tam vešlo i s fusakem. a co ABC desing Turbo 3S? ten jsem viděla jen na internetu a moc se mi líbí jeho mohutná konstrukce. máte s ním zkušenost? v jakém obchodě ho můžu vidět?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.5.08 14:12

je nutne kvuli tomu zakladat dve diskuse a jeste jinak pojmenovane. Taky zvaz jestli by nebylo lepsi diskusi pojmenovat primo nazvem kocarku - nazvy diskusi „kocarek“ ci „kocarky“ jsou dost zavadejici…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.5.08 15:49

Ahojky, nevím jak jiné maminky, ale mi se osvědčil oregon gts. Malá se narodila v prosinci a s fusakem se tam vešla dobře. Později když byla korbička malá tak se dala pryč a místo zase vzniklo. Jezdí se s ním perfektně. :)

• Citovat
  • Upravit
1713
5.5.08 19:22

Ahoj, mám Oregon, je super, taky je malý v prosinci. Místa je tam dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.6.08 22:09

oregon

Ahoj taky máme Oregon GTS, malej se narodil na začátku ledna a s fusakem s beránka se do té vložné tašky krásně vlezl. Když se oteplilo, tak sem mu dala tenčí fusak a taky to šlo. Jenže bohužel je ten náš brouk dlouhej ja žirafa (v 5 měsících 70cm :? ) tak hned ja se oteplilo, tak putoval do sporťáku. A na tenhle případ sem využila takovej jakoby fusak, so se dá udělat když se odepne vrch té tašky. Jako vůbec má ten oregon plno vychytávek. Já sem s nim teda moc spokojená. JEdinou vadu co se nám teda stala, tak nám tam prasknul kousek plastu naboku, ale to byla naše vina, protože sme ho rvaly silou do kufru :( bohužel máme jen krátkou fábii, ale kdyý se rozloží, tak se tam krásně vleze! Za mě teda doporučuju!

• Citovat
  • Upravit
50
17.6.08 19:36

oregon

já ted prisla na to, ze tam de v pohode na:,–(it i autosedacka! dpcela me to stve, ze sem to nevedela driv! mame sedacku jinou od chicca syntesis a ta tam opravdu nepasuje :(

http://www.detskyraj.cz/…na-dite-2008

tak tedfa rikam, ten kocar jako nema chybu!
já psala ten prispevek predtim, ale nevim proc jako anonym :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4