Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobré ráno maminky,
chtěla bych Vás poprosit o radu, prodávám golfky Chicco ct 0.4, maminka si je přeje poslat českou poštou, nevíte jestli je můžu zabalit do igelitového pytle, nebo musí být v krabici. Jak jste balili golfky Vy? Moc Vám děkuji. Katka
Já jsem golfky kupovala přes net a přišly v bublinkách a v krabici. Jen do igelitu bych je nebalila, když vidím, jak s balíkama na poště zacházejí......
Zabalila sem je do igelového pytle ( toho černýho je pevný ) a na pytel sem nalepila papír A4 kde sem napsala adresy, vyplnila podací lístek, dobírkovou poukázku a hotovo. Jen budeš platit příplatek za nevím přesně jak se tomu říká ale myslím neskladný zboží prostě že to není úhledně v krabici.
Katuš,
nemáš možnost u Vás v prodejně s kočárky nebo jiné vyptat si krabici
Já jsem to tak dělala, když jsem prodávala kočárek nebo jídelní židličku.
Katka
Ahoj,
já jsem taky posílala golfky a kromě igelitu jsem kolem nich dala i kartónový papír z nějakých krabic. Nebyla to zrovna celá krabice, ale to obalení pevnějším materiálem stačilo. Ona by to pošta dodalai jen v igelitu, ale už bych moc nespoléhala na to, že golfky dorazí nepoškrábané a neodřené.
Tak jestli nemám dostatečně velkou krabici, tak zkus sehnat aspoň nějaké menší, rozlož je a kolme kočárku obal. To pak přelep izolepou a pak šup do pytle nebo tak nějak.
M.
Ahoj holky,
moc Vám děkuji, vždycky mi poradíte.
Zajdu do obchodu pro nějakou krabici, a rozdělám jí. Nevím, kde bych u nás sehnala nějakou velkou krabici, a hlavně si nedokážu představit, jak jí vláčím domů. ![]()
sice píšu pozdě ale pro další prodávající: posílala jsem tak velkou trojkolku a teď i sporťák - v průhledné fólii. Ve velkých skladech nebo v obchodech prodávají průhlednou fólii
Obnovuji téma. Prosím je tu někdo kdo posílal kočárek přes nějakého dopravce? Potřebuji poslat kočárek co mám v inzerci a zajímalo by mě, jak to musí být zabaleno a aspoň orientační cena. Podle stránek mi to vychází asi 250, tak jestli to odpovídá nebo je to víc. Děkuju
@Spokojení Já jsem sice sama neposílala, ale kupovala zde na bazaru a paní mi poslala golfky přes Českou poštu. Byly složené a obalené průhlednou fólií, poštovné jsem platila těch 250,–.