Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
máte některá zkušenost u tohoto kočárku (popř. u jiného)s deformací gumové rukojeti?Kontaktovala jsem mailem prodejce (p.P.Plass - Praha Dětský růžek),ten mi odepsal,že po roce používání je to běžné opotřebení,s čímž nesouhlasím.Odvolával se na dodavatele,že jim toto nuznává.Na kočárek je přeci záruka 24 měsíců.Chápu „ojetí“ koleček,vyblednutí potahu v důsledku vystavování na sluníčku..atd…ale toto podle mě není důsledek opotřebení,ale materiál povrchu rukojeti se prostě pokroutil.Známá měla u stejného kočárku tentýž problém a v jiné prodejně jí rukojeť původně gumovou vyměnili za pěnovou - u té ke shrnutí materiálu pravděpodobně nedojde…Jinak jsem s kočárkem velmi spokojená.
Děkuji za případné odpovědi a zkušenosti.
Ahoj, já ho mám, ale teprve pár měsíců. Rukojeť mám zatím v pořádku. Ale štvou mě kolečka, v jednom jakoby mlaská a ostatní skřípou. Nevíš, co s tím? Jinak bych ti poradila zkusit napsat dotaz pánovi na malli.cz, je takový ochotný, možná by ti poradil. Lenka
Ahoj, tak rukojeť mám taky přetočenou. Po reklamaci ji pouze otočili. Ale udělalo to zas, tak už to neřeším. Známé manžel to dokáže nějak rozebrat a opravit, my ne
Ke kolečkům: mazat, mazat, mazat. Několikrát jsme reklamovali, jednou je přilepili, pak nám je vyměnili. Trochu se to zlepšilo, ale nejlepší je fakt pravidelně mazat. V kolečkách prostě pracuje plast a gumu a je to náchylné na výkyvy počasí (vlhko, teplo). Jinak diskuze na PP AT4 už tu je a tam jedna paní radila kolo rozebrat a přilepit. Napsala mi i postup. https://www.emimino.cz/modules.php?…
Jo, a opravdu prodejcům dodavatel = Kenyo tyto reklamace neoznává! Ani rukojeť, ani kolečka. Tudíž záleží na prodejci, jak se s tím popere…