Peg Pérego AT4 Completo - reklamace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1190
19.4.08 10:25

Peg Pérego AT4 Completo - reklamace

Dobrý den,
máte některá zkušenost u tohoto kočárku (popř. u jiného)s deformací gumové rukojeti?Kontaktovala jsem mailem prodejce (p.P.Plass - Praha Dětský růžek),ten mi odepsal,že po roce používání je to běžné opotřebení,s čímž nesouhlasím.Odvolával se na dodavatele,že jim toto nuznává.Na kočárek je přeci záruka 24 měsíců.Chápu „ojetí“ koleček,vyblednutí potahu v důsledku vystavování na sluníčku..atd…ale toto podle mě není důsledek opotřebení,ale materiál povrchu rukojeti se prostě pokroutil.Známá měla u stejného kočárku tentýž problém a v jiné prodejně jí rukojeť původně gumovou vyměnili za pěnovou - u té ke shrnutí materiálu pravděpodobně nedojde…Jinak jsem s kočárkem velmi spokojená.
Děkuji za případné odpovědi a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.4.08 14:44

Ahoj, já ho mám, ale teprve pár měsíců. Rukojeť mám zatím v pořádku. Ale štvou mě kolečka, v jednom jakoby mlaská a ostatní skřípou. Nevíš, co s tím? Jinak bych ti poradila zkusit napsat dotaz pánovi na malli.cz, je takový ochotný, možná by ti poradil. Lenka

• Citovat
  • Upravit
97
19.4.08 20:14

Ahoj, tak rukojeť mám taky přetočenou. Po reklamaci ji pouze otočili. Ale udělalo to zas, tak už to neřeším. Známé manžel to dokáže nějak rozebrat a opravit, my ne :-( Ke kolečkům: mazat, mazat, mazat. Několikrát jsme reklamovali, jednou je přilepili, pak nám je vyměnili. Trochu se to zlepšilo, ale nejlepší je fakt pravidelně mazat. V kolečkách prostě pracuje plast a gumu a je to náchylné na výkyvy počasí (vlhko, teplo). Jinak diskuze na PP AT4 už tu je a tam jedna paní radila kolo rozebrat a přilepit. Napsala mi i postup. https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
19.4.08 20:22

Jo, a opravdu prodejcům dodavatel = Kenyo tyto reklamace neoznává! Ani rukojeť, ani kolečka. Tudíž záleží na prodejci, jak se s tím popere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí