Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebuji poradit…máme kočárek Casualplay a rozhoduju se, jestli koupím deštník nebo sluneční stříšku. Docela se mi líbí stříška Teutonie, je skladná, ale zase nevím, zda stíní dostatečně. Takže budu vděčná za každou zkušenost. Díky, díky..
Ahoj Petule,
mám oboje - slunečník i stříšku Tetutonii - a obojí má své pro a proti. Slunečník musíš pořád přetáčet, občas i držet, aby ho neodfoukl vítr, ale zase opravdu zastíní. Ta stříška je lepší na manipulaci, prostě jí tam připneš a jedeš, ale přeci jen, to sluníčko přes ní trošku svítí. My jsme vloni, když jsme jezdili s hlubokým kočárem, používali spíš slunečník, letos máme sporťák a myslím, že využijeme víc stříšku. Tak nevím, jestli jsem Ti pomohla, asi moc ne, ale toť moje zkušenost…
Petu,
máme stříšku Teutonia a je fakt, že jí sluníčko trochu prosívít. Ondrovi to ale nikdy nevadilo, ani když byl úplné miminko. Některým dětem to ale vadí.
Já bych slunečník nechtěla, když jedeš, pořádně nevidíš a do většího větru taky není.
M.
Já to právě řeším na sporťák…ten budeme během 14 dnů nasazovat, takže bych chtěla něco koupit.
Ahoj,
já mám stříšku Teutonii. Používala jsem ji na hluboký i na sporťák už minulé léto. To Vojta jenom ležel a když jsem jela přímo proti slunci tak mu to stejně prosvítalo do očí a vadilo mu to. Takže jsem přes to dávala ještě plínku. Teť už sedí a jak mu tam dám clonu tak ji hned strhne. Slunečník jsem neměla.
Vidím - super téma, právě řešíme s manželem co je lepší. Máme slunečník, který nám sloužil dobře minulé léto ( do momentu, než nám jej zlámala tchýně
), ale teď máme golfky a ráda bych místo slunečníku vyzkoušela stříšku. Nemáte někdo foto, jak vypadá? Jak se upevňuje? Kde si ji lze pořídit?
Děkuji.
Ahojky, já slunečník nechtěla, i když asi cloní víc než stříška. Stříšku jsme užili opravdu hodně a už ji vozím i v golfkách. Malej si jí nevšímá, takže ji nani nestrhává.
Alinko - snad nějakou fotku nejdu a vložím (pokud nezapomenu)
Upevňuje se jednoduše nasunutím takových sponek na okraj střechy kočárku a objednat se dá na netu - zkus vyhledávač nebo obejdi obchody, kde prodávají kočárky. Ale než ji objednáš, tak porovnej ceny - dost se to liší ![]()
Tak děkuji, na fotečku si počkám - na těch golfkách by mne zajímala…my máme TKF Buggster
Ty sponky na připínání nedrží na každém kočárku. Já mám na lemu boudičky takovou tu naducanou látku a tam mi to drží. Ale mám kamarádku která má Jané a tam jí to nešlo. Ale prý se dají dokoupit nějaké jiné sponky které jdou přidělat skoro na všechny kočárky.
Mám obojí, slunečník je hrozná pruda, při jízdě se kinklá, pokud jedeš městem a často měníš směr jízdy, musíš neustále zastavovat a deštník předělávat… stříška je super, bohužel ji syn neustále sundává z kočáru. Ale loni, dokud byl malý mimi, to jsem byla spokojená. Uvažuju o tom, lehce ho ke kočáru přistehovat… ![]()
Také máme obojí, nejdřív slunečník, alr ve větru nepoužitelný a pořád ho natáčet, tak jsem šla u druhého dítka do stříšky Teutonia, a spokojenost, možná trochu prosvítí, tak občas ješte přehodím plínu, ale rozhodně lepší a skladnější nez slunečník.misa
Tady je foto na našem prvním kočáru: (jde to zvětšit)
""http://img237.imageshack.us/img237/166/img8190ym0.th.jpg:http://img237.imageshack.us/…90ym0.th.jpg /> Tam držela ta stříška krásně, celé léto bez problémů.
Teď už občas tahám golfáč Zippy a tam to teda drží hůř, protože ty sponky jsou zrovna na místě, kde jsou klouby boudy, takže kdykoli boudu složím, stříška buď rovnou spadne, nebo se dost posune a uvolní.
Takže asi nejlepší by bylo zkusit stříšku najít někde v kamenném obchodě a vyzkoušet, abys pak nenadávala, co to je za krám
, že to furt padá
.
M.
Jee, to jsem ráda, že jsem objevila tuhle diskuzi.
Pro sluneční stříšku už jsem rozhodnutá dlouho, jen nevím, kterou vybrat. ![]()
Podle toho, co tu píšete, je asi Teutonia správná volba, ale ještě se zeptám. Nemáte někdo zkušenost se stříškou Safety 1st - zejména, jestli jde přidělat na XA a jak je skladná?
http://www.safety1st.cz/…39-38036.jpg
Díky. ![]()
ahoj chci se jen zeptat máte někdo sluneční stříšku Teutonii na Jané Nomad a sedí to??Jste spokojené? díky díky
Slunečník mi vadí jak se kinklá a musí ho člověk přetáčet a přetáčet
![]()
mám slun. stříšku na golfkách Moon buggy a jsem s ní naprosto spokojená. Dříve jsem měla slunečník a to děsné natáčení kvůli sluníčku, už nikdy!!!!!