Deštník nebo sluneční stříška?????

1347
12.4.08 10:00

Deštník nebo sluneční stříška?????

Potřebuji poradit…máme kočárek Casualplay a rozhoduju se, jestli koupím deštník nebo sluneční stříšku. Docela se mi líbí stříška Teutonie, je skladná, ale zase nevím, zda stíní dostatečně. Takže budu vděčná za každou zkušenost. Díky, díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1364
12.4.08 10:26

Ahoj Petule,
mám oboje - slunečník i stříšku Tetutonii - a obojí má své pro a proti. Slunečník musíš pořád přetáčet, občas i držet, aby ho neodfoukl vítr, ale zase opravdu zastíní. Ta stříška je lepší na manipulaci, prostě jí tam připneš a jedeš, ale přeci jen, to sluníčko přes ní trošku svítí. My jsme vloni, když jsme jezdili s hlubokým kočárem, používali spíš slunečník, letos máme sporťák a myslím, že využijeme víc stříšku. Tak nevím, jestli jsem Ti pomohla, asi moc ne, ale toť moje zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
12.4.08 10:47

Petu,
máme stříšku Teutonia a je fakt, že jí sluníčko trochu prosívít. Ondrovi to ale nikdy nevadilo, ani když byl úplné miminko. Některým dětem to ale vadí.
Já bych slunečník nechtěla, když jedeš, pořádně nevidíš a do většího větru taky není.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
12.4.08 10:49

Já to právě řeším na sporťák…ten budeme během 14 dnů nasazovat, takže bych chtěla něco koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.4.08 11:47

Ahoj,

já mám stříšku Teutonii. Používala jsem ji na hluboký i na sporťák už minulé léto. To Vojta jenom ležel a když jsem jela přímo proti slunci tak mu to stejně prosvítalo do očí a vadilo mu to. Takže jsem přes to dávala ještě plínku. Teť už sedí a jak mu tam dám clonu tak ji hned strhne. Slunečník jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
12.4.08 12:20

Vidím - super téma, právě řešíme s manželem co je lepší. Máme slunečník, který nám sloužil dobře minulé léto ( do momentu, než nám jej zlámala tchýně :evil: ), ale teď máme golfky a ráda bych místo slunečníku vyzkoušela stříšku. Nemáte někdo foto, jak vypadá? Jak se upevňuje? Kde si ji lze pořídit?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
12.4.08 12:34

Ahojky, já slunečník nechtěla, i když asi cloní víc než stříška. Stříšku jsme užili opravdu hodně a už ji vozím i v golfkách. Malej si jí nevšímá, takže ji nani nestrhává.

Alinko - snad nějakou fotku nejdu a vložím (pokud nezapomenu) :wink: Upevňuje se jednoduše nasunutím takových sponek na okraj střechy kočárku a objednat se dá na netu - zkus vyhledávač nebo obejdi obchody, kde prodávají kočárky. Ale než ji objednáš, tak porovnej ceny - dost se to liší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
12.4.08 12:51

Tak děkuji, na fotečku si počkám - na těch golfkách by mne zajímala…my máme TKF Buggster

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.4.08 13:32

Ty sponky na připínání nedrží na každém kočárku. Já mám na lemu boudičky takovou tu naducanou látku a tam mi to drží. Ale mám kamarádku která má Jané a tam jí to nešlo. Ale prý se dají dokoupit nějaké jiné sponky které jdou přidělat skoro na všechny kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
12.4.08 19:01

Mám obojí, slunečník je hrozná pruda, při jízdě se kinklá, pokud jedeš městem a často měníš směr jízdy, musíš neustále zastavovat a deštník předělávat… stříška je super, bohužel ji syn neustále sundává z kočáru. Ale loni, dokud byl malý mimi, to jsem byla spokojená. Uvažuju o tom, lehce ho ke kočáru přistehovat… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
12.4.08 21:05

Také máme obojí, nejdřív slunečník, alr ve větru nepoužitelný a pořád ho natáčet, tak jsem šla u druhého dítka do stříšky Teutonia, a spokojenost, možná trochu prosvítí, tak občas ješte přehodím plínu, ale rozhodně lepší a skladnější nez slunečník.misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
13.4.08 10:46

Tady je foto na našem prvním kočáru: (jde to zvětšit)
""http://img237.imageshack.us/img237/166/img8190ym0.th.jpg:http://img237.imageshack.us/…90ym0.th.jpg /> Tam držela ta stříška krásně, celé léto bez problémů.
Teď už občas tahám golfáč Zippy a tam to teda drží hůř, protože ty sponky jsou zrovna na místě, kde jsou klouby boudy, takže kdykoli boudu složím, stříška buď rovnou spadne, nebo se dost posune a uvolní.
Takže asi nejlepší by bylo zkusit stříšku najít někde v kamenném obchodě a vyzkoušet, abys pak nenadávala, co to je za krám :roll: , že to furt padá :lol: .
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
15.4.08 10:34

Jee, to jsem ráda, že jsem objevila tuhle diskuzi. :-) Pro sluneční stříšku už jsem rozhodnutá dlouho, jen nevím, kterou vybrat. :oops:

Podle toho, co tu píšete, je asi Teutonia správná volba, ale ještě se zeptám. Nemáte někdo zkušenost se stříškou Safety 1st - zejména, jestli jde přidělat na XA a jak je skladná?
 http://www.safety1st.cz/…39-38036.jpg

Díky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.6.08 10:39

ahoj chci se jen zeptat máte někdo sluneční stříšku Teutonii na Jané Nomad a sedí to??Jste spokojené? díky díky
Slunečník mi vadí jak se kinklá a musí ho člověk přetáčet a přetáčet :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka755
2.6.08 11:50

mám slun. stříšku na golfkách Moon buggy a jsem s ní naprosto spokojená. Dříve jsem měla slunečník a to děsné natáčení kvůli sluníčku, už nikdy!!!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4