Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den. Máte někdo některý z těchto kočárků?Nebo nějaký podobný? Jak jste spokojení? Chci si teď na jaře nějaký koupit a nemám žádné zkušenosti - první mimi,zatím mám deltim „zrokurazdva“,ten jezdí strašně. S kočárkem chci jezdit převážně po asfaltce,občas přejet nějaký plácek s trávou nebo kamínek,obrubník,ale nic hrozného. Budu ho dávat do auta,kufr má jako oktávka,takže malá díra do kufru. Chci aby se malej v kočárku i vyspal,když půjdu na delší procházku,jednou za čas i víc km. Co udělají ta pěnová kolečka? Neojezdí se a nepopraskají za pár týdnů nebo měsíců? Když zaaretujete kolečka a strčíte do kočárku,jede rovně nebo má tendenci táhnout k jedné straně? Předem díky za odpovědi.
ahoj,
mám objednaný chipolino dakota, měl by mi přijít asi příští týden. Jak s ním trošku najezdím, napíšu dojmy. Viděla jsem ho v Brně a připadá mi docela festovní a pro malý pohodlný. Zatím jezdím s hlubokým od Patrona o s Roanem Hugo, ale ten je hrozný tank a v poloze na sporťák naprosto neovladatelný
Ahoj Emajko a vůbec všichni. Tak jak se jezdí s Dakotou,snad Ti již přišel?
Ahoj, já jsem včera koupila Chipolino Rapido a zatím jsem z něj nadšená. Do teď jsme měli Babyactive Breaker, klasická polská kombinace ala Tako, akorát trochu propracovanější a o 5 kg lehčí, ale i tak se do schodů u vchodu pronesl (krom toho s obrácenou rukojetí též neovladatelný). Rapido má 10 kg, opěrka se dá polohovat do tří poloh (úplný leh, polosed, kolmý sed), je k tomu, nánožní, super pláštěnka, přední 4 kolečka jsou otáčecí s aretací,… snad jen místo toho pidibatůžku bych uvítala klasickou tašku. Je mi prd platný, že se dá rozložit na přebalovací podložku, to já nevyužiju
.
Jestli máš/máte nějaké dotazy ohledně Rapida, ptej/te se! ![]()
Pokud máš Deltim, tak určitě podobný kočárek můžu doporučit, pro dítě od půl roku stačí jen ten sporťák.
Ahoj,tak dneska nám dorazil Chipolino Dakota,vzhledově se my velmi líbí,a poprvní projížce celkem spokojená,jedna menší vada kočárku je že má menší košík,ale myslím že až to tak neva.