Pozor na Malli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
15.4.08 23:22

Pozor na Malli

Ahoj,

mam pro vas varovani pred praktiky prodejce Malli (www.malli.cz), Dlouha 5, Praha 1.

Jedna se kocarek Peg Perego A3 zakoupeny 03/2007. Dnes mame 04/2008.

Pokud bude vse v poradku, budete pravdepodobne spokojeni s milym panem Mallim a jeho sluzbami. Ma to vsak hacek v okamziku, kdy zacnou problemy se zbozim.

Scenar byl nasledujici:

1. Pani u pokladny vas pohotove obvini ze spatneho zachazeni. „To je z toho, ze s tim jezdite po schodech a v terenu“. (Asi nas vsechny sleduje).

2. Prasklou spojovaci tyc u kocaru pan Malli ochotne a s usmevem opravi, kocarek odveze i priveze, ale nezaznamena mezi zarucni opravy i pres nalehani. (1. chyba - verime tomu slusnemu panovi).

3.Kdyz odpadne nytovani na spojovaci tyci provedene panem Malli, nechavame si ji neodborne opravit, protoze jsme mesic mimo Prahu. (2. chyba - ztracime narok na zaruku.)

4. Nakonec spojovaci tyc praskne potreti pan Malli nabizi opravu, ale odmita do protokolu uvest, ze se jedna jiz o druhou zavadu na stejnem miste. Z meho pohledu o treti. (pan Malli: „Kde mate zaznam o oprave, ktery vzdy davame?“ Aha!)

5. Dopisuji do protokolu, ze se jedna o 2. stejnou zavadu, pan Malli protokol roztrha a tim nase debata konci.

A zaver. Pri normalnim prubehu reklamace bychom meli pravdepodobne narok na vraceni zbozi. Neduverujte milemu panovi a trvejte na postupu, ktery vas neposkodi, i kdyz i pro tuto situaci ma pan Malli pripraveno straseni reklamacnim rizenim, ktere trva 30 dnu a vase nocni mura 30 dnu bez kocarku je na dosah ruky.

Omlouvam se panu Mallimu, pokud ten pan v prodejne, co roztrhal protokol nebyl pan Robert Wertfein - Malli.

Kamil

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
22.4.08 11:24

Ahoj,
musim reagovat. Tebou/Vami uvedene chovani majitelu malli mne vazne prekvapuje. Leda ze by se opravdu jednalo o nekoho jineho, nez pana Wertfeina osobne a jeho manzelku..... Vetsi cast meho rozsahleho vozoveho parku vzdy tvorily kocarky PP prave od nich. Nikdy jsem s nimi nemela nejmensi problem, vzdy ochotne poradili, pomohli pri reseni {pravda, nikdy jsem u nich oficialne nereklamovala} malych much a musek. Vzdy profesionalita a ochota. Dokonce mi 2 kocarky dovezli primo domu, sestavili, predvedli {byla jsem tenkrat vzdy ve vysokem stadiu tehotenstvi}. Tolik moje vice nez dobra zkusenost za posledniho 4,5 roku se spolecnosti malli.
Andrea R.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.4.08 23:43

malli

musím reagovat na tento názor na malli, myslím, že ten pán byl Wertfein osobně, psala jsem si s ním přes email, na otázku párkrát použitého plika, jak může být tak rychle zničený tlumič, vypadávaly mi ty boční krytky na kolečku,tak mi napsal,že jej mám poslat,co nejdřív na opravu k němu a když jsem řekla, že tak málo použitý kočárek je tak rychle poničený, tak se urazil a odkázal mě jinam,jen proto,že jsem zapochybovala nad kvalitou perega, nepřijde mi to férové jednání!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.5.08 09:38

Malli

Ahoj,

posilam vam konec pribehu s obchodem Malli a reklamaci. Malli jsem poslal k sipku a nechal si kocarek opravit u Babystar (Kenyo) - autorizovaneho dovozce Peg Perego. A muzu doporucit, protoze na rozdil od Malli mi byl automaticky technikem vystaven podrobny protokol o provedenych opravach.
Priste bych nakupoval u Babystar, protoze ted vim, ze opravy a reklamace vyrizuji profesionalne a ne jak nejaci kolotocari z Dlouhe. :-)))

Kamil

• Citovat
  • Upravit
GT3
26
28.5.08 10:10

Tak na tohle musím reagovat .Máme taky kočárek z Malli .Stalo se nám ,že jsme měli ulomené madlo na kočárku GT3.Malého mě vozily holky a kočárek dovezli z ulomeným madlem asi někde dělaly co neměly .Stalo se to v pátek navečer zavolala jsem do Malli a paní řekla ,že můžem v sobotu přijet a vymění madlo. Na prodejně nám dali madlo z jiného kočárku na nové se totiž čeká 4 týdny a to si nedovedu představit v čem bych malého vozila .Z malli mám jenom dobrou zkušenost .Hezký den Hana :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí