Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
musim reagovat. Tebou/Vami uvedene chovani majitelu malli mne vazne prekvapuje. Leda ze by se opravdu jednalo o nekoho jineho, nez pana Wertfeina osobne a jeho manzelku..... Vetsi cast meho rozsahleho vozoveho parku vzdy tvorily kocarky PP prave od nich. Nikdy jsem s nimi nemela nejmensi problem, vzdy ochotne poradili, pomohli pri reseni {pravda, nikdy jsem u nich oficialne nereklamovala} malych much a musek. Vzdy profesionalita a ochota. Dokonce mi 2 kocarky dovezli primo domu, sestavili, predvedli {byla jsem tenkrat vzdy ve vysokem stadiu tehotenstvi}. Tolik moje vice nez dobra zkusenost za posledniho 4,5 roku se spolecnosti malli.
Andrea R.
musím reagovat na tento názor na malli, myslím, že ten pán byl Wertfein osobně, psala jsem si s ním přes email, na otázku párkrát použitého plika, jak může být tak rychle zničený tlumič, vypadávaly mi ty boční krytky na kolečku,tak mi napsal,že jej mám poslat,co nejdřív na opravu k němu a když jsem řekla, že tak málo použitý kočárek je tak rychle poničený, tak se urazil a odkázal mě jinam,jen proto,že jsem zapochybovala nad kvalitou perega, nepřijde mi to férové jednání!
Ahoj,
posilam vam konec pribehu s obchodem Malli a reklamaci. Malli jsem poslal k sipku a nechal si kocarek opravit u Babystar (Kenyo) - autorizovaneho dovozce Peg Perego. A muzu doporucit, protoze na rozdil od Malli mi byl automaticky technikem vystaven podrobny protokol o provedenych opravach.
Priste bych nakupoval u Babystar, protoze ted vim, ze opravy a reklamace vyrizuji profesionalne a ne jak nejaci kolotocari z Dlouhe. ![]()
Kamil
Tak na tohle musím reagovat .Máme taky kočárek z Malli .Stalo se nám ,že jsme měli ulomené madlo na kočárku GT3.Malého mě vozily holky a kočárek dovezli z ulomeným madlem asi někde dělaly co neměly .Stalo se to v pátek navečer zavolala jsem do Malli a paní řekla ,že můžem v sobotu přijet a vymění madlo. Na prodejně nám dali madlo z jiného kočárku na nové se totiž čeká 4 týdny a to si nedovedu představit v čem bych malého vozila .Z malli mám jenom dobrou zkušenost .Hezký den Hana
![]()
Ahoj,
mam pro vas varovani pred praktiky prodejce Malli (www.malli.cz), Dlouha 5, Praha 1.
Jedna se kocarek Peg Perego A3 zakoupeny 03/2007. Dnes mame 04/2008.
Pokud bude vse v poradku, budete pravdepodobne spokojeni s milym panem Mallim a jeho sluzbami. Ma to vsak hacek v okamziku, kdy zacnou problemy se zbozim.
Scenar byl nasledujici:
1. Pani u pokladny vas pohotove obvini ze spatneho zachazeni. „To je z toho, ze s tim jezdite po schodech a v terenu“. (Asi nas vsechny sleduje).
2. Prasklou spojovaci tyc u kocaru pan Malli ochotne a s usmevem opravi, kocarek odveze i priveze, ale nezaznamena mezi zarucni opravy i pres nalehani. (1. chyba - verime tomu slusnemu panovi).
3.Kdyz odpadne nytovani na spojovaci tyci provedene panem Malli, nechavame si ji neodborne opravit, protoze jsme mesic mimo Prahu. (2. chyba - ztracime narok na zaruku.)
4. Nakonec spojovaci tyc praskne potreti pan Malli nabizi opravu, ale odmita do protokolu uvest, ze se jedna jiz o druhou zavadu na stejnem miste. Z meho pohledu o treti. (pan Malli: „Kde mate zaznam o oprave, ktery vzdy davame?“ Aha!)
5. Dopisuji do protokolu, ze se jedna o 2. stejnou zavadu, pan Malli protokol roztrha a tim nase debata konci.
A zaver. Pri normalnim prubehu reklamace bychom meli pravdepodobne narok na vraceni zbozi. Neduverujte milemu panovi a trvejte na postupu, ktery vas neposkodi, i kdyz i pro tuto situaci ma pan Malli pripraveno straseni reklamacnim rizenim, ktere trva 30 dnu a vase nocni mura 30 dnu bez kocarku je na dosah ruky.
Omlouvam se panu Mallimu, pokud ten pan v prodejne, co roztrhal protokol nebyl pan Robert Wertfein - Malli.
Kamil