Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebuju poradit, jaké kolečka by měl můj kočárek mít, když cesta u našeho baráku je ve strašném stavu, je to takový „tankodrom“, fakt hrůza a město to stále nechce zpravit, takže po ní budeme denně jezdit.
Ahoj,
taky jsem kdysi resila stav nasich chodniku a doporucuji velka nafukovaci kolecka. Ted uz mam jen golfky a cekam, kdy se rozpadnou…
Terik
jak snadno se dají ty nafukovací kolečka píchnout? ![]()
taky doporučuji nafukovací a jak často se dají pícnout?to nevím ještě jsem to nslyšela,že by to někomu píchlo,ale stát se to může,
Ahoj,
jednoznačně velká nafukovací. Píchnout se dají, my jsme jezdily 4 roky a píchly dvakrát. Opraví nebo vymění téměř v každém cyklosportu. Šťastnou cestu,
Halka
Já píchla už 2×. ![]()
Víc než nafukovací bych ti doporučila VELKÁ kolečka (klidně nenafukovací), prostě pořádný terénní kočár.
ale ty nenafukovací to pak ten kočár je takovej tvrdej a jestli tam máš terén?Tak to slyším prvně doufám,že to zítra taky nepíchnu ![]()
Ahoj,
taky bych doporučovala nafukovací kola,já má x-lander XA a velká spokojenost,jezdíme s ním už víc jak 8 měsíců,zatím jsme nepíchli a jezíme s ním i v lese atd.
já bych taky doporučila nafukovací kola, já jezdím už půl roku s Dorjanem, taky po hrůzných cestách, někdy i lesem a jsem maxi spokojená
já bych taky doporučila nafukovací kola, já jezdím už půl roku s Dorjanem, taky po hrůzných cestách, někdy i lesem a jsem maxi spokojená
Ja jsem pichla za tri roky jen jednou a to dost kuriozne. Kdyz byl kocar delsi dobu ponechany ve sklepe. Asi s nim posoupl deda…Ale u naseho byla nahradni duse v cene a jinak v cyklosportech…
Terik
Ahoj,
taky doporučuju nafukovací kola. Jezdila jsem asi rok s klasickou čtyřkolkou s nafukovacíma a nepíchla jsem ani jednou. Potom jsem jezdila asi 9 měsíců s tříkolkou (se zadníma kolama nafukovacíma) a u té jsem 1× píchla, když jsem si nevšimla, že jsem projela rozbitou lahví (ale jindy jsem taky nechtěně projela střepama z lahve a nic se nestalo). Manžel to normálně zazáplatoval, jako když se opravuje píchlá duše u kola.
Sarulko, taky bych doporučila velká nafukovací (my jsme za 7M píchli jen jednou a to v Jizerkách v lese). Taky bych doporučila čtyřkolku.
Hodně štěstí při výběru.
Sarulko,
ja si poridila nafukovaci velka kola (pro zmekceni drncani mi je manzel jeste ufoukl),kocar je sam o sobe odpruzeny… X-lander X3 (myslim)…koupili jsme si k nemu nahradni kolecko, abych mohla opravu provest na miste a nejezdila s prazdnou dusi…jde presne umistit na stupatko… ![]()