Kočárky Bohemia Patron

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
137
22.4.08 17:32

Kočárky Bohemia Patron

Zdravím, máte někdo tento kočárek http://www.baby.patron.eu/…-s1724y30y08 nebo http://www.baby.patron.eu/…-t1525y31y08 ve žluté nebo modré barvě?
Nevybledne ta žlutá/modrá po čase?
Jak se vám s těmito kočárky (hlavně s tou tříkolkou) jezdí? Je to velká nevýhoda, když nemají otočné kola? A co to vložené lůžko? Nefouká moc na mimi? Jak dlouho v tom vloženém lůžku dítě vydrží (=jak velké se tam vleze)?
Děkuji za Vaše odpovědi, moc mi pomůžete při výběru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2104
22.4.08 23:14

Ahoj, já mám patrona doma už rok, mám červnové dítě. Mám sice jiný typ, ale má modrou barvu v kombinaci s černou a ta modrá je jak nová. A to byl kočár v létě permanentně venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.4.08 23:19

Ahoj, já sice nemám F3, ale S3, ale spokojená nejsem. Potah nevybledl, ale nejde sundat na vyprání, brzdy vzadu nedrží v zabržděné poloze, takže mi třeba v autobuse ujíždí a ruční brzda se nám už dvakrát opotřebovala ve velmi krátkém čase, reklamaci nám neuznali, neboť prý se tato brzda nepoužívá k brzdění, ale pouze k dobržďování. Jsem asi idiot, protože jsem tento argument nepochopila. Patron já z osobní zkušenosti prostě doporučit nemůžu. Radka

• Citovat
  • Upravit
2649
23.4.08 10:32

Ahoj,

já vozím v Patronu už druhé dítě a jsem spokojená. Barva od roku 2004 nevybledla ani trošku. Vložné lůžko je snad nejdelší ze všech kombinovaných kočárků a pak se dá další zimu po vyjmutí desky použít jako fusak. Má 80 cm, takže ti tam ležící dítě vydrží, dokud bude ochotno v kočárku ležet :-) Kočárek je sice otevřenější, než ostatní, ale na děti mi nikdy nefoukalo. Když jsem měla pocit, že by mi do kočárku mohl padat sníh, tak jsem jednoduše víc přizvedla okraje deky a vypadalo to, že vozím jenom deku.
Takže moje zkušenost je dobrá a doporučit můžu - i když znám pár lidí, kteří na něm měli závadu. Ale to se stává bohužel u všech kočárků :-(

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.4.08 17:01

pro Zubr: a můžu se zeptat, jaký typ kočárku máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí