Kdy mi přijde objednaný erecept do lékárny?

Anonymní
22.3.24 23:23

Kdy mi přijde objednaný erecept do lékárny?

Ahoj,

Chtěla jsem se Vás zeptat, jestli někdo nevíte, kdy se doručují léky do lékáren? (Konkrétně Dr Max)
Dnes jsem si objednala léky na erecept, které nejsou skladem, nikde poblíž mě.
No, léky jsem měla ještě v rezervě, ale zapomněla jsem je v práci v šuplíku. :zed: Jelikož ten lék mám brát každý den, tak se chci zeptat, jestli nevíte, za jak dlouho lék přijde do lékárny? Bohužel mám práci od mého bydliště přes 80km a pochybuju, že bych se do budovy o víkend dostala. :zed:

Děkuji za odpovědi. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66514
22.3.24 23:31
@Anonymní píše: Více

Tak oni ti nerekli, kdy si mas prijit? Mne to vzdy reknou, vetsinou to byva druhy den. I kdyz nevim, jak o vikendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.24 23:58

@vokishka nene, neřekli. Objednávala jsem to online, nebyla jsem osobně. V e-mailu píšou jenom, že až bude lék připraven, tak dostanu SMS a e-mail. I když zadám číslo objednávky na stránky, tak tam je jenom,,připraveno k odeslání” :nevim:

• Citovat
  • Upravit
840
23.3.24 01:43

Jak do jakých lékáren, záleží taky, na kterém skladu lék mají. Do některých vozí i v sobotu dopoledne, jinde o víkendu nevozí. Řekla bych, že čím větší lékárna, tím větší šance, že budou doplňovat i o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102693
23.3.24 06:29

Co treba zvednout telefon a do te lekarny zavolat? Samozřejmě až otevřou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23191
23.3.24 06:34

Většinou jsem měla ještě ten den, max druhý..ale máš sobotu, obávala bych se, že až v pondělí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
23.3.24 08:10

Taky mám hned, jinak nejpozději dva pracovní dny na to. Tedy když jsem objednala v pátek, bylo to nejpozději v úterý v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3935
23.3.24 08:52

No v sobotu určitě nebude. Nejdřív v pondělí bych s tím počítala.
Je lepší si léky vždycky nechávat doma, pokud tam není omezení kdy je třeba je vzít (po obědě a pod.) Protože tohle se stává často. Nebo si doma nechat alespoň jedno záložní plato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
23.3.24 09:00

Před časem se zde jedna dáma ptala, kdy má v práci přestávku na oběd. Dotaz: „Kdy mi přijde objednaný erecept do lékárny?“ mi přijde obdobný. Je to myšleno vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9470
23.3.24 13:21

Ahoj, já tedy objednávám osobně v lékárně a vždy mi sdělí, kdy lék bude k dispozici. Je to veliká lékárna na poliklinice, víkendy má ale zavřeno. Když jsem naposledy objednávala lék v pátek, tak mi sdělili, že přijde v pondělí po 16 h (mají otevřeno do 19 h). Ale jak tomu bude v Dr. Maxovi, to nevím. Asi budeš muset vyčkat na tu sms.

Taky záleží, o jaký lék se jedná, některé je potřeba opravdu brát pravidelně. Já si léky nechávám doma a vždycky mám tak minimálně platíčko do rezervy, než jdu vyzvedat nový lék. Ale naštěstí mé léky v lékárně u nás skoro vždycky všechny mají. Akorát teď Alvesco na astma už v Praze skoro nikde neměli, tak jsem musela do fakultní nemocnice do lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.24 15:28
@Luboš P píše: Více

Jako vážně? :D Mně se líbí, jak se tu někdo zeptá úplně na cokoliv, a vždycky se najdou tihle ciferňáci, co si najdou úplně banální věc.
Co je špatného na otázce, když dotyčný neví, jak je to s distribucí léků do lékáren o víkendu?

• Citovat
  • Upravit
5254
23.3.24 15:41

Ty jsi opravdu čekala odpověď? A kdyby ti někdo napsal, že v sobotu do 10.oo hod., tak by jsi pro ten lék běžela i když by SMS nepřišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
23.3.24 18:50

Mě vždycky řekli že druhý den nebo mě poslali do jiné lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
23.3.24 20:17

Obvykle termín řeknou osobně v lékárně po objednání. Přes internet to prostě holt je do doby, než napíšou SMS :nevim: Tam prostě přesný termín nenapisou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.24 21:05

Já se ptala orientačně, jestli někdo neví. Objednávala jsem lék poprvé, nevěděla jsem, jestli dodávají i o víkendu. A ne, neběžela, protože to bez potvrzení ani nejde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová