Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny. Pred par mesici jsem vlezla partnerovi do telefonu, ze zprav to vychazelo tak, ze me podvedl. S partenerm jsem byla 10 mesicu. Nechtela jsem to udelat, ale udelala. Nemela jsem odvahu na to s nim nebyt, takze jsem s nim byla dalsi 2 mesice. Byl muj prvni ve vsem a je o dost starsi chlap. Pred par dny se ozval a nejakym zpusobem nejsme na sebe jak psi, a bavime se spolu normalne. Vlastne mi rekl ze me nepodvedl, ze to bylo psani jen s p*cama. Nic vic, nemam v nem vubec duveru a rekli jsme si ze to budeme budovat aby ten vztah uz vypadal lip jak predtim. Ale co delat? Zahodit minulost a budovat dál? A co kdyz mu neverim? Prece lozit nekomu do telefonu je narusovani soukromi ale neni tam zadna duvera. Kdo vi jestli nekde nebyl kdyz jsem s nim nebyla ja. Ja to do dneska nevim jestli doopravdy podvedl. Udajne to melo byt vse skrz penize s temi zeny. Poradte mi, mam zahodit minulost a zkusit to posunout dal? Nebo zit v minulosti a nic mu neodpoustet? Jsem ztracena. Dekuji za odpovedi dopredu ![]()
@Žanda986 píše: Více
Vykašli se na něho a najdi si někoho NORMÁLNÍHO.
Bez důvěry nebude dobry vztah, kašli na něj. Stejně by to dřív nebo později krachlo.
Nevim kolik je tobě a jemu, ale i to psaní není ok. To bude dělat pořád
@pikola je to velky vekovy rozdil.. ale problem byl i ve mne. Jsem chorobne zarliva delala sceny atd.. ale milujem se porad. A kdyby to mel byt konec tak uz snad je ne? Jsem ztracena
A co čekáš, že ti jiného řekne? Jo, zlato, vypr. cával jsem jinde, budeme spolu zase chodit? Nebuď naivní. Navíc jak se teď vyjadřuje o nich, se bude jednou vyjadřovat i o tobě. Nemá absolutně žádnou úctu k ženám, využije a zahodí. A to bude i s tebou.
Zahoď minulost a posuň se dál, ale bez něj
Ať už to bylo jakkoliv, tak co chceš budovat, když mu nevěříš ![]()
Já byla žárlivá jenom jednou - a byl to jediný kluk, co mě podvedl. Jestli někdy taková velká žárlivost není spíše intuice. Nevěřila bych mu už vůbec.
@Capelucia asi si s nim proste natvrdo promluvim. Pikud bude uhybat od toho. Jdu dal bez neho
@Žanda986 píše: Více
Tak on tě ssi nepodvedl, protože jsi byla žárlivá
On kdyby se ti neozval, tak konec je, jen ty mu skáče na sliby a on nema kam píchnout momentálně