Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Minulý týden (17tt) mi doktor řekl, že čekáme 100% holku…Počkaly by jste do toho 20tt, nebo by jste už nakupovaly? ![]()
Klidně můžeš už postupně něco nakupovat. Já jsem si první věc na miminko koupila, když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná. ![]()
Ja uz neco malo v te dobe kupovala, protoze byly slevy ![]()
ale to ti nikdo nerekne, je to jenom na tobe a tvych pocitech.
No klidně pomalu můžeš. Jen bych nekupovala vše růžové, raději neutrální. Pokud nemáš určení pohlaví z rozboru plodové vody, tak to nikdy není 100%. A kluk v růžové vypadá trosku divne;)
No já bych nakupovala jak vzteklá právě…:D Ale říkám si, aby mi pak třeba neřekli, že je tam kluk??! I když 100% je to vždycky až po porodu ![]()
Jsem pověrčivá nakupovat jsem začala překročením 32tt. Dřív jsem nakupovat nechtěla.
@Aimmy píše:
No já bych nakupovala jak vzteklá právě…:D Ale říkám si, aby mi pak třeba neřekli, že je tam kluk??! I když 100% je to vždycky až po porodu
Tak vyvaruj růžové, fialové a modré. Ostatní barvy může nosit holka i kluk.
@Kelsey to já nejsem…nebo spíš si nic špatnýho nepřipouštím…
![]()
Já nakupovala průběžně celé těhotenství - neutrální barvy, nemám ráda růžové holčičky a modré chlapečky.
Ale má holka tedy má modrou kombinézu, ale ony kombinézy v novorozenecké velikosti nejsou skoro žádné, tam mi bylo fuk, jaká barva, hlavně že se našla mrňavá kombinéza ![]()
Sem tam nějaký kosek koupit, proč ne..ale být tebou, počkám na lednové výprodeje, dost ušetříš ![]()
Však můžeš při nákupu vynechat modrou a růžovou a začít klidně nakupovat…však existuje spousta krásných věcí ve fialové, bílé, zelené, červené, oranžové…