Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Alenkaa2000 když jsi se nastěhovala, zaplatila jsi 1+1 nájem? Tedy na aktuální a následující měsíc?
@Alenkaa2000 No tak jsi platila v lednu leden a únor. V únoru jsi platila březen atd. Takže v říjnu zaplatíš listopad a v listopadu už nic.
@Lendeš
V lednu jsem platila jen asi 13 dní, ten den ještě 1 nájem dopředu a v únoru jsem až platila bankovním převodem.
@Alenkaa2000 Tak to není podstatné, jak jsi to platila… Prostě v říjnu zaplať listopad.
@Lendeš
Tak na co tedy se platí nájem dopředu? Jen tak jsem vyhodila 11400?
@Alenkaa2000 a kdys podle tebe zaplatila navíc? Nezaplatila! máš to tam jasně napsané, platíš měsíc dopředu, tak zaplať teď listopad, v listopadu už platit nebudeš… Spočítej si kolik nájmů jsi zaplatila a kolik měsíců tam bydlíš.
@Alenkaa2000 píše:
@Lendeš
V lednu jsem platila jen asi 13 dní, ten den ještě 1 nájem dopředu a v únoru jsem až platila bankovním převodem.
V lednu jsi zaplatila 13 dni za leden a pak najem na unor. V unoru jsi pak zaplatila najem na brezen.
@Lendeš
Ale já do 20.11. Už tam bydlet nebudu!!
V lednu jsem ji zaplatila za 13dni +nájem dopředu a v únoru už jsem musela zaplatit do 20.2. Nájem za únor
@Alenkaa2000 píše:
@Lendeš
V lednu jsem ji zaplatila za 13dni +nájem dopředu a v únoru už jsem musela zaplatit do 20.2. Nájem za únor
Ale v listopadu tam bydlet budeš, tak to musíš zaplatit. Spočítej si kolik si zaplatila nájmů a kolik měsíců tam bydlíš.
@Alenkaa2000 píše:
@Janli
20najmu a 19 měsíců
A to zahrnuje i tech 13 dni na zacatku a listopad? V listopadu uz tam nebudes ani jeden den?
@Alenkaa2000 píše:
@Lendeš
Ne, v lednu jsi zaplatila za leden + za únor, v únoru jsi platila na březen, v březnu na duben atd., tzn. teď v říjnu zaplatíš na listopad.