Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Budu letos dělat poprvé mandlové cukroví, plnit se má lotusovou pomazánkou smíchanou s máslem.
Jak dopředu můžu plnit? Zítra to je ještě asi brzy, že? Marmeládou vždy plním už předem. Nepečené pak dělávám poslední týden před vánocemi.
Ještě bych počkala. Nejdřív po příštím víkendu.
Plnit marmeládou a povidly chci 16. 12. a krémy budu plnit 17. a 18., protože chci poslat cukroví na povodňové. Toho 16. 12. chci dělat i nepečené. Paní máme odevzdat krabičky 19. 12., aby cukroví odvezla.
Já dostala včera naplněné od mamky. Většinou peče a plní už takhle začátkem prosince a do Vánoc to vydrží. Uchováváme v lednici, nikdy se nic nezkazilo (stejně se většina sežere už před Štědrým dnem
)
@KKK85 píše: Více
Ja to teda dělám tak den před vanocema, letos vychází dobře víkend, tak asi ten poslední víkend.
Nám chybí udělat marokánky. A máme vše pečené, upečené. Včera odpoledne jsme s dcerou párovala, namáčela do polev a zdobila, co šlo. Co jde dělat předem. Zůstávají nám čtyři druhy, které se musí namáčet po plnění. Plnit budu, jak jsem plánovala. Ať je hotové, jak potřebujeme. Syn včera upozorňoval, že on potřebuje i do školy cukroví a 20. 12. hned po obědě/po práci sedáme do auta a pojedeme k mým rodičům. Jim zrovna povezeme krabici. Mamka nezvládne péct. Říkala jsem, že jim nepečeme. Ať nekupují.
Tak dneska jdeme udělat jen to s marmeládou. Krémem budeme plnit někdy v posledním týdnu.
Marmeládou klidně teď, nápln s rumem bez másla taky teď, nutelou teď..krémové dělat poslední víkend.
Ja udělala krémové dnes. Ale ja jsem zastáncem neschovávat to a klidne jíst. Zitra dodělám poslední druh. Na víkend přijedou tcháni, příští týden se uvidím s našima, bude besídka děti, pojedu letos naposledy na firmu, manžel si něco vezme… no spíš uchovám jednu krabičku na svátky a at si zbytek klidně snědí. Me vždycky štvalo jak jsme nesměli nic a pak zase ze to nikdo nejí a kdo to bude jíst.