Kdy plnit krémem cukroví?

7336
7.12.24 12:30

kdy plnit krémem cukroví

Budu letos dělat poprvé mandlové cukroví, plnit se má lotusovou pomazánkou smíchanou s máslem.
Jak dopředu můžu plnit? Zítra to je ještě asi brzy, že? Marmeládou vždy plním už předem. Nepečené pak dělávám poslední týden před vánocemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8965
7.12.24 13:00

Ještě bych počkala. Nejdřív po příštím víkendu.
Plnit marmeládou a povidly chci 16. 12. a krémy budu plnit 17. a 18., protože chci poslat cukroví na povodňové. Toho 16. 12. chci dělat i nepečené. Paní máme odevzdat krabičky 19. 12., aby cukroví odvezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9730
7.12.24 13:40

Já dostala včera naplněné od mamky. Většinou peče a plní už takhle začátkem prosince a do Vánoc to vydrží. Uchováváme v lednici, nikdy se nic nezkazilo (stejně se většina sežere už před Štědrým dnem :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
7.12.24 13:43

Plníme krémem tak v půli prosince… A pak to mít v chladu

• Citovat
  • Upravit
a12
61088
7.12.24 13:59
@KKK85 píše: Více

Ja to teda dělám tak den před vanocema, letos vychází dobře víkend, tak asi ten poslední víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35755
7.12.24 14:03

Týden před Vánoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8965
7.12.24 14:18

Nám chybí udělat marokánky. A máme vše pečené, upečené. Včera odpoledne jsme s dcerou párovala, namáčela do polev a zdobila, co šlo. Co jde dělat předem. Zůstávají nám čtyři druhy, které se musí namáčet po plnění. Plnit budu, jak jsem plánovala. Ať je hotové, jak potřebujeme. Syn včera upozorňoval, že on potřebuje i do školy cukroví a 20. 12. hned po obědě/po práci sedáme do auta a pojedeme k mým rodičům. Jim zrovna povezeme krabici. Mamka nezvládne péct. Říkala jsem, že jim nepečeme. Ať nekupují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7336
7.12.24 15:39

Tak dneska jdeme udělat jen to s marmeládou. Krémem budeme plnit někdy v posledním týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
11.12.24 22:01

Marmeládou klidně teď, nápln s rumem bez másla taky teď, nutelou teď..krémové dělat poslední víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18626
11.12.24 22:49

Ja udělala krémové dnes. Ale ja jsem zastáncem neschovávat to a klidne jíst. Zitra dodělám poslední druh. Na víkend přijedou tcháni, příští týden se uvidím s našima, bude besídka děti, pojedu letos naposledy na firmu, manžel si něco vezme… no spíš uchovám jednu krabičku na svátky a at si zbytek klidně snědí. Me vždycky štvalo jak jsme nesměli nic a pak zase ze to nikdo nejí a kdo to bude jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí