Kdy praská folikul?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9318
27.2.12 15:06

Ahoj holky, se na chvíli zapojím.
Když na to příjde zatáhnu přítele do koupelny a návštěva může přijít klidně za 10 minut.
Ono taková ta „rychlovka“ má taky něco do sebe.
A hlavně mužský na to dost slyší. Teda aspoň ten můj. Vždyť oni myslí vesměs jen na to jedno, tak proč jim sem tam něudělat jednou za čas radost a přitom si posychtovat to svoje. Oni všem těm věcem kolem těhu nerozumí a ikdyž mimi moc chcou tak nechou být jen dárcem spermatu. Takovej můj fíglík :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.2.12 15:29

anonymní: co já vím, tak ženský si pak příjsou jako „zneužitý“ nebo jak to napsat.
Ale pro mě je někdy lepší toho mýho chlapa odbýt takto a pak od něj mám pokoj, když se mi zrovna nechce dvě hodiny ležet vposteli a mazlit se a trénovat gymnastiku.
Jenže to máme každá jinak no. Tak jako všecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.2.12 16:05

Já si příjdu dost šílená už. Furt na mimi myslím, předstvuju si jak to bude a tak. A dokud si každej den neměřím teplotu a nepočítám plodný a neplodný dny a nečůrům do sklinky každý ráno, tak si příjdu ještě vpohodě.
A doufám, že do toho kolotoče spadnu co nejpozději, páč to musí být dost na hlavu, jak to tak čtu na různých serverech.
Na druhou stranu je mi jasný, že když během půl roku nebudu běhat po domě s ultrazvukovou fotečkou tak bude teploměr a sklinka s močí můj nejlepší kamarád. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.2.12 16:16

kamoška mi říkala, že jsou tři stádia. Prvně koukáš po servrech a jen tak čteš. Pak koukáš do kočárků, vybíráš věci, v obchodech jen mimi věci a nejhorší stádium je že začneš nosit a chovat panenky a mazlíš se snima. Takže jsem ve stádiu dvě a jak se dostanu do trojky půjdu asi vyhledat odbornou pomoc. Páč to je fakt dost psycho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.2.12 21:43

ale má to něco do sebe ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
24.1.13 19:11

Ahojky, tento cyklus jsem uzivala clostilbegyt a 11DC jsem mela folik 16mm, dostala pregnyl. 15DC jsem byla na KO a folik mel uz 28mm 8o dneska 17DC uz tam nebyl. Myslite, ze z tak velkeho folikulu se da otehotnet? Nebo uz byl „prezraly“? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí