Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
je tu nějaké snažilky z okolí Chrudimi? Pojďme pokecat ![]()
ahojky, no sláva, už jsem se chtěla leknout, že tu jsem z Chrudimska sama
mi se snažíme od června 2011 a drobnou přestávkou kvůli konizaci
tak nám se to povedlo, ale teď na začátku února jsem o mimi v 6 týdnu přišli, ale nevzdáváme to a jdem zase dál
![]()
tak to mě mrzí, ale důležité je to nevzdat. Nám se ještě nezadařilo. tak jdeme koncem března na spermio a pak se uvidí co bude dál
tak ať to vyjde i vám co nejdřív, my už se zase snažíme, mimi odešlo přirozenou cestou, tak ani nemusíme dávat oddychový čas
Můžu se přidat? Nejsem přímo z Chrudimi,ale z menšího města u Chrudimi
Máme 12 letou dceru a chceme druhé miminko. Zatím se nesnažíme,protože mám ještě nějaké zdravotní problémy a v Květnu jdu na prohlídku na gyndu a pokud to bude dobré,tak se můžem začít snažit.
Deniska2000 píše:
Můžu se přidat? Nejsem přímo z Chrudimi,ale z menšího města u ChrudimiMáme 12 letou dceru a chceme druhé miminko. Zatím se nesnažíme,protože mám ještě nějaké zdravotní problémy a v Květnu jdu na prohlídku na gyndu a pokud to bude dobré,tak se můžem začít snažit.
ahoj, za mě se určitě přidej, já mám dceru 7 let a teď s přítelem „na stará kolena“ by jsme ještě jedno chtěli, tak se snažíme aby to bylo co nejdřív, uvidím jak ke konci měsíce to dopadne. tobě teda už dopředu hodně štěstí ať se povede ![]()
ahoj holky,
vitam te Deniso. Ja ani nevim jestli se mam tenhle cyklus nejak snazit. Jsem 12 DC a mam chripku. Skolilo to celou rodinu. Horecky uz teda nemam ale rymu a bolest kuze a kloubu a hlavy tak jssem furt na ibalginu. bez nej bych asi zdechla. no uvidime jak to bude probihat dal.
pavlushka píše:Deniska2000 píše:ahoj, za mě se určitě přidej, já mám dceru 7 let a teď s přítelem „na stará kolena“ by jsme ještě jedno chtěli, tak se snažíme aby to bylo co nejdřív, uvidím jak ke konci měsíce to dopadne. tobě teda už dopředu hodně štěstí ať se povede
Můžu se přidat? Nejsem přímo z Chrudimi,ale z menšího města u ChrudimiMáme 12 letou dceru a chceme druhé miminko. Zatím se nesnažíme,protože mám ještě nějaké zdravotní problémy a v Květnu jdu na prohlídku na gyndu a pokud to bude dobré,tak se můžem začít snažit.
kačkamala píše:
ahoj holky,vitam te Deniso. Ja ani nevim jestli se mam tenhle cyklus nejak snazit. Jsem 12 DC a mam chripku. Skolilo to celou rodinu. Horecky uz teda nemam ale rymu a bolest kuze a kloubu a hlavy tak jssem furt na ibalginu. bez nej bych asi zdechla. no uvidime jak to bude probihat dal.
ahoj holky, dneska mě z práce poslali ať si jdu zítra na krev, od čtvrtka se potýkám s teplotama, tak ať nemám nějaký hnus bacil, tak se uvidí, snažíme se pořád, první těhu po 9 měsících, teď se snažíme teprve od října ![]()
Já měla první těhotenství do 3 měsíců od vysazení HA,teď doufám že by to mohlo jít taky rychle. Ale člověk míní.....
ahoj holky, včera jsem zjistila že budu snažilka zase další měsíc, i když to vypadalo jako že by to mohlo klapnout, zase potvora dorazila ![]()