Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pavlushka Děkuju,moje sestřenice rodila v Únoru a teď jí bylo 41 let. Neměla žádné problémy, vše OK, miminko zdravé. Tak si říkám, že mám ještě 10 let čas, ale nějak podvědomě slyším znít biologické hodiny a připadá mi, že času už moc nemám. Tak snad se zadaří a bude vše v pořádku i u nás.
@Deniska2000 určitě bude, já si říkám, že to první byla zkouška a teď už jedem naostro, jinak bych se asi zbláznila. ve mě ty hodiny snad třískat jak urvaný ![]()
@pavlushka
Já si vždcky říkala co to je za blbost, ale fakt je slyším ![]()
@Deniska2000 to mi povídej, i ve snu jezdím na hodinových ručičkách ![]()
@nikisek7777 píše:
Potřebujete půjčit? Chcete najít úspěšný výdělek na internetu? Nevíte kde? Pak stačí navštívit stránku http://www.finance-pujcky.eu. Zde získáte veškeré informace kolem financí a půjček.
nechceš si to nechat někam jinam?
@Indil ahoj, tak jak to s tebou vypadá? už je mimi na světě, nebo stále 2v1?
@kačkamala ahoj, koukám že se povedlo a máš to už za pár, gratuluji ![]()
@pavlushka píše:
@Indil ahoj, tak jak to s tebou vypadá? už je mimi na světě, nebo stále 2v1?
Ja si vůbec nevsimla, ze jsi mi v cervnu 2013 psala, v tuto dobu jsem se vracela z porodnice
tadeasek se narodil 3.6. akutni sekci
Ted mu je 8 mesicu a je to zlaticko
@Indil jů, ten je krásnej. já už mám taky svoje zlatíčko, za chvilku jí budou 3 měsíce ![]()
Oběma gratuluju k miminkům, u nás stále nic. Našli mi sníženou funkci štítné žlázy anémii, takže léčím to a snažení se odložilo ![]()
@pavlushka píše:
@Indil jů, ten je krásnej. já už mám taky svoje zlatíčko, za chvilku jí budou 3 měsíce
gratuluji, tak si se taky dockala ![]()
@Deniska2000 píše:
Oběma gratuluju k miminkům, u nás stále nic. Našli mi sníženou funkci štítné žlázy anémii, takže léčím to a snažení se odložilo
Vsechno zle je k necemu dobře, alespoň vedi co u tebe mají dat do kupy
drzim palce ![]()
@Indil děkuju,ale já už začínám depkařit, že se snad nedočkám ![]()
@Deniska2000 neboj, štítka se upraví po lécích a mimi bude až to nebudeš čekat. zítra to je rok co jsem potratila a za 6 týdnů zase měla pozitivní test a taky kdyby mi to někdo řekl, že hned zase budu těhotná, tak jim nevěřím. tak ti moc držím pěsti i na nohách, ať nemusíš na miminko dlouho čekat
![]()
@Deniska2000 píše:
@Indil děkuju,ale já už začínám depkařit, že se snad nedočkám
jak se vlastne snažíte dlouho???