Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Deniska2000 tak víš co, už taky máme s přítelem nějaký věk, mě 35 a on 40, tak už to není jak zamlada ![]()
@pavlushka To ještě pořád není žádná hrůza. Nám je s manželem oběma 30 let, tak uvidíme. ![]()
@Deniska2000 tak to jste ještě mladíci, on je pak další rok už znát, hlavně na chlapovi
tak vám držím ![]()
Tak co devcata, jakpak se vam daří, ja mam deset dni do ms, tak poctive cekam, vlastne spis necekam, jakpak to vypada u vas, nejake pozitivni zpravy???
@Indil já už nic, už to neřeším. každý měsíc obavy abych to nedostala… kašlem na to, třeba to vyjde i tak ![]()
Tak to uz jsi se dostala do faze co ja, obcas ve me neco zahloda, lae to spis kdyz vidim nejkaou tehuli nebo mimco, jinak jsem se zaprisahla ze testovat uz pred ms nebudu, necham to, at do dopadne jak ma…
@Indil Já čekám na ovulaci, ta má být z cca 2 dny a pak se uvidí ![]()
@Deniska2000 ja uz jsem po ovulce, teda myslim, jakozto ze mam do kramu 9 dnu, zatim to jeste nesleduji na 100%, ale tulime se tak nejak pravidelne a v dobe kdy by mela byt sme to oopravdu nesidili
, ale zatim se jinak necitim, takze uz s tim zase nejak nepocitam
ale uvidime ![]()
Ahoj snažilky, tak jak to s váma vypadá? nějaké nové těhulky mezi náma? já jsem se nějak naděje na mimi vzdala, už rok se nám nedaří, pořád jen nervy, zda konečně se povedlo, už to na mě není
@pavlushka ahojka, tak nam se nejspise zadarilo, zitra jdu na prvni, doufam e potvrzovaci prohlidku ![]()
@pavlushka píše:
@Indil ahoj, tak gratuluju a přeju ať to je potvrzeno
dekuji, snad bude vse v poradku, mam bobky jak blazen ![]()
Po delší době zdravím
Tak i nám se zadařilo, ale bohužel v 6tt se ukázalo že těhotenství je mimoděložní, takže už těhotná nejsem. Od Prosince se začneme snažit znova a tentokrát se to snad povede. @Indil Gratuluju!!
@Deniska2000 ahoj, nám se v srpnu taky zadařilo ale mimi se neudrželo, už se nesnažíme, je mi líto že to u tebe nevyšlo, ale držím palce ať od prosince to je hned ![]()