Snažilky Chrudimsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3815
3.5.12 19:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.5.12 17:45

tak testik jsem delala, samozrejme se mi nic neukazalo :,( , ale rikam si ze je jeste dost brzy 7 dni do ocekavane menstruace, z prsu uz mi zase tece,(u mati to byl prvni priznak tehu a test delala po vynechani a byl tam pouze duch)ale tece porad jenom z jednoho, kozenky se vratily do puvodni velikosti :? , taky mohly zustat kdyz uz nic jineho :evil: jinak po sexu me trosku picha v podbrisku a stale me boli narazove hlava, ale to se neda brat jako priznak tehotenství.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
6.5.12 18:18

@Indil tak já mám zatím taky týden do MS, tak uvidíš jak to bude, třeba se to fakt povedlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
6.5.12 18:23

no zatim to jeste nebudu zavrhovat, to bych se na to mohla uz rovnou vybodnout, co ja uz vyhazela testu od ty doby co se snazime, ale snad se nam to vyvede, obema.....uvidime :palec: musime si dat vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
12.5.12 10:49
@Indil píše:
no zatim to jeste nebudu zavrhovat, to bych se na to mohla uz rovnou vybodnout, co ja uz vyhazela testu od ty doby co se snazime, ale snad se nam to vyvede, obema.....uvidime :palec: musime si dat vedet :)

tak jak pokračuješ? doufám že MS nedorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.5.12 11:04

@pavlushka tak kramy mam dostet dnes nebo zitra, testovala jsem vcera a byla /, takze si myslim ze dorazi :,( :,( a jakpak ty ??? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
12.5.12 11:21
@Indil píše:
@pavlushka tak kramy mam dostet dnes nebo zitra, testovala jsem vcera a byla /, takze si myslim ze dorazi :,( :,( a jakpak ty ??? :srdce:

pořád to tam ještě může být. já mám termín zítra a zatím žádné opříznaky, vždycky mě začaly bolet nohy, ale bolest nikde, tak nevím, ale nevěřím tomu, že by se konečně zadařilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.5.12 11:37

@pavlushka moc bych ti to prala :kytka: :hug: ja prave zatim taky nic, ale to je u me normos, me to dycky zacne bolesti bricha, ale to uz je ve chvili, kdy vetsinou zacnu spinit :nevim: :nevim: je fakt ze mivam ovulaci dyl, s tim ze mam delsi cykly 32-33 dnu, ale nejak uz s tim nepocitam :,( :,(
tobe mocinky drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
12.5.12 11:44

@Indil já při prvním těhu měla test pozitivní až týden po vynechání a to vylezla // až po limitu, tak než dorazí tetka, lze pořád doufat :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.5.12 12:52

jé kéž by @pavlushka , tak jeste to nebudu zahazovat, je pravda ze matka to sledovala taky az po vynechani a mela jen ducha :nevim: :nevim: uvidime uvidime, ted si mi dodala takovou nadeji, je pravda ze ta tekutina mi tece porad a je belejsi a belejsi. nejdriv to byla jen voda ted uz je to uplne bily :nevim: tak uvidim, poku prestojim vikend bez kramu tak bude nadeje velka :srdce: a dekuji za podpporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
12.5.12 17:56

tak ta svina dorazila :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
13.5.12 19:40

@Indil třeba to je jen uhnízďování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
14.5.12 08:05

no dorazila v takove mire az me to vydesilo, od te doby me dokonce i z toho prsu prestalo tect, ja uz tomu nerozumim, boli me bricho jak blazen a mam to desne silny, takhle si to snad nepatuju, ze bych to nekdy mela :roll: :roll: uvidime co se z toho vyklube :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
14.5.12 15:44

@Indil tak se taky bohužel mohlo stát, že se mimi neudrželo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
14.5.12 16:53

@pavlushka taky uz sem o tom premyslela, zaclo mi to strasne rychle a vsecko ze me slo jakoby najednou, jidy mi to zacina pozvolna,mela jsem hodne takovy jakoby kousky ty sliznice :oops: :oops: , ted uz je to o neco lepsi, ale stejne je to horsi, nez to mam jindy, takze bych tomu i verila :,( :,( navic i ty prsa me znicehonic prestaly, ale ono se rika ze je to celkem bezny, ze se to takhle ze zacatku stava, kdyz se mimi nevyviji spravne :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí