Snažilky Chrudimsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3815
18.3.12 19:59
taky se
Deniska2000 píše:
Příští měsíc to určitě vyjde ;)

tak v to doufám, jinak chlapa prý klepne pepka, 40 klepe na dveře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
21.3.12 18:37

dnes mi přišel ovulační tester na více použití, tak to zase bude veselejší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
21.3.12 18:55
Já zatím zkusím jen tak bez čehokoliv a pokud to nepůjde tak měřit. Bojím se,aby manžela nekleplo z toho,že tulení bude na povel jako nějaká vojenská operace :D :lol:
pavlushka píše:
dnes mi přišel ovulační tester na více použití, tak to zase bude veselejší :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
30.3.12 14:51

tak už mi test začíná ukazovat začínající OVU, tak snad to vyjde a bude mimi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
30.3.12 16:29
Držím pěsti
@pavlushka píše:
tak už mi test začíná ukazovat začínající OVU, tak snad to vyjde a bude mimi :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
1.4.12 18:51
@Deniska2000 píše:
Držím pěsti

moc díky,snad to konečně vyjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.5.12 17:36

Ahoj holky, nejsem přímo z Chrudimi ale do Chrudimi jezdím téměř denně, takže sem snad patřím :mavam: o mimi se s manželem snažíme 3 měsíc a pořad nic, snažím se na to nemyslet, ale znáte to..... jsme oba mladí a stále nic, nakonec otěhotněla moje máma a já jí závidím je to špatně??
Jinak všem peřejji krásné // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
1.5.12 17:39

@Indil neboj, ono to přijde :pankac: já už začínám 8 měsíc snažení a taky nic, ale už mám tu nevýhodu, že mi bude 35. je normální že mamce závidíš, já nemohla ani projít kolem kočárku s mimi abych nebulela, ale ted už na to kašlu a nesnažím se, jen si užívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.5.12 17:46

Njn, ono se to umocnuje že na mě mamka vždy kašlala, tak mě to mrzí o to víc, ale mas pravdu ze kocarky a tehulky nemuzu videt, ale jak rikas je to normalni. snazim se byt statecna kvuli manzovi, vzdy ho to zklame jeste vice nez me kdyz ty mrchy prijdou :/ je obezni a hazi vinu na sebe, ja mam zase opacny problem jsem mala a hubena, a navic beru AD, ale jsem mladá a času mám dost, jo a mamce je 38 a otehotnela 3 měsice po potratu ve 12tt, takže o věku to opravdu není :) jak říkaš ono to prijde kdyz to clovek nejmene ceka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
1.5.12 18:00

@Indil přesně, hlavně na to nemyslet, že je manža silnější, to neva, já jsem taky pořádný kus a podařilo se mi porodit dítě a teď bych chtěla jseště s přítelem, on má taky dceru ve své péči, tak toho klučinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
1.5.12 18:02

ahojda, mohu se take pridat? Nejsem primo chrudimacka, ale bydlim kousek od ni…S pritelem se po bohuzel brzkem ukonceni tehotenstvi snazime znovu, zatim neuspesne. Celkem se snazime 2.rokem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
1.5.12 18:04

@BritChicco brouku, ty můžeš vždy :pankac: už sis udělala ten testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.5.12 18:09

no silnejsi… on tech 150 kg mit bude, ja na rozdil od neho 50 :mrgreen: ale myslim ze tim to neni, manza ma spoustu prace, vorkoholik jak Brno, ja jsem se naopak upnula jen na miminko, musime si vic uzivat zivota, treba to pak pujde, jenze ono je jednoduche si to takhle rict, jiste mi rozumite, nikdy bych neverila ze matersky pud muze byt tak silny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.5.12 18:12

omlouvam se ze tu resim 3 mesice, oproti 2 letum jsou banalni … ale drzim palecky, vsechno ma svuj cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
1.5.12 18:14

@Indil to je silnej jak sviňa, ti můžu povídat. kkolem samá těhula a já nic, ale fakt už to neřeším, však ono to štěstíčko na mě jednou padne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí