Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Indil já zatím nic, stále čekám, zda se zadařilo, ale dle testu jsem měla ovu až minulý týden v neděli, tak je ještě brzo
@pavlushka to mas jeste chvilinku casek, tak dej poto, urcite vedet ![]()
@Indil ahoj, pro mě to bohužel nedopadlo dobře, ale už jsem se z toho oklepala a jdu dááál
Ahoj, byla jsem tu když diskuse začínala,pak nějakou dobu ne,tak se zase přidám. Snažíme se teprve 14 dní,takže to je fakt ještě málo. Ovulace proběhla včera,takže uvidíme.
i ja se pridavam, drzim palecky vsem
, ja uz jsem po ovu, tak uvidime za par dnu ![]()
@Indil Já jsem po ovu 2 dny,dnes ráno jsme to ještě pojistili a teď se děj vůle boží ![]()
@Deniska2000 jj presne tak sme to delali taky
vsak jistota je jistota ![]()
@Deniska2000 no delala sem test mam 4 dny pred ms a nic, takze uz s tim ani nepocitam, vim ze je brzy, ale myslim ze kdybych byla, tak uz by mi to ukazalo… ![]()
@Indil Test to nemusí ukázat tak brzo, většinou to ukazují den po vynechání MS. A nebo máš ještě nízkou hladinu HCG a teprve testík ukáže // za pár dní.
@Deniska2000 no je pravda ze ovulaci mam i podle ultrazvuku co mi delal posledne doktor az dele, tak jeste uvidime,ale necitim se tehotna
ale rikam si ze doted sem se kazdy mesic citila, tak treba kdyz me to preslo, tak me to prekvapi
uvidime jeste mam do uterka cas, bud se dostavi a nebo ne ![]()