Ovulace po Pregnylu po 52 hodinách

LuciTau
22.2.12 20:49

ovulace po pregnylu

Ahojky holky, v pondělí mi byl píchnutý pregnyl, chtěla jsem se zeptat jestli je možné aby byla teYYď po 52 hodinách ovulace?jestli není pozdě? :think:
jinak jistíme a chtěla bych ještě dneska tak snad to ještě zvládneme :dance:
děkuji za odpověd 8)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
22.2.12 20:50

ovulace po pregnylu je do 36hodin, 52 je pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
22.2.12 20:51
terinka4444 píše:

ale dr v Caru mi říkala že i za 48 hodin ještě může proběhnout :think: a tady různě čtu tak se raději optám :roll:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
22.2.12 20:52

a BT pořád dole:-(

• Citovat
  • Upravit
69235
22.2.12 20:58

no, nám říkali v CARu maximálně 36 hodin, asi tedy co doktor, to názor, ale vajíčka odebírali do 36 hodin, jedna šla 48 hodin, píchla blbě Pregnyl u 12 hodin a už byly všechny folikuly popraskané a vajíčka fuč. A měla jsi před pregnylem ultrazvuk a dostatečně velký folikul? Každopádně sexujte, jestli ovulace dojde, budou spermie číhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
22.2.12 21:03
terinka4444 píše:
no, nám říkali v CARu maximálně 36 hodin, asi tedy co doktor, to názor, ale vajíčka odebírali do 36 hodin, jedna šla 48 hodin, píchla blbě Pregnyl u 12 hodin a už byly všechny folikuly popraskané a vajíčka fuč. A měla jsi před pregnylem ultrazvuk a dostatečně velký folikul? Každopádně sexujte, jestli ovulace dojde, budou spermie číhat.

ano měla jsem folíka 22mm :potlesk: tak snad, myslíš že to stačí:potlesk: :?:

• Citovat
  • Upravit
69235
22.2.12 21:07

22 je krásných, mně píchali když měl největší 19mm a ze 7 folikulů bylo 6 vajíček, tak 22 je krásných, tak to určitě proběhla nebo možná ještě proběhne, spíš už byla, ale ovulace je téměř jistá. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.2.12 15:20
Bubu25 píše:
terinka4444 píše:
:pankac: :pankac: :pankac:

no podle dnešní teploty, nevím nevím, holky myslíte, že má nějaký vliv na teplotu, nebo koukněte na to :,(

• Citovat
  • Upravit
69235
23.2.12 19:30

člověče, ten graf je divný, z něj nic nevyčtu, a bereš duphaston? Podle podpisu? Ten to totiž ovlivní. Ale nezoufej, jestli byl folikul 22mm a píchůli ti Pregnyl, ovulace proběhla určitě, sex byl taky, že? :mrgreen: tak už zbává jen čekat, u toho Pregnylu je dobrý, že i podpoří dozrání toho vajíčka. Teď už je to ve hvězdách, držím moc palce a určitě napiš. každá pozitivní zpráva potěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.2.12 19:34

já z toho taky nic nevyčtu :,(
určitě napíšu :palec:
sex byl mám to v garfu, a docela často a pravidelně :palec:
neberu tento měsíc právě nic, s duphastonem mi vylítla teplota kráásně, ale ted mi ho nedali :nevim:

• Citovat
  • Upravit
238
25.1.14 17:23

Ahojky :mavam: muzu se pridat, brala jsem prvni mesic clostik a ma jeden folik 16 mm, zitra mi pichnou pregnyl a v zitra a v pondeli se mame snazit :hug: ale mam trosku obavy se spermia ma jich malo, tak nevim mate nekdo zkusenost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí