Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
terinka4444 píše:
ovulace po pregnylu je do 36hodin, 52 je pozdě.
ale dr v Caru mi říkala že i za 48 hodin ještě může proběhnout
a tady různě čtu tak se raději optám ![]()
no, nám říkali v CARu maximálně 36 hodin, asi tedy co doktor, to názor, ale vajíčka odebírali do 36 hodin, jedna šla 48 hodin, píchla blbě Pregnyl u 12 hodin a už byly všechny folikuly popraskané a vajíčka fuč. A měla jsi před pregnylem ultrazvuk a dostatečně velký folikul? Každopádně sexujte, jestli ovulace dojde, budou spermie číhat.
terinka4444 píše:
no, nám říkali v CARu maximálně 36 hodin, asi tedy co doktor, to názor, ale vajíčka odebírali do 36 hodin, jedna šla 48 hodin, píchla blbě Pregnyl u 12 hodin a už byly všechny folikuly popraskané a vajíčka fuč. A měla jsi před pregnylem ultrazvuk a dostatečně velký folikul? Každopádně sexujte, jestli ovulace dojde, budou spermie číhat.
ano měla jsem folíka 22mm
tak snad, myslíš že to stačí:potlesk: ![]()
22 je krásných, mně píchali když měl největší 19mm a ze 7 folikulů bylo 6 vajíček, tak 22 je krásných, tak to určitě proběhla nebo možná ještě proběhne, spíš už byla, ale ovulace je téměř jistá. Držím palce ![]()
Bubu25 píše:terinka4444 píše:
ovulace po pregnylu je do 36hodin, 52 je pozdě.![]()
![]()
no podle dnešní teploty, nevím nevím, holky myslíte, že má nějaký vliv na teplotu, nebo koukněte na to ![]()
člověče, ten graf je divný, z něj nic nevyčtu, a bereš duphaston? Podle podpisu? Ten to totiž ovlivní. Ale nezoufej, jestli byl folikul 22mm a píchůli ti Pregnyl, ovulace proběhla určitě, sex byl taky, že?
tak už zbává jen čekat, u toho Pregnylu je dobrý, že i podpoří dozrání toho vajíčka. Teď už je to ve hvězdách, držím moc palce a určitě napiš. každá pozitivní zpráva potěší.
já z toho taky nic nevyčtu ![]()
určitě napíšu ![]()
sex byl mám to v garfu, a docela často a pravidelně ![]()
neberu tento měsíc právě nic, s duphastonem mi vylítla teplota kráásně, ale ted mi ho nedali ![]()
Ahojky
muzu se pridat, brala jsem prvni mesic clostik a ma jeden folik 16 mm, zitra mi pichnou pregnyl a v zitra a v pondeli se mame snazit
ale mam trosku obavy se spermia ma jich malo, tak nevim mate nekdo zkusenost ![]()
Ahojky holky, v pondělí mi byl píchnutý pregnyl, chtěla jsem se zeptat jestli je možné aby byla teYYď po 52 hodinách ovulace?jestli není pozdě?

jinak jistíme a chtěla bych ještě dneska tak snad to ještě zvládneme
děkuji za odpověd