Hodně vysoko sliznice

101
21.2.12 14:41

Hodně vysoko sliznice

Děvčatka komu řekla doktorka/doktor o vysoke sliznici ze je to mozne tehotenstvi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
557
21.2.12 14:43

Blbost. To spis budes mit ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.2.12 14:44

doktorka rikala, ze je mozne tehotenstvi. kamoska takhle mela 3 deti. ale stale cekam na MS nic neni 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.2.12 14:44

jo a mimochodem kdyby to bylo ovulace, tak vim kdy ji mam . nejsem hloupa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
21.2.12 14:49

a co tehotensky test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
21.2.12 14:52

Ahoj, já takhle naběhla k doktorce, když jsem měla ani ne týden zpoždění (podruhé už jsem byla rozumnější a počkala si :mrgreen: ) a ona na uzv neviděla zatím váček, ale říkala, že sliznice je pěkně vysoká, že to vypadá dobře, vzala mi krev-a za týden už mi to potvrdila nejenom z té krve, ale i váček viděla.
Takže možné to určitě je.
odle mě sliznice naroste v době ovulace, v době ms odchází, takže se snižuje-a tím, že v době ms ji máš vysokou, se dá předpokládat, že bys mohla být těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
21.2.12 15:01

Taky mi to mudra řekla, vysoká sliznice je buď u těhu a nebo těsně před ms :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
21.2.12 15:09
nettie píše:
Ahoj, já takhle naběhla k doktorce, když jsem měla ani ne týden zpoždění (podruhé už jsem byla rozumnější a počkala si :mrgreen: ) a ona na uzv neviděla zatím váček, ale říkala, že sliznice je pěkně vysoká, že to vypadá dobře, vzala mi krev-a za týden už mi to potvrdila nejenom z té krve, ale i váček viděla.
odle mě sliznice naroste v době ovulace, v době ms odchází, takže se snižuje-a tím, že v době ms ji máš vysokou, se dá předpokládat, že bys mohla být těhotná.

ahoj, souhlasím, když je sliznice vyšší, opravdu to těhotenství bývá :palec: držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65384
21.2.12 16:40

Ano je to možné že je těhu na samém začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
21.2.12 18:28

jojo, já to měla taky tak. Že prej mám sliznici nějak vysoko, tak mi píchl vyvolávačku a za 10 dní už mi gratuloval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
22.2.12 16:30
fiali píše:
jojo, já to měla taky tak. Že prej mám sliznici nějak vysoko, tak mi píchl vyvolávačku a za 10 dní už mi gratuloval :lol:

ahoj taky me to rekl a dal vyvolavacku a ms stale nikde ale rikal do 14dnu tak mam jeste cas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
22.2.12 22:00
Renaticickaka píše:
fiali píše:
jojo, já to měla taky tak. Že prej mám sliznici nějak vysoko, tak mi píchl vyvolávačku a za 10 dní už mi gratuloval :lol:
ahoj taky me to rekl a dal vyvolavacku a ms stale nikde ale rikal do 14dnu tak mam jeste cas..

Tak já jsem si udělala testík asi po 10-ti dnech a bylo to tam krásně vymalovaný :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
22.2.12 22:10
fiali píše:
Renaticickaka píše:
fiali píše:
ahoj taky me to rekl a dal vyvolavacku a ms stale nikde ale rikal do 14dnu tak mam jeste cas..

Tak já jsem si udělala testík asi po 10-ti dnech a bylo to tam krásně vymalovaný :P [/citace
Tak uvidime jsem teprve 4 dny po injekci tak to je brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.6.12 15:23
@nettie píše:
@fiali píše:

Ahoj holky!
Mám na vás otázku nebo prosbu o radu.
Mám(měla?) jsem nepravidelný cyklus, docházela jsem na vyvolávačky. Po 1. vyvolávačce MS normálně přišla asi 5. den po. Když proběhl další cyklus a měla se dostavit MS, nedostavila se, dostala jsem vyvolávačku, MS se stále nedostavila (ani po 14 dnech), doktor mi udělal UTZ a řekl mi, že tam zatím ještě nic nevidí, ale že mám vysokou sliznici (nevím kolik mm), dostala jsem další injekci a řekl mi, že za týden mám přijít na kontrolu. Myslíte, že je to větší pravděpodobnost toho, že bych mohla být těhotná??? Trošku mě pobolívá v podbřišku. UTZ a injekci jsem dostala včera 6.6.2012. A MS se dnes ještě nedostavila.
Díky moc za radu!
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.6.12 15:25

@nettie @fiali Pardon - včera bylo 5.6. 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek