Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děvčatka komu řekla doktorka/doktor o vysoke sliznici ze je to mozne tehotenstvi? ![]()
doktorka rikala, ze je mozne tehotenstvi. kamoska takhle mela 3 deti. ale stale cekam na MS nic neni 100%
jo a mimochodem kdyby to bylo ovulace, tak vim kdy ji mam . nejsem hloupa.
Ahoj, já takhle naběhla k doktorce, když jsem měla ani ne týden zpoždění (podruhé už jsem byla rozumnější a počkala si
) a ona na uzv neviděla zatím váček, ale říkala, že sliznice je pěkně vysoká, že to vypadá dobře, vzala mi krev-a za týden už mi to potvrdila nejenom z té krve, ale i váček viděla.
Takže možné to určitě je.
odle mě sliznice naroste v době ovulace, v době ms odchází, takže se snižuje-a tím, že v době ms ji máš vysokou, se dá předpokládat, že bys mohla být těhotná.
Taky mi to mudra řekla, vysoká sliznice je buď u těhu a nebo těsně před ms ![]()
nettie píše:
Ahoj, já takhle naběhla k doktorce, když jsem měla ani ne týden zpoždění (podruhé už jsem byla rozumnější a počkala si) a ona na uzv neviděla zatím váček, ale říkala, že sliznice je pěkně vysoká, že to vypadá dobře, vzala mi krev-a za týden už mi to potvrdila nejenom z té krve, ale i váček viděla.
odle mě sliznice naroste v době ovulace, v době ms odchází, takže se snižuje-a tím, že v době ms ji máš vysokou, se dá předpokládat, že bys mohla být těhotná.
ahoj, souhlasím, když je sliznice vyšší, opravdu to těhotenství bývá
držím palce ![]()
jojo, já to měla taky tak. Že prej mám sliznici nějak vysoko, tak mi píchl vyvolávačku a za 10 dní už mi gratuloval ![]()
fiali píše:
jojo, já to měla taky tak. Že prej mám sliznici nějak vysoko, tak mi píchl vyvolávačku a za 10 dní už mi gratuloval
ahoj taky me to rekl a dal vyvolavacku a ms stale nikde ale rikal do 14dnu tak mam jeste cas..
Renaticickaka píše:fiali píše:ahoj taky me to rekl a dal vyvolavacku a ms stale nikde ale rikal do 14dnu tak mam jeste cas..
jojo, já to měla taky tak. Že prej mám sliznici nějak vysoko, tak mi píchl vyvolávačku a za 10 dní už mi gratuloval
Tak já jsem si udělala testík asi po 10-ti dnech a bylo to tam krásně vymalovaný ![]()
fiali píše:Renaticickaka píše:fiali píše:ahoj taky me to rekl a dal vyvolavacku a ms stale nikde ale rikal do 14dnu tak mam jeste cas..
jojo, já to měla taky tak. Že prej mám sliznici nějak vysoko, tak mi píchl vyvolávačku a za 10 dní už mi gratulovalTak já jsem si udělala testík asi po 10-ti dnech a bylo to tam krásně vymalovaný
[/citace
Tak uvidime jsem teprve 4 dny po injekci tak to je brzo..
@nettie píše:
Ahoj, já takhle naběhla k doktorce, když jsem měla ani ne týden zpoždění (podruhé už jsem byla rozumnější a počkala si) a ona na uzv neviděla zatím váček, ale říkala, že sliznice je pěkně vysoká, že to vypadá dobře, vzala mi krev-a za týden už mi to potvrdila nejenom z té krve, ale i váček viděla.
@fiali píše:
Ahoj holky!
Mám na vás otázku nebo prosbu o radu.
Mám(měla?) jsem nepravidelný cyklus, docházela jsem na vyvolávačky. Po 1. vyvolávačce MS normálně přišla asi 5. den po. Když proběhl další cyklus a měla se dostavit MS, nedostavila se, dostala jsem vyvolávačku, MS se stále nedostavila (ani po 14 dnech), doktor mi udělal UTZ a řekl mi, že tam zatím ještě nic nevidí, ale že mám vysokou sliznici (nevím kolik mm), dostala jsem další injekci a řekl mi, že za týden mám přijít na kontrolu. Myslíte, že je to větší pravděpodobnost toho, že bych mohla být těhotná??? Trošku mě pobolívá v podbřišku. UTZ a injekci jsem dostala včera 6.6.2012. A MS se dnes ještě nedostavila.
Díky moc za radu!
Pa