Hodně vysoko sliznice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1065
6.6.12 21:42

To je těžký říct. Já myslim že pravděpodobnost je vysoká dost, ale hormony jsou neřádi, jestli je máš rozhozený tak se můžeš takhle „radovat“ každý měsíc :nevim: Zkus test, ten už by měl něco ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
12.8.19 21:52

Zdravim ozivuji diskuzi, jsem bud 5dpo nebo 2dpo byla jsem na gynekologii na kontrole a dr řekl ze mám hodně výškou sliznici prý jak řekl on : je až až vysoká… navnadil mě ze by z toho mohlo být těhotenství, potvrdilo se tu někomu těhotenství když dr řekl ze je vysoka sliznice? A kdy začíná narůstat po ovulaci nebo hned po MS? :)
Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
12.8.19 22:00
@Natálie27 píše:
Zdravim ozivuji diskuzi, jsem bud 5dpo nebo 2dpo byla jsem na gynekologii na kontrole a dr řekl ze mám hodně výškou sliznici prý jak řekl on : je až až vysoká… navnadil mě ze by z toho mohlo být těhotenství, potvrdilo se tu někomu těhotenství když dr řekl ze je vysoka sliznice? A kdy začíná narůstat po ovulaci nebo hned po MS? :)
Děkuji za info

Teda chudáci doktoři. Něco řeknou a už je z toho něco jiného. Já bych za tím nic neviděla. Prostě můžeš mít štěstí, že máš vysokou sliznici, což je dobré pro uhnízdění vajíčka. A jasně že děložní sliznice musí narůstat už po MS, kam by se po ovulaci uchytilo vajíčko? :think:

Co si o tom něco přečíst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
12.8.19 22:16

@Natálie27 a čím tě navnadil? Tím že máš vysoko sliznici? To bývá přeci ale úplně normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
12.8.19 22:35

@Michaela02993 @P4ja omlouvám se za blby dotaz ale je to poprvé co mě řekl o tom ze mám hodně vysokou sliznici když jsem chvíli po ovulaci, nic neprekrucuju píšu jak mě to řekl, říkal Zr je velká pravděpodobnost ze se zadari Se zdárném koncem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
12.8.19 22:41
@Natálie27 píše:
@Michaela02993 @P4ja omlouvám se za blby dotaz ale je to poprvé co mě řekl o tom ze mám hodně vysokou sliznici když jsem chvíli po ovulaci, nic neprekrucuju píšu jak mě to řekl, říkal Zr je velká pravděpodobnost ze se zadari Se zdárném koncem

Ano, pokud máš vysokou sliznici po ovulaci, pak je velká pravděpodobnost, že můžeš otěhotnět, resp. že jsi otěhotněla, pokud jste se do ovulace trefili. Ale v žádném případě to doktor teď nemůže poznat. A pokud máš problémy s výškou sliznice, pak je možné, že je to tenhle měsíc dobré :palec: Ale to je tak všechno. Budeš muset počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
12.8.19 22:46

@P4ja v květnu SP teď v červenci taky, takže teď čekám co pro mě nachystala tento měsíc :) vím ze teď nemůžeš říct ze jde o těhotenství ale prave mě říkal ze je velká šance ze teď už by to mohlo vyjít se zdarnym koncem ze se má kde uhnizdit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
13.8.19 00:12

@Natálie27 tak je dobře že je vysoká to ano, to ale bývá jak v těhotenství tak i klasicky před menstruaci. Hlavně jde o to že 2 nebo 5 dpo prakticky není ani čas nidace, takže asi myslel že je sliznice ve skvělém stavu aby se vajíčko mělo kam zavrtat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
13.8.19 05:21

@Michaela02993 jo asi to tak myslel každopádně mě tím udelal radost a chut na další snažení, ten už si byl jistej ze v září budu těhotná a přijdu si jen na potvrzení ze e vše ok :D asi si delal spis srandu a bral to s nadhledem ale aspoň mě dodal zase chut :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.8.19 08:26
@Natálie27 píše:
@Michaela02993 jo asi to tak myslel každopádně mě tím udelal radost a chut na další snažení, ten už si byl jistej ze v září budu těhotná a přijdu si jen na potvrzení ze e vše ok :D asi si delal spis srandu a bral to s nadhledem ale aspoň mě dodal zase chut :D

No, na další snažení budete muset počkat do další ovulace ;). Ale jsem zvědavá, co ti řekne v září, pokud to nevyjde. Jestli to taky bude sranda a nadhled. :nevim: Máš zajímavého doktora. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
13.8.19 09:47

@P4ja byl tam včera druhy dr ne můj obvodní ale oni jsou oba takový šašci :D no uvidíme jdu 10.9 totiž na preventivní prohlídku takže se uvidi bylo by to dva týdny po MS takže bud už by bylo něco vidět a nebo by byla zase ovulace v době kontroly :lol:, každopádně děkuji za odpovědi ;) snažení v době ovu bylo takže teď už jen čekat a čekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí