Pojďme na to nemyslet

1689
20.2.12 18:06

Pojďme na to ,,NEMYSLET" :)

Ahoj snažilky, taky poslední dobou slýcháte větu: Hlavně na to nemysli? Mě už leze krkem … Pojďme společně nemyslet a vzájemně se rozplýlit … Telka, knížky, filmíky, koníčky atd. Co vyna to :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
20.2.12 18:11

Supr nápad. Nevíte o nějaké dobré komedii, fantazy nebo pohádce? Mám chuť na nějaký lehčí oddychový film. :kytka:
Mimochodem co budete dneska vařit k večeři? Já budu asi vařit zeleninovou polévku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
20.2.12 18:17

Lynette:

No já miluju podádku Pan Včelka. U té se vždycky parádně odreaguju. No a jinak co se týče filmíku tak je super komedie Chlupatá odplata. Tu ti můžu doporučit s klidným svědomím , nebo Drž hubu !!! Taky parádní komedie s Jeanem Reno .. :)
S večeří se dneska nijak nemažu, přítelíček ráno prohlásil , že má chuť na ďábelské topinky, takže já to mám dnes super jednoduché :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.2.12 18:18

ahooooj holky, tak presne tuhle vetu nesnasim :) jak na to asi nemam myslet kdyz je kolem me vsude tolik miminek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.2.12 18:18

z pohadek mam nejradsi karcoolka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
20.2.12 18:25
LUaPE píše:

Taky ji nesnáším … Dnes jsem byla u kámošky a ta má 3letou holčičku, tak jsem si to užila alespoň tam :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.2.12 18:43

Nenávidím tu větu. :pocitac: :pocitac:
Jinak tedy, já začala vyšívat takže mé myšlenky jsou tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
20.2.12 18:46

Ahoj holky, přidávám se k vám :mrgreen: už mě z toho všeho sledování sebe sama hrabe, tak se chci zaměřit i na jiný věci. Dneska mě dokonce napadlo, že bych mohla změnit zaměstnání, jelikož mimi nějak nepřichází, a dělám pečovatelku na 3 směnný provoz, a už tam jsem skoro 5 let, tak je to docela náročné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
20.2.12 18:46
1simona1 píše:
Jinak tedy, já začala vyšívat takže mé myšlenky jsou tam :lol:

Vyšívání? Hmm, to není špatný nápad :) Já zase začala hodně číst … Tomu teď věnuju dost času. Kupodivu ne o miminkách , ale takové ty zamilované romány . Klidně i nějakou tu detektivku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.2.12 18:56
panenka87 píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám :mrgreen: už mě z toho všeho sledování sebe sama hrabe, tak se chci zaměřit i na jiný věci. Dneska mě dokonce napadlo, že bych mohla změnit zaměstnání, jelikož mimi nějak nepřichází, a dělám pečovatelku na 3 směnný provoz, a už tam jsem skoro 5 let, tak je to docela náročné :roll:

jo tak o zmeně pracoviska jsem taky taky přemýšlela, já zas dělám samé noční, občas ranní takže záhul, jenomže v této době je to risk :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.2.12 18:58
panenka87 píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám :mrgreen: už mě z toho všeho sledování sebe sama hrabe, tak se chci zaměřit i na jiný věci. Dneska mě dokonce napadlo, že bych mohla změnit zaměstnání, jelikož mimi nějak nepřichází, a dělám pečovatelku na 3 směnný provoz, a už tam jsem skoro 5 let, tak je to docela náročné :roll:

jeeej to jsme na tom podobne :D ja sla od autistu ke kombinovanemu postizeni :D takze jsem chtela zmenu a zatim zadnou nevidim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.2.12 18:58
pinkeee85 píše:
1simona1 píše:
Jinak tedy, já začala vyšívat takže mé myšlenky jsou tam :lol:
Vyšívání? Hmm, to není špatný nápad :) Já zase začala hodně číst … Tomu teď věnuju dost času. Kupodivu ne o miminkách , ale takové ty zamilované romány . Klidně i nějakou tu detektivku :mrgreen:

jejda, já hrozně ráda čtu, kdysi jsem valila na harleqýnkach nebo jak se to píše :mrgreen:
pak hodně staré romány. ..staré aj 60 let a fakt zajímavé čtení, teď tu mám Nostradáma a Soudný den dávno nastal…
jen né a né se toho chytit :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
20.2.12 18:59

Já dělám na střídačku, 12ti hodinnové směny. Ranní - noční - volno - volno. Sice Je to v něčem výhoda, ale finančně mi to moc nesedne. Ale zase si říkám, že to snad brzo klapně, takže měnit zaměstnání mi přijde jako zbytečnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
20.2.12 19:00
LUaPE píše:

A viděla jsi druhý díl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.2.12 19:00
pinkeee85 píše:
No já miluju podádku Pan Včelka. U té se vždycky parádně odreaguju. No a jinak co se týče filmíku tak je super komedie Chlupatá odplata. Tu ti můžu doporučit s klidným svědomím , nebo Drž hubu !!! Taky parádní komedie s Jeanem Reno .. :)
S večeří se dneska nijak nemažu, přítelíček ráno prohlásil , že má chuť na ďábelské topinky, takže já to mám dnes super jednoduché :pankac:

co je to Chlupatá odplata?? atao slyším prvně taký film… :nevim: asi si ho stáhnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí