Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky, taky poslední dobou slýcháte větu: Hlavně na to nemysli? Mě už leze krkem … Pojďme společně nemyslet a vzájemně se rozplýlit … Telka, knížky, filmíky, koníčky atd. Co vyna to
![]()
Supr nápad. Nevíte o nějaké dobré komedii, fantazy nebo pohádce? Mám chuť na nějaký lehčí oddychový film. ![]()
Mimochodem co budete dneska vařit k večeři? Já budu asi vařit zeleninovou polévku.
No já miluju podádku Pan Včelka. U té se vždycky parádně odreaguju. No a jinak co se týče filmíku tak je super komedie Chlupatá odplata. Tu ti můžu doporučit s klidným svědomím , nebo Drž hubu !!! Taky parádní komedie s Jeanem Reno .. ![]()
S večeří se dneska nijak nemažu, přítelíček ráno prohlásil , že má chuť na ďábelské topinky, takže já to mám dnes super jednoduché ![]()
ahooooj holky, tak presne tuhle vetu nesnasim
jak na to asi nemam myslet kdyz je kolem me vsude tolik miminek ![]()
LUaPE píše:
z pohadek mam nejradsi karcoolka
Taky ji nesnáším … Dnes jsem byla u kámošky a ta má 3letou holčičku, tak jsem si to užila alespoň tam ![]()
Nenávidím tu větu.
![]()
Jinak tedy, já začala vyšívat takže mé myšlenky jsou tam ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám
už mě z toho všeho sledování sebe sama hrabe, tak se chci zaměřit i na jiný věci. Dneska mě dokonce napadlo, že bych mohla změnit zaměstnání, jelikož mimi nějak nepřichází, a dělám pečovatelku na 3 směnný provoz, a už tam jsem skoro 5 let, tak je to docela náročné ![]()
1simona1 píše:
Nenávidím tu větu.![]()
Jinak tedy, já začala vyšívat takže mé myšlenky jsou tam
Vyšívání? Hmm, to není špatný nápad
Já zase začala hodně číst … Tomu teď věnuju dost času. Kupodivu ne o miminkách , ale takové ty zamilované romány . Klidně i nějakou tu detektivku ![]()
panenka87 píše:
Ahoj holky, přidávám se k vámuž mě z toho všeho sledování sebe sama hrabe, tak se chci zaměřit i na jiný věci. Dneska mě dokonce napadlo, že bych mohla změnit zaměstnání, jelikož mimi nějak nepřichází, a dělám pečovatelku na 3 směnný provoz, a už tam jsem skoro 5 let, tak je to docela náročné
jo tak o zmeně pracoviska jsem taky taky přemýšlela, já zas dělám samé noční, občas ranní takže záhul, jenomže v této době je to risk ![]()
panenka87 píše:
Ahoj holky, přidávám se k vámuž mě z toho všeho sledování sebe sama hrabe, tak se chci zaměřit i na jiný věci. Dneska mě dokonce napadlo, že bych mohla změnit zaměstnání, jelikož mimi nějak nepřichází, a dělám pečovatelku na 3 směnný provoz, a už tam jsem skoro 5 let, tak je to docela náročné
jeeej to jsme na tom podobne
ja sla od autistu ke kombinovanemu postizeni
takze jsem chtela zmenu a zatim zadnou nevidim ![]()
pinkeee85 píše:1simona1 píše:Vyšívání? Hmm, to není špatný nápad
Nenávidím tu větu.![]()
Jinak tedy, já začala vyšívat takže mé myšlenky jsou tamJá zase začala hodně číst … Tomu teď věnuju dost času. Kupodivu ne o miminkách , ale takové ty zamilované romány . Klidně i nějakou tu detektivku
jejda, já hrozně ráda čtu, kdysi jsem valila na harleqýnkach nebo jak se to píše ![]()
pak hodně staré romány. ..staré aj 60 let a fakt zajímavé čtení, teď tu mám Nostradáma a Soudný den dávno nastal…
jen né a né se toho chytit
![]()
Já dělám na střídačku, 12ti hodinnové směny. Ranní - noční - volno - volno. Sice Je to v něčem výhoda, ale finančně mi to moc nesedne. Ale zase si říkám, že to snad brzo klapně, takže měnit zaměstnání mi přijde jako zbytečnost ![]()
LUaPE píše:
z pohadek mam nejradsi karcoolka
A viděla jsi druhý díl?
pinkeee85 píše:
No já miluju podádku Pan Včelka. U té se vždycky parádně odreaguju. No a jinak co se týče filmíku tak je super komedie Chlupatá odplata. Tu ti můžu doporučit s klidným svědomím , nebo Drž hubu !!! Taky parádní komedie s Jeanem Reno ..
S večeří se dneska nijak nemažu, přítelíček ráno prohlásil , že má chuť na ďábelské topinky, takže já to mám dnes super jednoduché
co je to Chlupatá odplata?? atao slyším prvně taký film…
asi si ho stáhnu ![]()