Příznaky podobné menstruačním?

Anonymní
20.2.12 18:01

Příznaky podobné menstruačním?

Ahoj snažilky, menstraci mám dostat za 5 dní a už týden pociťuji citlivost prsou a teď i podobné příznaky jako před menstruací. Takový zvláštní pocit v břiše. Měla jste to některá z Vás podobně a vyšlo to? Nebo to je prostě známka toho, že menstruace zase přijde? :roll: Děkuju moc za Vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
20.2.12 18:12

Ahoj, takových to diskuzí jsou tu mraky. PMS a těhu příznaky od sebe odlišit nejde, jsou prostě totožný. V prvním měsíci snažení nám to nevyšlo, ale příznaky jsem měla, ve druhém už to vyšlo a příznaky byly úplně stejné, nevolnost, spavost, bolest prsou, bolest v podbřišku a já nevím co ještě, až teda na tu MS, v prvním měsíci dorazila, ve druhém už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.2.12 19:23
Anonymní píše:
Ahoj snažilky, menstraci mám dostat za 5 dní a už týden pociťuji citlivost prsou a teď i podobné příznaky jako před menstruací. Takový zvláštní pocit v břiše. Měla jste to některá z Vás podobně a vyšlo to? Nebo to je prostě známka toho, že menstruace zase přijde? :roll: Děkuju moc za Vaše zkušenosti.

Ahoj :mavam: presne o tomhle jsem se dneska bavila z kamoskou-ktera taky „NEceka“ na menstruaci, ale vytouzene tehu ;) .Ja to mela, tak jak to popisujes-prsa natekle a citlive a nekolik dnu bolest v podbrisku..uz jsem cekala, kdy zase prijde ta blba menstruace..ale ona neprisla-bylo to tehu :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí