Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, takových to diskuzí jsou tu mraky. PMS a těhu příznaky od sebe odlišit nejde, jsou prostě totožný. V prvním měsíci snažení nám to nevyšlo, ale příznaky jsem měla, ve druhém už to vyšlo a příznaky byly úplně stejné, nevolnost, spavost, bolest prsou, bolest v podbřišku a já nevím co ještě, až teda na tu MS, v prvním měsíci dorazila, ve druhém už ne.
Anonymní píše:
Ahoj snažilky, menstraci mám dostat za 5 dní a už týden pociťuji citlivost prsou a teď i podobné příznaky jako před menstruací. Takový zvláštní pocit v břiše. Měla jste to některá z Vás podobně a vyšlo to? Nebo to je prostě známka toho, že menstruace zase přijde?Děkuju moc za Vaše zkušenosti.
Ahoj
presne o tomhle jsem se dneska bavila z kamoskou-ktera taky „NEceka“ na menstruaci, ale vytouzene tehu
.Ja to mela, tak jak to popisujes-prsa natekle a citlive a nekolik dnu bolest v podbrisku..uz jsem cekala, kdy zase prijde ta blba menstruace..ale ona neprisla-bylo to tehu
![]()
Ahoj snažilky, menstraci mám dostat za 5 dní a už týden pociťuji citlivost prsou a teď i podobné příznaky jako před menstruací. Takový zvláštní pocit v břiše. Měla jste to některá z Vás podobně a vyšlo to? Nebo to je prostě známka toho, že menstruace zase přijde?
Děkuju moc za Vaše zkušenosti.