Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
otěhotněla jste některá v době, kdy jste byla nemocná a vše bylo ok? myslím tím běžné nachlazení, rýma, kašel.....žádná antibiotika atd.raději anonymně
Ano já.
měla jsem angínu a atb
Anonymní píše:
otěhotněla jste některá v době, kdy jste byla nemocná a vše bylo ok? myslím tím běžné nachlazení, rýma, kašel.....žádná antibiotika atd.raději anonymně
Myslím, že běžná rýma a nachlazení na mimčo žádný vliv mít nebude. Žádný strach. Já měla taky nějak brzy po otěhotnění rýmu a brala jsem i paralen. Dnes mám zdravého kluka ![]()
Příspěvek upraven 21.02.12 v 15:53
Začátek těhotenství je velice citlivý na nějaké poškození, pokud k němu dojde je to dle hesla „všechno nebo nic“. Nevím v jakém jsi týdnu, ale pokud se vše zdárně vyvíjí, je určitě vše v pořádku. Kdyby ta nemoc hned kolem a těsně po oplození mimi poškodila, nejspíše by odešlo třeba jen s mírně opožděnou menstruací a ani bys nezjistila, žes počala. Buď optimistická. Hodně štěstí.
nejsem v zadnem tydnu, prave mam ovulaci a resim to, ptz jsem nachlazena…jsem nejakou dobu po revizi, takze strach je
Ahoj ![]()
Stejný dotaz - jsem cca 2-3 dny před ovulací a bolí mě dost v krku, ale předpokládám, že to bude takové to nachlazení na 2 dny a hned pak budu ok.
Nevíte prosím, zda může třeba toto nachlazení nějak poškodit vajíčko ještě před ovulací? Beru jenom paralen a 2 tobolky tantum verde (tím jsem skončila).
(otázka kvůli strachu z potratu)
Předem mnohokrát děkuji za názory a zkušenosti
Já měla pěknou chřipku těsně před otěhotněním a v postýlce mi ted chrupká krásná zdravá holčička ![]()
Ja jsem vzdycky po zjisteni tehotenstvi( zacatkem 5. tydne) dostala peknou virozu, poprve jsem prestala skoro slyset, pripadala jsem si jak v akvariu, v podtstae tak u me zacinalo kazde me tehotenstvi.
Ahoj. Od listopadu vysadila HA a chceme mimi. Jenže od podzimu jsem střídavě nemocná. začalo to podezřením na boreliozu, která se naštěstí nepotvrdila. Ale dostala jsem antibiotika. V průběhu toho jsem dostala chřipku a další antibiotika a od té doby se se mnou táhne neustále nechlazení, stačí když mě trochu ofoukne a jsem marod. Teď jdu opět k lekaři. Zatím jsem neotěhotněla, může to mít něco společného i mými nemocemi? Díky za názor.
Dobry den, otehotnely ste nekdo tesne po nestovicich? Merim si pravidelne ovulaci a nez jsem zjistila ze neni dobre po nemoci hned otehotnet jsme si nedaly pozor protoze jsem predpokladala ze mam ovulaci jiny den a nemoci se mi asi opozdila… A ted menstruace nikde.. Par doktoru tvrdi ze to nevadi a nekdo ze to muze byt spatne… Ted nevim????myslim, ze menstruace se stejne dostavi, ale jestli treba nekdo nezazil neco podobneho a mimo bylo v poradku. Dekuji
otěhotněla jste některá v době, kdy jste byla nemocná a vše bylo ok? myslím tím běžné nachlazení, rýma, kašel.....žádná antibiotika atd.
raději anonymně