Zase přišla MS :-(

Anonymní
23.2.12 10:22

Zase přišla MS...:-(

Ahoj snažilky, snažení pro tento měsíc se zase nepovedlo, dneska dorazila menstruace…Je to zase zklamání, ale budeme se snažit dál ;) Je tady taky některá z Vás, abychom si mohly vzájemně postěžovat? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
23.2.12 10:27

Já na ní ještě čekám ale předpokládám že přijde. Spíš než sex obden se snažím vychytat ten správný moment a myslím, že nám to tenhle měsíc uteklo o pár hodin. No příští měsíc už budu zkušenější a poznám podle ovu testu kdy je třeba začít s tulením. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
23.2.12 10:29

Chjo, nemám ráda tyhle anonymní negativní lidi. Proč asi Vend založila tuhle diskusi? Asi proto, že chce s někým popovídat a těžko se zapojí do už nějak rozjeté diskuse. A taky chce ukrátit čas do dalšího snažení, viď Vend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
23.2.12 10:30
janusska píše:
Chjo, nemám ráda tyhle anonymní negativní lidi. Proč asi Vend založila tuhle diskusi? Asi proto, že chce s někým popovídat a těžko se zapojí do už nějak rozjeté diskuse. A taky chce ukrátit čas do dalšího snažení, viď Vend :mavam:

Právě jsem se chystala napsat to samé :palec:
Jinak zakladatelce hodně štěstí při dalším snažení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
23.2.12 10:45

A vy se, Vend, snažíte o prvního prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
23.2.12 10:47

O pár hodin. Vždyť plodných dnů je víc. Já jsem se právě nestresovala ovulací…cejtila jsem jí, ale věděla jsem, že den dva kolem jsou taky vhodný. Ale asi to každá máme jinak.

• Citovat
  • Upravit
1348
23.2.12 10:58

Čtyři měsíce - tak to jak my. Taky si vždycky myslím, že jsme to vystihli přesně a pak nic. Hold jsou ti malí nějaký lenoši a málo mrskají ocásky :mrgreen:
Já vím, člověk když už se jednou rozhodne pro mimi, tak by chtěl aby to bylo hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
23.2.12 11:03
Izz píše:
O pár hodin. Vždyť plodných dnů je víc. Já jsem se právě nestresovala ovulací…cejtila jsem jí, ale věděla jsem, že den dva kolem jsou taky vhodný. Ale asi to každá máme jinak.

No já ovulaci poznám podle hlenu a podle ovu testu ale hloupé je, že v moment ovulace se vajíčko uvolní a pak je oplodnitelné jen 12 nebo 24 hodin. V tu dobu žena dosahuje hlenového vrcholu a je nejplodnější a pak jak když utne, hlen změní konzistenci a je ho daleko míň a je po vajíčku. Ráno jsem měla hlenový vrchol a doufala jsem, že bude trvat až do večera a večer už bylo všechno jinak - takže podle mě už bylo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
23.2.12 11:04
Vend píše:
My se snažíme o první, asi 4 měsíce…Vím, že to je asi krátká doba, ale už mě to znepokojuje, protože myslím, že tentokrát jsme vystihli ovulaci přesně :?:

I když jste oba zdraví a vystihneš přesně ovulaci tak je jen 20ti% šance na oplodnění, tak to prostě je. Takže není potřeba se tím znepokojovat. Dělej to dál jako doteď a ono to prostě jednou vyjde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
23.2.12 11:08

My tomu zatím necháváme volný průběh. Jsem první měsíc bez prášků, ovu bych měla mít až příští týden. Ale vyloženě snažit se asi nebudeme. Každopádně, pokud to neklapne tento měsíc, příští vynecháme kvůli termínu na Vánoce. Já na sobě ovu také cítím, při prvním snažení jsem měřila BT, teď to tak nehrotím, jen sleduji hlen. Poprvé nám to trvalo 5 měsíců a nakonec se zadařilo tak, že ovu byla navečer, proběhlo milování a já jsem si jen dala kapesníček do kalhotek a zůstala ležet až do rána - žádné honem na záchod a do sprchy, jak jsem to dělala předtím. A klaplo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
23.2.12 11:12

ajleenka: Přesně tak to dělám taky. Večer :hug: a pak si už ani nesednu, zhasnu lampičku a dobrou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
23.2.12 11:16

ajleenka: Tak to já bych brala i termín na Vánoce. U nás v rodině máme z 90% narozeniny od listopadu do ledna, takže by mi to vůbec nevadilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
23.2.12 11:21
janusska píše:
ajleenka: Tak to já bych brala i termín na Vánoce. U nás v rodině máme z 90% narozeniny od listopadu do ledna, takže by mi to vůbec nevadilo :D

Já bych zase kvůli malé, která už z toho přece jen bude mít trošku větší rozum, chtěl být už nebo ještě doma. Ale my to zatím nijak nehrotíme, tohle je první měsíc, kdy se „snažíme“. Chtěla bych zvládnout druhé do příštího dubna, tak doufám, že to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
23.2.12 11:24

no jo, tři měsíce volný průběh, další měsíc pečlivého sledování ovu a další už sledování úplně všeho od začátku cyklu a zejména před menzes :mrgreen: jestli to takhle půjde další měsíce, tak se z toho asi zbláznim…
ajleenko vy to máte tak krásně naplánované, závidím, že to vychází a přeju ať to vyjde opět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
23.2.12 11:35

ajleenka: To chápu, že chceš být u toho až bude malá natěšená na dárečky. Je to bezva, když ještě věří na Ježíška a jsou šťastný, že jim něco přinesl.

U nás by to naopak byl pro dceru ten nejhezčí dáreček pod stromeček. Už teď se mě furt ptá, kdy se nám to jako narodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí