Zase přišla MS :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1348
23.2.12 11:35

ajleenka: To chápu, že chceš být u toho až bude malá natěšená na dárečky. Je to bezva, když ještě věří na Ježíška a jsou šťastný, že jim něco přinesl.

U nás by to naopak byl pro dceru ten nejhezčí dáreček pod stromeček. Už teď se mě furt ptá, kdy se nám to jako narodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.2.12 11:20

Ahoj děvčata :D . Připadáte mi v těch hovorech jako vědecké pracovnice. Celý proces máte zmapovaný. Já v tom ale cítím, že je v tom příliš rozumu. Příroda nám ale nadělila také instinkty a s nimi i naši ženskou (nejen mateřskou) touhu. Prostě všechny ty emoce těšení se na každičké pohlazení. Položit se do toho těšení se.

Vím ze svého okolí o třech případech, kterak se mnoho let snažili. A když se povedlo, radost všech veliká, i z dětí, ale oni už spolu být nechtěli. To snažení bylo tak úmorné, že už jim spolu nešlo spát. Ještě to kvůli dětem spolu chtěli vydržet, ale nakonec se rozvedli. Ženy zůstaly s dětmi. Muži založili nové rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
26.2.12 11:31

poučená: Nic se nesmí přehánět. Mně třeba ten věděcký přístup pomáhá v určení ovulace a tak mi stačí svého muže „znásilnit“ dvakrát měsíčně a nemusíme na sebe skákat obden. Těším se moc a snažím se být trpělivá a když mám potřebu rozebírat s někým svoje pocity, plány, vajíčkové propočty, grafy a podobně tak tím nezatěžuju svého chlapa ale jdu na e-mimino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.2.12 11:49

Milovat se dvakrát měsíčně? To ke krásnému vztahu stačí? To stačí vašemu muži? Nejspíš něčemu nerozumím. Asi ještě nejsem dost poučená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
26.2.12 11:53

poučená: :lol: Dvakrát měsíčně za účelem plození jinak kdykoliv bez ohledu na to v jaké fázi cyklu jsem - prostě podle chuti. :D Takže to snažení zatím náš vztah moc neovlivňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.2.12 12:07

:D
Hodně štěstí Lynette :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
26.2.12 12:15

díky :D Štěstí je v tomhle potřeba hodně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.2.12 12:54

Povedlo se jiným, povede se i vám!!! Mně se povedly čtyři!!! Měla jsem je v myšlenkách „naplánované“ od 10let. Před usnutím jsem si je představovala - jak si s nimi hraji, jak běhají po domě, jak se o ně starám, když jsou nemocné. A pak šly dlouhé roky, ale já věděla, že budou čtyři, i když jsem na to vůbec nemyslela a žila svůj vlastní život. Nespěchala jsem na ně. I vy jste napsala, že jste trpělivá :) . Všechno je o pohodě a o radosti. A to je zase o našem myšlení, o životní důvěře, že vše se v dobré obrátí. Víra, naděje, láska: to jsou mocné síly, které je potřeba naučit se ve svých životech používat. Teď jsem se to znovu dlouho učila. A znovu objevuji ty cesty k radosti.

:kytka: Ta kytička je pro vás, Lynette, na cestu k vaší radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.2.12 15:18

Já se z dovolením zapojím. O prcka se snažíme první měsíc. Když usínám nemyslím na nic jiného, celý den koukám po kočárkách a oblečkách, s jíždím fóra a tak.
A mám pocit že pokud neotěhotním tak umřu.
Ale že bych se teda milovala zrovna když „musím“ nebo se nějak přemáhala.
Po mimi moc tooužím a dokonce už chovám i panenky, ale mělo by to být období radosti. A nebavilo by mě vyhazovat peníze za ovu testy a těhu testy ještě před spoždením ms, ale je to můj názor. Všem přeju hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
27.2.12 16:08
poučená píše:
Povedlo se jiným, povede se i vám!!! Mně se povedly čtyři!!! Měla jsem je v myšlenkách „naplánované“ od 10let. Před usnutím jsem si je představovala - jak si s nimi hraji, jak běhají po domě, jak se o ně starám, když jsou nemocné. A pak šly dlouhé roky, ale já věděla, že budou čtyři, i když jsem na to vůbec nemyslela a žila svůj vlastní život. Nespěchala jsem na ně. I vy jste napsala, že jste trpělivá :) . Všechno je o pohodě a o radosti. A to je zase o našem myšlení, o životní důvěře, že vše se v dobré obrátí. Víra, naděje, láska: to jsou mocné síly, které je potřeba naučit se ve svých životech používat. Teď jsem se to znovu dlouho učila. A znovu objevuji ty cesty k radosti.:kytka: Ta kytička je pro vás, Lynette, na cestu k vaší radosti.
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
27.2.12 18:46

Holky chtěla bych se k vám přidat. V říjnu jsem dozobkala poslední platíčko a tak nějak najivně jsem myslela, že to bude šup šup a do Vánoc budu těhu. Jsem nepoučitelná. Jako bych zapoměla, že i naše první mimi si dávalo na čas. Sice jenom 3/4 roku, ale mojí psychice to dalo zabrat. Takže zatím se nedaří a mě přepadává depka. Hlavně když kolem sebe mám samé holčiny, kterým to jde v podstatě samo. :,( Moc se mi ale líbí slova „poučené“ dodalo mi to sílu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
27.2.12 22:20

:mavam: Ahojky. Dávám dál, v čem mě poučily knihy: „Když se o něco příliš usiluje, tak se ty věci nedaří.“ Prý se tím viz „nemyslím na nic jiného“ v mysli vytváří vlastně pocit nedostatku, což je špatně. V naší mysli musí být pohoda, pocit, jak všecko funguje. Přát si a se samozřejmostí počítat, že se to vyplní. Prostě nebýt na své přání upnutý. Brát život s lehkostí. Život je hra. Je dobré vzpomenout si na své hry v dětství, jak nám při nich bylo veselo. A stejně veselo bude časem při hrách vašim dětem a i vám znovu, až si s nimi budete hrát, až jim budete „ukazovat svět“. Přeji vám všem dobrou noc, děvčata - maminky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.6.12 00:16
@Izz píše:
O pár hodin. Vždyť plodných dnů je víc. Já jsem se právě nestresovala ovulací…cejtila jsem jí, ale věděla jsem, že den dva kolem jsou taky vhodný. Ale asi to každá máme jinak.

ahoj je to sice uz starsi diskuze ale plodne jsme pouze nejakych 16hod. V mesici. Spermijky sice vydrzi dele ale vajicko jen 16 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
31.1.18 14:42

MS znovu v jeden mesic

Ahoj holky, prosim 15.1 mi skoncila peti denni ms, dnes prisla znovu v plne parade. Bricho boli vic a i venek buchty mam citlivejsi :( myslite ze ma cenu s tim chodit na gyndu, nebo to proste jen prislo drive? Antiku neberu 3 roky, nebyla jsem nemocna a ve stresu jsem take nebyla :nevim: pridavam svuj kalendar, neni to pravidelne ale takovy vykyv nikdy. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
31.1.18 16:16

Minulý cyklus sem taky měla kratší o 5dni než normálně. Prý je tento výkyv v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí