Kdy přihlásit mimi k lékaři ??

1461
30.1.06 10:13

Kdy přihlásit mimi k lékaři ??

Mám na Vás prosbičku. Jsem ve 36 týdnu. Kdy se má miminko přihlásit k dětskému lékaři ?? Není teď ještě brzy ??

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
30.1.06 10:17

Ahoj!
Já jsem se u dětské dr., kterou jsem vybrala stavila ještě v těhotenství, jednak abych si to tamprohlédla, jednak, abych se zeptala, jestli nás vezmou a co a jak mám udělat.
Dr. mi řekla, ať jim zavoláme, až budeme vědět, kdy nás pustí z porodnice, a že se pak domluvíme na první návštěvě. Z porodnice jsem volala ve čtvrtek, že nás pouští domů a v pátek odpoledne se u nás dr. stavila, aby mimíska prohlídla. Přinesla s sebou i formulář k registraci.
Měj se krásně a pohodový porod!
 Kita

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.1.06 10:20

Registrovala jsem mimi den pred porodem. Mela jsem planovaneho cisare, takze v utery jsem vedela, ze ve ctvrtek porodim. Ve stredu jeste rano skocila do porodnice na EKG a pak cestou domu se stavila u pediatra. Dal mi cislo a papir, co potrebuju vyridit k pojisteni mimi (to zaridil manzel jeste kdyz jsem byla v porodnici) a po prichodu domu jsme druhy den sli k dr. Sama se i nabizela, ze by prisla k nam, ale bylo hezky a teplo tak jsme to spojili s prochazkou…
 Hanka1

• Citovat
  • Upravit
204
30.1.06 10:21

Ahoj, ja tam sla, asi taky mesic pred porodem, a jen jsem se zeptala, zda bychom tam s Verunkou mohly chodit , on souhlasil, a to bylo vse. Pak kdyz jsme jeli z porodnice, jsme se tam jen stavili,ja s malou zustala v aute, abychom nesli pres cekarnu, manzel zasel pro dr., on se jen na ni podival a domluvili jsme se ze se zitra stavi u nas. misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
30.1.06 10:32

Ahoj, já jsem si paní doktorku zajistila v devátém měsíci těhu. V porodnici před odchodem po nás chtěli jméno dětského lékaře, ke kterému budeme s mimi chodit. Je lepší vybrat si ho v klidu a klidně dřív.
 maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
30.1.06 10:59

Ahojky,

já si vybrala pediatričku někdy kolem 7měs, v 9měs jsem jí zavolala, jestli vše platí a pak už jsem se s ní domlouvala, až když nás pustili z porodnice na datu první návštěvy u nás.

Jinak po mně v porodnici taky chtěli jméno a adresu dětského lékaře…

Hlavně ať vám vše dobře dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
30.1.06 11:13

Moc vám všem díky :)

Jdu volat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
30.1.06 12:39

Ahojky,

no jo, už je to tak. Už se mi to blíží :) Mám strach, ale víc převládá to těšení se na miminko. Bude to hločička, teda podle pana doktora z ultrazvuku ve 20 týdnu na 80 %. Mám všechno růžový, tak doufám, že to vyjde :).
Teď mě jenom postrašili vysokým tlakem. Tak doufám, že z toho nic nebude a hlavně, že nebudu muset dřív do porodnice. To bych se asi zbláznila. Celý dny ležet a nic nedělat.

Díky moc. Taky se měj krásně.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí