Kdy proběhla ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
4.8.23 08:45

@bacova.mi znovu se hlásim :D jen si prosím nemysli, že jsem blázen :D Vim ze je to vazne hoodne brzo, ale nedalo mi to a udelal jsem si TT :roll: jeden vcera vecer (nahore), druhy den rano (dole) prijde mi, ze tam neco malilinko vidim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
4.8.23 08:53

@elen522 my jsme vlastně stejne7 DPO :D taky jsem měla ovulaci podle teploty a bolesti 28.7. :palec: a dnes mám v teplotě velký pokles.
Ale jo, ducha vidím ;) co je to za testy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
4.8.23 09:02

@bacova.mi testy to jsou Graviclean. Jsem stale zacatecnik, ale pokles teploty je dobre znameni? Taky mi prijde, ze tam neco vidim, no uvidime jak to pujde dale :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.8.23 15:14

Upgrade, dneska 9DPO a prijde mi, ze je tam malinky rozdil. Tak uvidime, jak to pujde dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
6.8.23 15:48

@elen522 zkusila bych pak asi ještě jinou značku :think: četla jsem na něj strašný recenze 🙈 jedné holcine, se kterou si píšu už pár měsíců, udělal v květnu takovouhle čáru, den předtím ducha a za dva dny bílo. A těhotná nebyla :roll: nerada to píšu, ale je údajně tenhle ten test šmejd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.8.23 19:11

@bacova.mi aha, jako co jsem cetla v diskuzucich, tak snad uplne vsechny testy delaji falesne duchy :nevim: tak uvidime co z toho vyjde. BT mam porad vysokou, natekla prasa a obcasne pichnuti v podbrisku… nechame se prekvapit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
7.8.23 17:05

Ahoj, prosím mám otázku, myslíte ze proběhla ovulace? Mám bolesti zad a nedokážu určit jestli ta bolest je od toho nebo ovulace, jinak ji většinou poznám. Tady dávám testy. Menstruaci mám pravidelnou 27-28 dni. Testují první měsíc a nepřijde mi ze ty čárky byly úplně pozitivní šle už to klesá. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
7.8.23 19:12

@Kkosky ahoj :) a bazalni teplotu si meris?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
7.8.23 19:17

@elen522 nene já se o tom dočetla před par dny.. o testech sem věděla.. tak kdyžtak začnu od příštího menšího.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí