Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bacova.mi znovu se hlásim
jen si prosím nemysli, že jsem blázen
Vim ze je to vazne hoodne brzo, ale nedalo mi to a udelal jsem si TT
jeden vcera vecer (nahore), druhy den rano (dole) prijde mi, ze tam neco malilinko vidim ![]()
@elen522 my jsme vlastně stejne7 DPO
taky jsem měla ovulaci podle teploty a bolesti 28.7.
a dnes mám v teplotě velký pokles.
Ale jo, ducha vidím
co je to za testy???
@bacova.mi testy to jsou Graviclean. Jsem stale zacatecnik, ale pokles teploty je dobre znameni? Taky mi prijde, ze tam neco vidim, no uvidime jak to pujde dale ![]()
Upgrade, dneska 9DPO a prijde mi, ze je tam malinky rozdil. Tak uvidime, jak to pujde dal ![]()
@elen522 zkusila bych pak asi ještě jinou značku
četla jsem na něj strašný recenze 🙈 jedné holcine, se kterou si píšu už pár měsíců, udělal v květnu takovouhle čáru, den předtím ducha a za dva dny bílo. A těhotná nebyla
nerada to píšu, ale je údajně tenhle ten test šmejd ![]()
@bacova.mi aha, jako co jsem cetla v diskuzucich, tak snad uplne vsechny testy delaji falesne duchy
tak uvidime co z toho vyjde. BT mam porad vysokou, natekla prasa a obcasne pichnuti v podbrisku… nechame se prekvapit ![]()
Ahoj, prosím mám otázku, myslíte ze proběhla ovulace? Mám bolesti zad a nedokážu určit jestli ta bolest je od toho nebo ovulace, jinak ji většinou poznám. Tady dávám testy. Menstruaci mám pravidelnou 27-28 dni. Testují první měsíc a nepřijde mi ze ty čárky byly úplně pozitivní šle už to klesá. Děkuji
@elen522 nene já se o tom dočetla před par dny.. o testech sem věděla.. tak kdyžtak začnu od příštího menšího.. ![]()