Kdy se snažit o mimi po samovolném potratu?

15
1.8.23 20:13

Kdy se snazit o mimi po samovolnem potratu

Ahoj všem chtěla bych se zeptat cca minuly rok v červenci sem otěhotněla a byla tak 1-2tt a samovolně potratila myslela sem si že je to asi ze stresu který sem v té době měla a teď 15.7 sem to dostala a měla sem to tak cca 13 dni v kuse s toho sem ty 3 dny poslední jen špinila menstruaci mám pravidelně vždy 5 dni a hned co sem menstruaci dostala sem druhy den měla silny bolesti a šli ze me kousky krve to nejspíš proběhl potrat jenže me to nenapadlo že sem těhotná myslela sem že mám jen silnou ms test sem si udělala až když ms trvala víc než 5 dní vyšel pozitivní hned na to sem volala gynekologovi že mám bolesti silně krvacim ten mě na kontrolu pozval hned druhy den věděl že krvacim a že mi test vyšel pozitivní na ultrazvuku nic nešlo vidět poslal mě na krev v krvy už to poznat bylo řekli že těhotná teda sem ja pořád krvácela a všichni měli za to že do 3 měsíců je normální mít ms že to nic není dr mi na zastavení ms nic nedal řekl za tyden na kontrolu včera sem byla na kontrole na ultrazvuku pořad nic s krve zjistili že to klesá takže mi řekli ze sem potratila a nic se už zachranit nedá a mám počkat tak půl roku…už druhy potrat sem s toho vážně smutna hlavně mi každý říká něco jinyho a ja vážně už nevím nechci čekat další půl rok už ani tři měsíce nevím kdy se můžu s partnerem zas začít snažit v pondeli mám jit na kontrolu asi jestli to kleslo v krvy na 0 nebo nevím ale myslím že i doktor za to může věděl že krvacim a nechal to tak že mám čekat až to přestane podle me mi měl dat hned prášky na udržení plodu nebo něco

Příspěvek upraven 01.08.23 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4133
1.8.23 20:21

Pokud to odejde takhle samo, tak se všeobecně může začít snažit hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.23 20:23

@Nicole 1234 dekuji za odpověď jinak no ja mám prostě blbýho doktora on mi říká furt něco jinyho prý že 6 nedělí bez pohlavního styku a půl rok čekat takže čekat na nic nemusím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.23 20:26

@Nicole 1234 nevím jestli třeba nezkusit nějaké vitaminy nebo něco abych se chytla a udržela to těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
1.8.23 20:30

Příspěvek jsem jen tak v rychlosti přelouskala.. nedá se to číst :lol:
Ale odpovídám na otázku z nadpisu.. my se po SP začali snažit hned.. ale následoval anovulák a zadařilo se další cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
1.8.23 20:31
@Vanesa668 píše:
Ahoj všem chtěla bych se zeptat cca před minuly rok v červenci sem otěhotněla a byla tak 1-2tt a samovolně potratila myslela sem si že je to asi ze stresu které sem v té době měla a měla sem za to že to tím bude a 24.7 sem si delala tehotensky test vyšli dvě čárky udělala sem si ho protože sem to dostala a měla sem to tak cca 13 dni v kuse s toho sem ty 3 dny poslední jen špinila menstruaci mám pravidelně vždy 5 dni a hned co sem menstruaci dostala sem druhy den mela bolesti a mela to silný nenapadlo mě že bych mohla byt těhotná udělala si test až když sem mela menstruaci tak 7 den kdy už mi přišlo něco divnyho a pak hned zavolala gynekologovi ten me na kontrolu pozval hned druhy den vedel že krvacim a že mi test vyšel pozitivní na ultrazvuku nic poslal me na krev v krvy už to poznat bylo řekli že těhotná teda sem ja menstruovala a on mi žádný prášky na zastavení ms nic nedal řekl za tyden na kontrolu včera sem byla na kontrole na ultrazvuku pořad nic s krve zjistili že krev klesá takže mi řekli ze po potratu už sem ze nic se zachranit nedá a mám pockat tak půl roku už druhy potrat sem s toho vážně smutna hlavně mi každý říká něco jinyho a ja vážně už nevím nechci cekat další půl rok už ani tři měsíce nevím kdy se můžu s partnerem zas začít snazit v pondeli mám jit na kontrolu asi jestli to kleslo v krvy na 0 nebo nevím ale myslím že i doktor za to muze vedel že krvacim a nechal to tak že mám čekat až to přestane podle me mi měl dat hned prášky na udržení plodu nebo neco
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
1.8.23 20:34

Nejspíš se jednalo o biochemické těhotenství. Pokud by jsi netestovala (což většina žen netestuje, když krvácí), tak ani o žádném těhotenství nevíš. Takže já bych neřešila šestinedělí ani žádné čekání a začala bych klidně hned.

Co se týče těch vitamínů, tak já zažila jedno biochemické těhotenství, pak zamlkle těhotenství s revizi a pak samovolný potrat v cca 7 TT. Teď jsem těhotná zase, ve čtvrtém měsíci a zatím to vypadá ok. Tohle těhotenství jsem brala jen kyselinu listovou. Všechny ostatní zázračné bylinky a vitamíny mi akorát rozhodily cyklus, takže jsem musela dokonce na vyvolávacku a pak mi k ovulaci musel doktor dopomoci pomocí prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
1.8.23 20:36

A v tomhle případě by žádné prášky nepomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
1.8.23 20:38

Já jsem potratila v srpnu, bylo to v termínu menstruace, tak jsem to brala jako silnější menstruaci. Ale těhotenství jsem předtím měla potvrzené, měla jsem hematom, i ve zprávě gynekolog napsal začínající echo, ale lítala jsem na gyndu, protože jsem slabě krvácela. No, pak jsem začala krvácet silněji a asi týden dost silně. Na gyndě jsem pak byla, tam mi doktor jen potvrdil, že v děloze už nic není, že to vše odešlo samovolně. Když jsem se ptala, jestli se můžeme znovu snažit o mimčo, tak mi řekl, že podle toho, jak se budu cítit. Po skončení krvácení jsme se tedy normálně snažili dál, já ale pila kontryhel, ten je dobrý na dorůstání sliznice a brala nosyfol. Další těhotenství jsem zjistila koncem listopadu. Na gyndě lékař nic neříkal, ale od sestřičky jsem dostala vynadáno, že je to moc brzy po potratu :nevim: Ale mimčo se udrželo, teď už je to sedmiletý klučina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.23 20:50

@PapeJ děkuji za odpověď tak teda to zkusíme s partnerem hned snad to už po 3 dopadne dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.23 20:52

@Nicole 1234 mě řekl doktor pokud otěhotním může mi předepsat Utrogestan tak snad už další potrat nepřijde a budu připravená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11862
1.8.23 21:00

Po takovémto spont. Potratu se můžete snažit hned…šestinedělí by se mělo dodržet pokud byla nutná revize v nemocnici protože tam násilně roztáhnou cipek a seškrábnou mnohem více sliznice…6m.bych asi čekala po ztrátě při vyšším stádiu těhotenství… Aby se tělo dalo do kupy po porodu…ale i tam teoreticky stačí dodržet šestinedělí pokud nedošlo na císaře…
Jinak takhle v začátku to fakt nic nezachrání tam dochází k potratu většinou proto že se embrio vadně vyvíjí nebo se vyvíjet prestanem..má špatný genetický základ…
Pro podpoření těhotenství můžeš brát kyselinu listovou…nebo nějaké předražené těhotenské vitamíny pokud z toho budeš mít lepší pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
1.8.23 21:03
@Vanesa668 píše:
@Nicole 1234 mě řekl doktor pokud otěhotním může mi předepsat Utrogestan tak snad už další potrat nepřijde a budu připravená

Utrogestan jsem taky brala a ještě Ascorutin a stejně to potratu nezabránilo, ale pak při tom dalším těhotenství jsem na začátku trošičku zakrvácela, tak mi Utrogestan napsal a brala jsem ho zhruba ten první trimestr, ale to už jsem pak ani nešpinila, celé těhotenství pak už bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.8.23 18:34

Tak sme se s přítelem začli snažit akorát ho při sexu začal palet penis a bolet chvilku pak už dobrý a po sexu ho zas bolel jen na dotek ale asi jen 10 minut ja teda žadnou bolest nic nevíte čím to může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
2.8.23 18:41
@Vanesa668 píše:
Tak sme se s přítelem začli snažit akorát ho při sexu začal palet penis a bolet chvilku pak už dobrý a po sexu ho zas bolel jen na dotek ale asi jen 10 minut ja teda žadnou bolest nic nevíte čím to může být

Může to být kvasinková infekce.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital