Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nechtěla jsem být „zlá“ ale jsi si jistá že by mi ten překladač pomohl? ![]()
děkuji za odpověď(i když soukromou cestou) pouze jsem se zeptala.
Pro mě je to docela nepochopitelný v dnešní době internetu ale chápu,že můžeš být „internetová začátečnice“
.Každopádně když už ne internet tak se chci zeptat ty jsi nedostala na začátku těhu žádné propagační letáky či nějakou „chytrou knihu“?
a pak už jediná pomoc zadej si do vyhledavače(tř.seznam) těhotenství týden po týdnu a třeba ti to pomůže.
Ps:Jak jsi sama zprávně podotkla je to diskuse tudíž mám pocit že se do ní může zapojit kdokoli nebo ne? ![]()
Vivik píše:
Já jsem sem radši třeba nic nepsala, abych nebyla „zlá“… prostě mi nejde do hlavy, pokud někdo na počítači dokáže vyhledat web, založit na něm diskuzi a podobně, tak už nedokáže zadat do googlu potřebné slovní spojení a požadovanou informaci si najít… ačkoli, tuhle jsem zkoušela najít, kdy konečně nechutně zbohatnu, a ani google si nevěděl rady, takže paní má asi pravdu, tady máme všichni doma křišťálové koule s integrovanými překladači z jejího slovního projevu, a tudíž jí určitě řeknem na hodinu přesně.
BTW mám dojem, že kdesi v jiné diskuzi psala, že už jedno dítě má, takže nejspíš nepůjde tak úplně o bezradnost nebohé prvorodičky. Ale kdo ví… já ne.
A omlouvám se, že jsem se neudržela a asi jsem byla hnusná a zlá.
kdyby sme vsechny co tu diskutujeme chtely hledat na googlu, tak tu ani jedna nejsme. Je to diskuse a ne utoceni, ne?
Ja si spousty veci nasla na internetu a vim je, ale neni ned to o tom mluvit a dovidat se neco noveho, plus dostat podporu od tech, ktere maji stejne zkusenosti, takze priste je asi lepsi nekomentovat…A zalozit si vlastni skupinu na tema PROC nehledat radeji na googlu ![]()
antche píše:
děkuji za odpověď(i když soukromou cestou) pouze jsem se zeptala.Pro mě je to docela nepochopitelný v dnešní době internetu ale chápu,že můžeš být „internetová začátečnice“
.Každopádně když už ne internet tak se chci zeptat ty jsi nedostala na začátku těhu žádné propagační letáky či nějakou „chytrou knihu“?
a pak už jediná pomoc zadej si do vyhledavače(tř.seznam) těhotenství týden po týdnu a třeba ti to pomůže.
Ps:Jak jsi sama zprávně podotkla je to diskuse tudíž mám pocit že se do ní může zapojit kdokoli nebo ne?
Tahle diskuse je o otazce, ktera se absolutne netyka toho , co tu meles. Jestli mas nejakej komplex tak si zaloz vlastni skupinu. Tohle mi fakt nejde do hlavy, jestli je to o hlouposti nebo jen ubohosti…nepochopim
Jak uz psala lumu , Zdeni. Neboj se niceho, ze ti otikaji nohy bych radeji zavolala doktorovi, nekdy je to jen zadrzovani vody,ale nekdy to muze byt vysokym tlakem. Mas jeste cas 14 dni a porodu se neboj zvladnes to i kdyz mimi bude trosku vetsi
![]()
antche píše:
nechtěla jsem být „zlá“ ale jsi si jistá že by mi ten překladač pomohl?
Weru píše:antche píše:Tahle diskuse je o otazce, ktera se absolutne netyka toho , co tu meles. Jestli mas nejakej komplex tak si zaloz vlastni skupinu. Tohle mi fakt nejde do hlavy, jestli je to o hlouposti nebo jen ubohosti…nepochopim
děkuji za odpověď(i když soukromou cestou) pouze jsem se zeptala.Pro mě je to docela nepochopitelný v dnešní době internetu ale chápu,že můžeš být „internetová začátečnice“
Ps:Jak jsi sama zprávně podotkla je to diskuse tudíž mám pocit že se do ní může zapojit kdokoli nebo ne?
Myslím, že Antche nenapsala nic špatnýho…ted jseš, myslim, zbytečně útočná ty ![]()
zeptej se zdenky co tu melu.Jsem s tímhle vwebem naprosto spokojená a jsem ráda že tu skorovždycky najdu odpově´d na svoje otázky ale promiň přijde mi prostě nepochopitelný (nic proti zakladatelce diskuse) že se ptá na takovouhle věc v době tolika informací. Zarazila mne prostě jen ta otázka přišlo mi jak kdyby se ptala jak dlouho trvá těhoteství. Tak se hned nečerti ![]()
antche píše:
zeptej se zdenky co tu melu.Jsem s tímhle vwebem naprosto spokojená a jsem ráda že tu skorovždycky najdu odpově´d na svoje otázky ale promiň přijde mi prostě nepochopitelný (nic proti zakladatelce diskuse) že se ptá na takovouhle věc v době tolika informací. Zarazila mne prostě jen ta otázka přišlo mi jak kdyby se ptala jak dlouho trvá těhoteství. Tak se hned nečerti
A tvoje dite, kdyby bylo pomalejsi, i kdyz to nikomu nepreji, tak bys mu taky odsekla a rekla jestli neni normalni ? Nevim, kde se vytratila solidarita, kazdej neni perfektni super special jako vy ![]()
questXY píše:Weru píše:Myslím, že Antche nenapsala nic špatnýho…ted jseš, myslim, zbytečně útočná tyantche píše:Tahle diskuse je o otazce, ktera se absolutne netyka toho , co tu meles. Jestli mas nejakej komplex tak si zaloz vlastni skupinu. Tohle mi fakt nejde do hlavy, jestli je to o hlouposti nebo jen ubohosti…nepochopim
Nejsem utocna, jen me zarazi vase chovani, nechtela jsem reagovat vubec,ale co je moc…Proc si ten hnusnej nazor radeji nereknete v duchu, kdyz nechcete radit…shazovat je asi jednodussi nez poradit, ze ? ![]()
Weru píše:antche píše:A tvoje dite, kdyby bylo pomalejsi, i kdyz to nikomu nepreji, tak bys mu taky odsekla a rekla jestli neni normalni ? Nevim, kde se vytratila solidarita, kazdej neni perfektni super special jako vy
zeptej se zdenky co tu melu.Jsem s tímhle vwebem naprosto spokojená a jsem ráda že tu skorovždycky najdu odpově´d na svoje otázky ale promiň přijde mi prostě nepochopitelný (nic proti zakladatelce diskuse) že se ptá na takovouhle věc v době tolika informací. Zarazila mne prostě jen ta otázka přišlo mi jak kdyby se ptala jak dlouho trvá těhoteství. Tak se hned nečerti
Promiň..tos jako chtěla říct, že je Zdenka pomalejší
Nebuď zlá, jo ![]()
jo ja nevim cojim je sou obe naki nemocny dejte si vlastni dizkuzi a uvidime zda vam tam nekdo napise nebo moc tolik vam tam pridou ze nestihnete ty si psala ze porodis ze me tak mlc jo
questXY píše:Weru píše:Promiň..tos jako chtěla říct, že je Zdenka pomalejšíantche píše:A tvoje dite, kdyby bylo pomalejsi, i kdyz to nikomu nepreji, tak bys mu taky odsekla a rekla jestli neni normalni ? Nevim, kde se vytratila solidarita, kazdej neni perfektni super special jako vy
zeptej se zdenky co tu melu.Jsem s tímhle vwebem naprosto spokojená a jsem ráda že tu skorovždycky najdu odpově´d na svoje otázky ale promiň přijde mi prostě nepochopitelný (nic proti zakladatelce diskuse) že se ptá na takovouhle věc v době tolika informací. Zarazila mne prostě jen ta otázka přišlo mi jak kdyby se ptala jak dlouho trvá těhoteství. Tak se hned nečertiNebuď zlá, jo
Co je na tom zleho ?
Ty se holka prober, myslim, ze na komplexy se vybiji jinde, ne nekde , kde si mame pomahat
hajkova píše:
jo ja nevim cojim je sou obe naki nemocny dejte si vlastni dizkuzi a uvidime zda vam tam nekdo napise nebo moc tolik vam tam pridou ze nestihnete ty si psala ze porodis ze me tak mlc jo
zdeni nic si z toho nedelej , ono se jim to vrati ![]()
hajkova píše: