Kdy půjdu rodit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1005
4.3.11 23:06

questXY

nechtěla jsem být „zlá“ ale jsi si jistá že by mi ten překladač pomohl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.3.11 23:19

zdenka21

děkuji za odpověď(i když soukromou cestou) pouze jsem se zeptala. :pankac: Pro mě je to docela nepochopitelný v dnešní době internetu ale chápu,že můžeš být „internetová začátečnice“ :pocitac: .Každopádně když už ne internet tak se chci zeptat ty jsi nedostala na začátku těhu žádné propagační letáky či nějakou „chytrou knihu“? :-D a pak už jediná pomoc zadej si do vyhledavače(tř.seznam) těhotenství týden po týdnu a třeba ti to pomůže.
Ps:Jak jsi sama zprávně podotkla je to diskuse tudíž mám pocit že se do ní může zapojit kdokoli nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
4.3.11 23:31
Vivik píše:
Já jsem sem radši třeba nic nepsala, abych nebyla „zlá“… prostě mi nejde do hlavy, pokud někdo na počítači dokáže vyhledat web, založit na něm diskuzi a podobně, tak už nedokáže zadat do googlu potřebné slovní spojení a požadovanou informaci si najít… ačkoli, tuhle jsem zkoušela najít, kdy konečně nechutně zbohatnu, a ani google si nevěděl rady, takže paní má asi pravdu, tady máme všichni doma křišťálové koule s integrovanými překladači z jejího slovního projevu, a tudíž jí určitě řeknem na hodinu přesně.
BTW mám dojem, že kdesi v jiné diskuzi psala, že už jedno dítě má, takže nejspíš nepůjde tak úplně o bezradnost nebohé prvorodičky. Ale kdo ví… já ne. :nevim:
A omlouvám se, že jsem se neudržela a asi jsem byla hnusná a zlá. :oops:

kdyby sme vsechny co tu diskutujeme chtely hledat na googlu, tak tu ani jedna nejsme. Je to diskuse a ne utoceni, ne?
Ja si spousty veci nasla na internetu a vim je, ale neni ned to o tom mluvit a dovidat se neco noveho, plus dostat podporu od tech, ktere maji stejne zkusenosti, takze priste je asi lepsi nekomentovat…A zalozit si vlastni skupinu na tema PROC nehledat radeji na googlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
4.3.11 23:34
antche píše:
děkuji za odpověď(i když soukromou cestou) pouze jsem se zeptala. :pankac: Pro mě je to docela nepochopitelný v dnešní době internetu ale chápu,že můžeš být „internetová začátečnice“ :pocitac: .Každopádně když už ne internet tak se chci zeptat ty jsi nedostala na začátku těhu žádné propagační letáky či nějakou „chytrou knihu“? :-D a pak už jediná pomoc zadej si do vyhledavače(tř.seznam) těhotenství týden po týdnu a třeba ti to pomůže.
Ps:Jak jsi sama zprávně podotkla je to diskuse tudíž mám pocit že se do ní může zapojit kdokoli nebo ne? :think:

Tahle diskuse je o otazce, ktera se absolutne netyka toho , co tu meles. Jestli mas nejakej komplex tak si zaloz vlastni skupinu. Tohle mi fakt nejde do hlavy, jestli je to o hlouposti nebo jen ubohosti…nepochopim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
4.3.11 23:36

Jak uz psala lumu , Zdeni. Neboj se niceho, ze ti otikaji nohy bych radeji zavolala doktorovi, nekdy je to jen zadrzovani vody,ale nekdy to muze byt vysokym tlakem. Mas jeste cas 14 dni a porodu se neboj zvladnes to i kdyz mimi bude trosku vetsi :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
4.3.11 23:38
antche píše:
nechtěla jsem být „zlá“ ale jsi si jistá že by mi ten překladač pomohl? :think:
:lol: Myslim, že nikdo nechtěl být „zlej“ -jediná Zdenka možná, když mi přeje, abych porodila doma :mrgreen: :mrgreen:
No…jak psala Vivik ..je mi záhadou, jak někdo, kdo je schopnej si vyhledat tyhle stránky, zaregistrovat se a založit diskusi-si neni schopnej zjistit, že těhotenství trvá cca 40týdnů a další podobný informace. O to víc mě to všechno šokuje, že čeká druhé dítě 8-o
A když ještě k tomu napíše, že je otevřená na jednu ruku…mě to prostě rozesmálo-no a?? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
4.3.11 23:44
Weru píše:
antche píše:
Ps:Jak jsi sama zprávně podotkla je to diskuse tudíž mám pocit že se do ní může zapojit kdokoli nebo ne? :think:
Tahle diskuse je o otazce, ktera se absolutne netyka toho , co tu meles. Jestli mas nejakej komplex tak si zaloz vlastni skupinu. Tohle mi fakt nejde do hlavy, jestli je to o hlouposti nebo jen ubohosti…nepochopim

Myslím, že Antche nenapsala nic špatnýho…ted jseš, myslim, zbytečně útočná ty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
4.3.11 23:46

weru

zeptej se zdenky co tu melu.Jsem s tímhle vwebem naprosto spokojená a jsem ráda že tu skorovždycky najdu odpově´d na svoje otázky ale promiň přijde mi prostě nepochopitelný (nic proti zakladatelce diskuse) že se ptá na takovouhle věc v době tolika informací. Zarazila mne prostě jen ta otázka přišlo mi jak kdyby se ptala jak dlouho trvá těhoteství. Tak se hned nečerti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
4.3.11 23:50
antche píše:
zeptej se zdenky co tu melu.Jsem s tímhle vwebem naprosto spokojená a jsem ráda že tu skorovždycky najdu odpově´d na svoje otázky ale promiň přijde mi prostě nepochopitelný (nic proti zakladatelce diskuse) že se ptá na takovouhle věc v době tolika informací. Zarazila mne prostě jen ta otázka přišlo mi jak kdyby se ptala jak dlouho trvá těhoteství. Tak se hned nečerti :kytka:

A tvoje dite, kdyby bylo pomalejsi, i kdyz to nikomu nepreji, tak bys mu taky odsekla a rekla jestli neni normalni ? Nevim, kde se vytratila solidarita, kazdej neni perfektni super special jako vy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
4.3.11 23:51
questXY píše:
Weru píše:
antche píše:
Myslím, že Antche nenapsala nic špatnýho…ted jseš, myslim, zbytečně útočná ty :think:

Nejsem utocna, jen me zarazi vase chovani, nechtela jsem reagovat vubec,ale co je moc…Proc si ten hnusnej nazor radeji nereknete v duchu, kdyz nechcete radit…shazovat je asi jednodussi nez poradit, ze ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
4.3.11 23:58
Weru píše:
antche píše:
zeptej se zdenky co tu melu.Jsem s tímhle vwebem naprosto spokojená a jsem ráda že tu skorovždycky najdu odpově´d na svoje otázky ale promiň přijde mi prostě nepochopitelný (nic proti zakladatelce diskuse) že se ptá na takovouhle věc v době tolika informací. Zarazila mne prostě jen ta otázka přišlo mi jak kdyby se ptala jak dlouho trvá těhoteství. Tak se hned nečerti :kytka:
A tvoje dite, kdyby bylo pomalejsi, i kdyz to nikomu nepreji, tak bys mu taky odsekla a rekla jestli neni normalni ? Nevim, kde se vytratila solidarita, kazdej neni perfektni super special jako vy :-?

Promiň..tos jako chtěla říct, že je Zdenka pomalejší :?: Nebuď zlá, jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hajkova
5.3.11 00:02

jo

jo ja nevim cojim je sou obe naki nemocny dejte si vlastni dizkuzi a uvidime zda vam tam nekdo napise nebo moc tolik vam tam pridou ze nestihnete ty si psala ze porodis ze me tak mlc jo

• Citovat
  • Upravit
46867
5.3.11 00:06
questXY píše:
Weru píše:
antche píše:
A tvoje dite, kdyby bylo pomalejsi, i kdyz to nikomu nepreji, tak bys mu taky odsekla a rekla jestli neni normalni ? Nevim, kde se vytratila solidarita, kazdej neni perfektni super special jako vy :-?
Promiň..tos jako chtěla říct, že je Zdenka pomalejší :?: Nebuď zlá, jo :mrgreen:

Co je na tom zleho ? :roll: Ty se holka prober, myslim, ze na komplexy se vybiji jinde, ne nekde , kde si mame pomahat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
hajkova píše:
jo ja nevim cojim je sou obe naki nemocny dejte si vlastni dizkuzi a uvidime zda vam tam nekdo napise nebo moc tolik vam tam pridou ze nestihnete ty si psala ze porodis ze me tak mlc jo

zdeni nic si z toho nedelej , ono se jim to vrati :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
hajkova píše:
jo ja nevim cojim je sou obe naki nemocny dejte si vlastni dizkuzi a uvidime zda vam tam nekdo napise nebo moc tolik vam tam pridou ze nestihnete ty si psala ze porodis ze me tak mlc jo
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky