Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zapomněla jsem ještě říct, že mi je po ránu zle hlady,mam hrozný nálady,dneska kolegyně si ze mě udělala srandu a mě vyhrkli slzy.Jsme prostě divná a mám strach ![]()
a je mi furt horko ![]()
Venku chodím s rozepatou bundou, protože je mi hrozně.
Prosím poraďte,jsem fakt s toho špatná, snad Vás nijak neobtěžuju ![]()
Tady ti nikdo nic neporadi, tedy konkretne nerekne nic jineho nez: „udelej si test“ nebo „zajdi si rano na gyndu“ ![]()
A co chceš od nás slyšet?
Zajdi si k doktorovi, pokud se ti něco nezdá. My to tady těžko vyřešíme.
ak su testy negativne, tak na 99%tehotna nie si ![]()
priznaky totiz sposobuje rastuce hcg a to zachytavaju tehotenske testy.
priznaky sa daju vsugerovat a to co popisujes moze mat ovela viac dovodov ako je tehotenstvo.
Soldi moc děkuji za rady,tak snad to je jak říkáš ![]()
Chtěla jsem radu, poradit,popovídat si o tom, ale asi jsem špatně.
Anonymní píše:
Soldi moc děkuji za rady,tak snad to je jak říkášChtěla jsem radu, poradit,popovídat si o tom, ale asi jsem špatně.
Poradit, popovidat si… O cem…?
O pripadnych symptomech tehotenstvi…?
Chces mimi nebo nechces…? ![]()
Mame ti poradit at si dite (pokud jsi tehotna) nechas nebo ne?
Formuluj lepe sve dotazy… ![]()
Příspěvek upraven 03.03.11 v 21:52
Vše na co se mě ptáš mám ve svém dotazu.Chtěla jsem poradit jen s mou situací.Samozřejmě,že si dojdu na krev pokud to bude setrvávat, ale v tuhle chvíli si na ní asi nedojdu a jsem s toho trošku nervozní tak sem potřebovala se trošku vymluvit…Pokud je to problém, tak si to pro příště budu pamatovat,ale myslela jsem si, že od toho tu ty stránky jsou.Ale i přesto ti děkuji za komentáře.
Nemám stím jen zkušenosti ![]()
Tak nevím co si myslet a je lepší pro mně slyšet zkušenosti ostatních, než si to vyčíst na internetu z nějakého článku.
Jako tehotenstvi to byt muze ale taky nemusi
ty priznaky co popisujes jsou ale pri tehu docela caste…udelej si test,pokud nechces jit hned na krev ![]()
Jinak teda taky nevim,na co jinak ti odpovedet,v textu nemas zadne otazniky,takze se vlastne na nic neptas ![]()
Ja se te na nic neptala, jen te zadam at formulujes jinak tve otazky…
V uvodnim prispevku pouze popisuje stavy jake mas…
Neni duvod se nejak stydet nebo omlouvat, nemyslela jsem nic spatne ci urazlive…
Ty stavy mohou byt priznakem tehotenstvi, ale nemusi, muzou byt pouze vsugerovane… ![]()
My jsme se s partnerem snazili pul roku o dite, a ver mi, ze jsem pokazde, kazdy mesic, mela tyto priznaky…
Jojo, to věřím, že si to člověk dokáže vsugerovat.
Ale když dítě nechci ? Ba naopak sem si říkala, ne to neni možné, ale potom sem si říkala, že to je divný,vůbec mne nenapadlo,že by to něco takového mohlo být.
Právě, proto si říkám, že přece si to nemůžu vsugerovat,když to nechci,ale asi to také možnost je.
Spíš sem se tpala na Váš názor, jestli ty příznaky mohou být těhoteství, ani vlastně když teď nadtím přemýšlím, tak vím, že mi nedokážete říct, spíš může a nemusí.
Asi jsem se potřebovala vypovídat, ale jsem s toho špatná, nemám to ani komu říct.Přítel ten by šílel a kamarádky s těma to nijak probírat nechci.Vyhovuje mi anonym:-)
Jen mě pořád bolí břicho,už přes měsíc mě tlačí žaludek,ale fakt mě tlačí,poslední dobou se mi i zamotá hlava,proto mě to napadlo, že by to mohlo být těhotenství.Včera teda to mravenčení mě dovedlo k dnešnímu přemýšlení nadtím.přemýšlela jsem celý den a test jsem si dnes odpoledne udělala,mamatest10 a nic,ale nedokážu si vysvětlit,moje problémy.Netrpím na exzemy nebo něco podobného a mám to pořád,spíš sem chtěla slyšet, jestli se všechno to co popisuji děje při těhotenství,Problémy už mám nějaký ten pátek a troufám si říct,že možná už dva měsíce,ale stupňuje se to.Na to, že cvičím a jím zdravě mi narostlo břicho.A to fakt jim a cvičim.To mě vyvedlo z míry, že se to stupňuje,pořád sem si říkala, že to neni možný a mám to vsugerovaný.
No je to zvláštní co tady popisuješ.S tím sem se teda nesetkala.Když sis dělala test a byl negativní tak těhotná nejsi.To je jasné.Ovšem né všechny testy jsou 100%.
Zajdi si k nějakému doktorovi,protože tady ti asi s tím moc nepomůžem.
Držím palce ![]()
Mockrát děkuji.
Právě také jsem si říkala, že to je divný. ![]()
Moc děkuji, určitě se ozvu.Ale nevím kdy se dostanu na krev, do práce jezdím brzy ráno:-( berou krev i odpoledne nebo o víkendu, nevíte ?
Dobrý večer,
Je to celkem choulostivé téma, proto anonym.
Potřebuju od Vás poradit, jsem s toho docela zmatená.
27.února sem měla naposledy menstruaci, mám to po 28 dnech.Menstruace nebyla až tak zvláštní, jen vůbec žádné bolesti (což já mám vždycky velké) a měla sme to kratší,ale ne nijak nic extra zvláštního.
Ale jsem prostě divná a chci znát Váš názor.
Pořád mě svědí břicho, mám takový divný cuky do nohy,normálně mám alergii na zimu a hrozně suchý ruce,ale teď první zimu je to fakt hrozný,dost mám třeba i exém někde,z ničeho nic se osypu a pak dobrý,pálí mě žáha,ale ne nijak extra,ale víc než dřív.Jednou mi divně mravenčilo dole a občas mě tam píchne.Mám pořád nafouklé břicho a to normálně mi příde, že se mi zvětšilo břicho,nemůžu si prostě pomoct.Teď sem si barvila vlasy a moc mi barva nechytla to se mi taky nestává.
Dítě neplánujem,teda plánujem,ale později.
Ze zdravotních důvodů nemůžu brát antikoncepci, samozřejmě se chráníme, prezervativ a tak,snažíme se, aby vždy to vytáhle předtím,těhotenské testy negativní, ale já tomu prostě nijak nevěřím,achjo..
Je to celkem intimní téma, proto anonym.