Svědící břicho

409
3.3.11 07:41

Svědící břicho

Dobré ráno,
po dnešní noci jsem už oprvadu na dně a tak se musím zeptat, jestli má někdo stejný problém a co na něj zabere?
Jelikož čekám dvojčata a dost jsem přibrala (skoro všechno mám právě v tom břichu) tak mi popraskalo břicho…kůže samozdřejmě sem tam svědí, tak mažu, ale nic pořádně nazabírá :nevim: . Poslední dvě noci pro mě byly pomalu horor :zed: Kůže je hrozně červená, staršně svědí a já už nevím, jak bych se měla poškrábat, aby to přešlo. Jen pro představu…z dnešní noci jsem spala pouhé 2 hodiny, několikrát jsem si musela jít břicho osprchovat a zkoušela jsem různé krémy a oleje čím to namazat (nic nezabíralo) a přesto jsem propadala panice a byla se schopna si rozškrábat břicho až do krve (to se teda naštěstí nestalo, ale při té intenzitě škrábání se docela divím).
Máte někdo podobnou zkušenost a nějaký osvědčený lék?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10937
3.3.11 07:44

Ahoj a není to spíš alergie, mě se to stalo když jsem mazala krémem pro těhulky, měla jsem to červeně popraskané potom jsem přestala mazat a zmizelo to. Myslela jsem, že to jsou strie, ale byla to vyrážka. Strie svědí, ale ne tak aby ti nedali spát zajdi si raději k doktorovi at ti da na to nějakou mastičku, kterou můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.3.11 07:57

Mně se udělala pár dnů před porodem lehká svědivá vyrážka na bříšku, to už jsem ležela v porodce a dali mi na to Kalciovou mast. Zabrala rychle, ale nevím, jestli by pomohla i tobě :think: Raději bych to taky ukázala nějakému dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
3.3.11 08:27

Verunko já to měla také když mi po dvojkách břicho narostlo do mega rozměrů,to bylo zrovna v nemocnici na rizikovce a bylo celé červené nemohla jsem snést ani UTZ jak mi jezdili po břiše,prý se nedá nic než jen vydžet,žádné mýdlo ani krém jsem nepoužívala jen aby to nebyla reakce na něco a víš co mi zabralo? olejíček od saloosu takovej žlutej Těhotenský a mateřský olej jsou tam jen bylinka a opravdu mi bříško uklidnilo…Uvidíš moc moc na tebe myslím znám to až moc dobře :-( každopádně zajdi k dr…jen pro sichr

• Citovat
  • Upravit
736
3.3.11 08:44

Ahoj, já jsem teď 39tt a před týdnem mě taky začalo bříško strašně svědit, taky jsem zkoušela vše možné, jak tady holky psaly, ale nic nezabralo. Nakonec jsem zjistila, že mě dráždilo některé oblečení. TeĎ jak mě začne bříško svědit, hned se převleču :wink:
Ale pokuď tě to svědí tak, že nespíš, určitě bych zašla k doktorovi. :-?
Přeji ať tě to brzy přejde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.3.11 08:59

Andrejko moc děkuji, mám pocit, že mě vysvobodí až porod. Ale nejsem si jistá, jestli to třeba ještě 14 dní vydržím, jestli se dřív nezblázním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
3.3.11 09:17

Ahoj vercao,
já bych zkusila umýt, osušit a namazat tou kalciovou mastí. Když to nezabere, zajdi si k doktorce nebo jí zavolej.
Spát musíš, sbírej síly, bude hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.3.11 09:22

Laaja hned jak to Machalka napsala, šla jsem se umýt, osušila se, namazala..vydržela zhruba půl hodiny a musela jsem se jít umýt znovu, jelikož bych si tu kůži opravdu rozdrásala. Doktorovi zavolám, ale je tam až odpoledne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
3.3.11 09:24

Tak ať ti to dobře dopadne, dej potom vědět, vím jaký to je když nšco nesnesitelně svědí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
3.3.11 09:34
vercao píše:
Laaja hned jak to Machalka napsala, šla jsem se umýt, osušila se, namazala..vydržela zhruba půl hodiny a musela jsem se jít umýt znovu, jelikož bych si tu kůži opravdu rozdrásala. Doktorovi zavolám, ale je tam až odpoledne :zed:

Nedokážu si to ani představit, jak to musí být nepříjemné, já jsem to tak strašné neměla.
Držím palečky, ať to co nejdříve přejde a Dr. něco poradí :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
3.3.11 10:33

A co zkusit xyzal nebo zyrtek, něco na alergii, třeba by pomohlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.3.11 11:21

Ani jedno doma nemám, ale už jsem domluvená s manželem, že půjde dřív z práce a že jakmile tam bude doktor, tak mě tam hned zaveze. Břicho mám šíleně červené a mám pocit, že se mi začaly dělat v jednom místě malinkaté pupínky. Jsem už fakt zralá na chocholouška :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
3.3.11 11:29
vercao píše:
Ani jedno doma nemám, ale už jsem domluvená s manželem, že půjde dřív z práce a že jakmile tam bude doktor, tak mě tam hned zaveze. Břicho mám šíleně červené a mám pocit, že se mi začaly dělat v jednom místě malinkaté pupínky. Jsem už fakt zralá na chocholouška :pocitac:

To bude alergie na některou mastičku, ničím to už nemaž a nedráždi to. Dej potom vědět jak jsi dopadla. Budu na tebe myslet, protože vím jaké to je. Já mám ekzém na noze a někdy se můžu škrábat. A když se mi osypalo to bříško tak jsem pořád nevěděla jestli jsou to strie tak jsem to přestala mazat jen kosmetickou vazelínu a zmizelo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
3.3.11 11:39
vercao píše:
Ani jedno doma nemám, ale už jsem domluvená s manželem, že půjde dřív z práce a že jakmile tam bude doktor, tak mě tam hned zaveze. Břicho mám šíleně červené a mám pocit, že se mi začaly dělat v jednom místě malinkaté pupínky. Jsem už fakt zralá na chocholouška :pocitac:

Co zaběhnout do lékárny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
3.3.11 11:47

Když jde k doktorce tak bych počkala at se zbytečne nerve něčím třeba to ani alergie nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí