Svědící břicho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10937
3.3.11 18:13

Ahoj tak co jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.3.11 20:38

Ahoj, tak zhruba ve tři jsme vyrazili a teď jsme se vrátili :zed: .Jaterní testy jsou v pořádku…tam jsem dostala Dithiaden, pak jsem byla odeslána ještě na kožní a tam mi dali dvě masti…nikdo neví co by to mohlo být…břicho mám v jednom ohni, samou vyrážku…tak jsem zvědavá jestli něco zabere a jestli se vyspím…zítra jedu znovu na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
3.3.11 20:44

Držím palce ať tě to brzy přejde a snad se dnes vyspíš. Ať to co nejdříve zabere :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
4.3.11 07:16

Ahoj tak snad to už bbude lepší. Držímě pěsti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
4.3.11 23:33

Moc děkuju, ale vypadá to, že si to „vyžeru“ až do konce. Prý se jedná o takzvanou těhotenskou vyrážku (mizí až po porodu)..dostala jsem masti a nějaké léky, ale zatím nic moc nezabírá. Břicho svědí celý den, nesnesu na něm žádný oděv a když jsem šla teď opět spát, tak jsem myslela, že se zblázním, tak tu radši zase čumákuji :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
5.3.11 00:01
vercao píše:
Moc děkuju, ale vypadá to, že si to „vyžeru“ až do konce. Prý se jedná o takzvanou těhotenskou vyrážku (mizí až po porodu)..dostala jsem masti a nějaké léky, ale zatím nic moc nezabírá. Břicho svědí celý den, nesnesu na něm žádný oděv a když jsem šla teď opět spát, tak jsem myslela, že se zblázním, tak tu radši zase čumákuji :zed: :cry:

A nezkousela jsi treba plinu ve studene, nebo teda alespon ve vlazne vode, mne to pomahalo na svedeni, pak treba usnes a brisko se pres noc uklidni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.3.11 07:55

To jsem zkoušela hned tu první noc a nepomáhalo to, za chvilku jsem ji musela sundat, nešlo to vydržet.
Tak nakonec jsem usla na 2 hodiny v sedě s náhým břichem, pak mě roztřepala zima a bylo po spánku..jakmile jsem si chtěla jít lehnout do posletele nastal opět horor. Tak jsem si šla číst. Jak dlouho se dá tohle vydržet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
5.3.11 21:02
vercao píše:
To jsem zkoušela hned tu první noc a nepomáhalo to, za chvilku jsem ji musela sundat, nešlo to vydržet.
Tak nakonec jsem usla na 2 hodiny v sedě s náhým břichem, pak mě roztřepala zima a bylo po spánku..jakmile jsem si chtěla jít lehnout do posletele nastal opět horor. Tak jsem si šla číst. Jak dlouho se dá tohle vydržet? :nevim:

Chudacku, nedokazu si to predstavit, jak hrozny to musi byt :hug: . Vydrz jeste, a pak uz budes mit klidek. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.3.11 22:10
vercao píše:
Tak nakonec jsem usla na 2 hodiny v sedě s náhým břichem, pak mě roztřepala zima a bylo po spánku..jakmile jsem si chtěla jít lehnout do posletele nastal opět horor. Tak jsem si šla číst. Jak dlouho se dá tohle vydržet? :nevim:

Vydrž!!!!! Určitě to zvládneš a rychle ti to uteče.
Držím palečky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.12 13:52

8o ahoj bude to znít divně,ale já měla svědění,až jsem si rozškrábala břicho a udělali se mi tam pupínky a měla jsem to z mandarinek,pomerančů.A to jsem nikdy nebyla alergická na ovoce.Prostě v tom těhotenství jsem jedla více ovoce než normálně a dostala jsem alergickou reakci.A to jsme nemohla ani usnout v noci.Přestala jsem jíst hodně ovoce a svědění mě přestalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí