Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak zhruba ve tři jsme vyrazili a teď jsme se vrátili
.Jaterní testy jsou v pořádku…tam jsem dostala Dithiaden, pak jsem byla odeslána ještě na kožní a tam mi dali dvě masti…nikdo neví co by to mohlo být…břicho mám v jednom ohni, samou vyrážku…tak jsem zvědavá jestli něco zabere a jestli se vyspím…zítra jedu znovu na kožní.
Držím palce ať tě to brzy přejde a snad se dnes vyspíš. Ať to co nejdříve zabere
![]()
Moc děkuju, ale vypadá to, že si to „vyžeru“ až do konce. Prý se jedná o takzvanou těhotenskou vyrážku (mizí až po porodu)..dostala jsem masti a nějaké léky, ale zatím nic moc nezabírá. Břicho svědí celý den, nesnesu na něm žádný oděv a když jsem šla teď opět spát, tak jsem myslela, že se zblázním, tak tu radši zase čumákuji
![]()
vercao píše:
Moc děkuju, ale vypadá to, že si to „vyžeru“ až do konce. Prý se jedná o takzvanou těhotenskou vyrážku (mizí až po porodu)..dostala jsem masti a nějaké léky, ale zatím nic moc nezabírá. Břicho svědí celý den, nesnesu na něm žádný oděv a když jsem šla teď opět spát, tak jsem myslela, že se zblázním, tak tu radši zase čumákuji![]()
A nezkousela jsi treba plinu ve studene, nebo teda alespon ve vlazne vode, mne to pomahalo na svedeni, pak treba usnes a brisko se pres noc uklidni.
To jsem zkoušela hned tu první noc a nepomáhalo to, za chvilku jsem ji musela sundat, nešlo to vydržet.
Tak nakonec jsem usla na 2 hodiny v sedě s náhým břichem, pak mě roztřepala zima a bylo po spánku..jakmile jsem si chtěla jít lehnout do posletele nastal opět horor. Tak jsem si šla číst. Jak dlouho se dá tohle vydržet? ![]()
vercao píše:
To jsem zkoušela hned tu první noc a nepomáhalo to, za chvilku jsem ji musela sundat, nešlo to vydržet.
Tak nakonec jsem usla na 2 hodiny v sedě s náhým břichem, pak mě roztřepala zima a bylo po spánku..jakmile jsem si chtěla jít lehnout do posletele nastal opět horor. Tak jsem si šla číst. Jak dlouho se dá tohle vydržet?
Chudacku, nedokazu si to predstavit, jak hrozny to musi byt
. Vydrz jeste, a pak uz budes mit klidek. ![]()
vercao píše:
Tak nakonec jsem usla na 2 hodiny v sedě s náhým břichem, pak mě roztřepala zima a bylo po spánku..jakmile jsem si chtěla jít lehnout do posletele nastal opět horor. Tak jsem si šla číst. Jak dlouho se dá tohle vydržet?
Vydrž!!!!! Určitě to zvládneš a rychle ti to uteče.
Držím palečky
![]()
ahoj bude to znít divně,ale já měla svědění,až jsem si rozškrábala břicho a udělali se mi tam pupínky a měla jsem to z mandarinek,pomerančů.A to jsem nikdy nebyla alergická na ovoce.Prostě v tom těhotenství jsem jedla více ovoce než normálně a dostala jsem alergickou reakci.A to jsme nemohla ani usnout v noci.Přestala jsem jíst hodně ovoce a svědění mě přestalo ![]()