Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zajímalo by mě, jak na Vás působí jméno Bruno? mě se líbí tak nějak normálně, nevím proč ale nějak pořád na toto jméno musím myslet a představuji si, že bych tak pojmenovala svého chlapečka
. Příjmení bude mít až krásné řekla bych
, že se k němu určitě bude hodit, vlastně se k němu hodí skoro všechny jména…jde mi spíše o to, jestli Vám nepřijde příliš divné, nerada bych aby mě můj syn za to proklínal
v mém okolí se na něj tváří dost divně ![]()
děkuji a krásný den přeji
![]()
líbí..já mám Jonáše a okolí mi může políbit šos.jde o zvyk..pa ![]()
Teď jsem četla, že někdo dal Onur ze seriálu co teď běží na Nově.. to si myslím, že je chudák dítě… ![]()
Mě osobně se moc nelíbí, ale jsem na tradičnější jména, ale podle mě ho klidně dej, okolí je stejně takové, že se jim nezavděčíš ničím
Je to tvoje dítě a aspoň nebude mít okoukalé jméno.
Ale jinak myslím, že malý za to trpět nebude..
Mi se taky líbí, ale vím v okolí o jednom a každý při vyslovení jména Bruno hned reagoval Brundibár
Ale je to fakt, okolí ať si trhne nohou, hlavně že se líbí tobě ![]()
onur, teda fakt chudak mimi ![]()
děkuji děvčata za názory
, je pravda že je to o zvyku a okolí si vždy něco najde ![]()
Bruno je zajímavé jméno, které se mi líbí i nelíbí. Tak napůl. Na okolí kašli, je to tvé mimčo. Myslím, že kdybys mu dala nějaké šílené jméno, to by tě teprve proklínalo, toto je podle mne normální jméno. My jsme nikomu jména neřekli, aby nám je nerozmlouvali, a nebo neměli blbé připomínky.
Upřímně nelíbí..Ale vždyť to je jen tvá věc, jak pojmenuješ syna ![]()
pandicka píše:
zajímalo by mě, jak na Vás působí jméno Bruno? mě se líbí tak nějak normálně, nevím proč ale nějak pořád na toto jméno musím myslet a představuji si, že bych tak pojmenovala svého chlapečka. Příjmení bude mít až krásné řekla bych
, že se k němu určitě bude hodit, vlastně se k němu hodí skoro všechny jména…jde mi spíše o to, jestli Vám nepřijde příliš divné, nerada bych aby mě můj syn za to proklínal
v mém okolí se na něj tváří dost divně
děkuji a krásný den přeji![]()
![]()
Bruno pěkný
![]()
nám by se nehodilo k příjmení, ale když u vás jo, tak proč ne?
Okolí si najde cokoliv, to od určité doby opravdu neřeším ![]()
a jestli Tě neprokleje, to Ti nezaručím, ale myslím si, že v určitém věku nás proklejou naše děti za různý věci, takže jméno bude jen třešnička na dortu ![]()
LucieHo píše:
Bruno je zajímavé jméno, které se mi líbí i nelíbí. Tak napůl. Na okolí kašli, je to tvé mimčo. Myslím, že kdybys mu dala nějaké šílené jméno, to by tě teprve proklínalo, toto je podle mne normální jméno. My jsme nikomu jména neřekli, aby nám je nerozmlouvali, a nebo neměli blbé připomínky.
mě se to jméno prostě nějak zavrtalo do hlavy ani už nevím proč a tak o něm teď prostě pořád přemýšlím
ještě to nechám uzrávat, času je ještě hodně ![]()
děkuju všem co si našly čas napsat názor ![]()
Tak ja jsem pro nezvykla jmena takze libi
hlavne ze se libi vam ![]()