Jméno Bruno – líbí / nelíbí?

3544
3.3.11 12:11

Bruno-líbí/nelíbí?

zajímalo by mě, jak na Vás působí jméno Bruno? mě se líbí tak nějak normálně, nevím proč ale nějak pořád na toto jméno musím myslet a představuji si, že bych tak pojmenovala svého chlapečka :srdce: . Příjmení bude mít až krásné řekla bych :oops: , že se k němu určitě bude hodit, vlastně se k němu hodí skoro všechny jména…jde mi spíše o to, jestli Vám nepřijde příliš divné, nerada bych aby mě můj syn za to proklínal :-) v mém okolí se na něj tváří dost divně :-)
děkuji a krásný den přeji :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
3.3.11 12:13

:kytka: mě se líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
3.3.11 12:13

líbí..já mám Jonáše a okolí mi může políbit šos.jde o zvyk..pa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
3.3.11 12:15

Hezké jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
3.3.11 12:16

líbí :-D a má ho jedna známá a taky Aňa Geislerová 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.3.11 12:17

Teď jsem četla, že někdo dal Onur ze seriálu co teď běží na Nově.. to si myslím, že je chudák dítě… :mrgreen:
Mě osobně se moc nelíbí, ale jsem na tradičnější jména, ale podle mě ho klidně dej, okolí je stejně takové, že se jim nezavděčíš ničím :mrgreen: Je to tvoje dítě a aspoň nebude mít okoukalé jméno. :-D Ale jinak myslím, že malý za to trpět nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
3.3.11 12:18

Mi se taky líbí, ale vím v okolí o jednom a každý při vyslovení jména Bruno hned reagoval Brundibár :nevim: Ale je to fakt, okolí ať si trhne nohou, hlavně že se líbí tobě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
3.3.11 12:19

onur, teda fakt chudak mimi :-(
děkuji děvčata za názory :kytka: , je pravda že je to o zvyku a okolí si vždy něco najde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
3.3.11 12:21

Bruno je zajímavé jméno, které se mi líbí i nelíbí. Tak napůl. Na okolí kašli, je to tvé mimčo. Myslím, že kdybys mu dala nějaké šílené jméno, to by tě teprve proklínalo, toto je podle mne normální jméno. My jsme nikomu jména neřekli, aby nám je nerozmlouvali, a nebo neměli blbé připomínky.

• Citovat
  • Upravit
6555
3.3.11 12:21

Upřímně nelíbí..Ale vždyť to je jen tvá věc, jak pojmenuješ syna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.3.11 12:23

Mně přijde teplé :oops: Ale okolí si zvykne, hlavně, ať se líbí vám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.3.11 12:23
pandicka píše:
zajímalo by mě, jak na Vás působí jméno Bruno? mě se líbí tak nějak normálně, nevím proč ale nějak pořád na toto jméno musím myslet a představuji si, že bych tak pojmenovala svého chlapečka :srdce: . Příjmení bude mít až krásné řekla bych :oops: , že se k němu určitě bude hodit, vlastně se k němu hodí skoro všechny jména…jde mi spíše o to, jestli Vám nepřijde příliš divné, nerada bych aby mě můj syn za to proklínal :-) v mém okolí se na něj tváří dost divně :-)
děkuji a krásný den přeji :srdce: :srdce: :srdce:

Bruno pěkný :palec: :palec: :palec:
nám by se nehodilo k příjmení, ale když u vás jo, tak proč ne?
Okolí si najde cokoliv, to od určité doby opravdu neřeším :zed:
a jestli Tě neprokleje, to Ti nezaručím, ale myslím si, že v určitém věku nás proklejou naše děti za různý věci, takže jméno bude jen třešnička na dortu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.3.11 12:25
LucieHo píše:
Bruno je zajímavé jméno, které se mi líbí i nelíbí. Tak napůl. Na okolí kašli, je to tvé mimčo. Myslím, že kdybys mu dala nějaké šílené jméno, to by tě teprve proklínalo, toto je podle mne normální jméno. My jsme nikomu jména neřekli, aby nám je nerozmlouvali, a nebo neměli blbé připomínky.
:palec: udělali jsme to stejně a byl to super nápad :srdce: u dalšího si to zopákneme :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
3.3.11 12:31

mě se to jméno prostě nějak zavrtalo do hlavy ani už nevím proč a tak o něm teď prostě pořád přemýšlím :-) ještě to nechám uzrávat, času je ještě hodně :-D

děkuju všem co si našly čas napsat názor :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
3.3.11 12:34

Tak ja jsem pro nezvykla jmena takze libi :palec: hlavne ze se libi vam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí