Jméno Bruno – líbí / nelíbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3544
31.7.11 14:26
zuza011 píše:
Ahoj holky, my s manželem přemýšlíme nad jmény pro chlapečka Hugo, Bruno, Bonifác… Které se Vám líbí nejvíc :?:

nejvic se mi libi Bruno, potom hugo a bonifac moc ne.....jinak ja jsem zakladala diskuzi a nakonec cekame holcicku a jmeno bruno je uz moje srdcovka, pokud druhe miminko bude chlapecek, dame urcite Bruna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
31.7.11 14:37
pandicka píše:
zuza011 píše:
Ahoj holky, my s manželem přemýšlíme nad jmény pro chlapečka Hugo, Bruno, Bonifác… Které se Vám líbí nejvíc :?:
nejvic se mi libi Bruno, potom hugo a bonifac moc ne.....jinak ja jsem zakladala diskuzi a nakonec cekame holcicku a jmeno bruno je uz moje srdcovka, pokud druhe miminko bude chlapecek, dame urcite Bruna :palec:

A jaké máte jméno na holčičku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
31.7.11 14:39
zuza011 píše:

Rút

byron píše:
zuza011 píše:
byron píše:
Jinak já měla jedno jméno, které jsem neměla odvahu dát…Nevím jestli lituju, nakonec se mi jméno por holčičku líbí, ale neměla jsme být srab, at si okolí trhne, já zase nemůžu z těch dokola ompakovanejch jmen......Nechci se nikoho dotktnout, jenže právě ty konzervativní jsou dost netolerantní
A řekneš nám, jaké to bylo jméno? Taky přemýšlíme i nad holčičkou :oops:

Rút

A dá se Rút říkat nějak zdrobněle? Jinak se mi to jméno moc líbí :wink: procházím kalendář pořád dokola a stejně mě některá zajímavá jména nějak míjejí…

Moje mamka je Ruth a většinou jí říkají Rutko, Ruti, Ruťoušku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
31.7.11 15:13
RyBANA píše:
pandicka píše:
zuza011 píše:
nejvic se mi libi Bruno, potom hugo a bonifac moc ne.....jinak ja jsem zakladala diskuzi a nakonec cekame holcicku a jmeno bruno je uz moje srdcovka, pokud druhe miminko bude chlapecek, dame urcite Bruna :palec:

nic originalniho - viktorie…ale proste z tech vsech jmen co jsme zkouseli se me toto nejvice drzi…libila se mi napr. Lea, Melanie, Rebeka…uvidim, do porodu jsou jeste 2 mesice,ale vzhledem k tomu, ze uz tak pupku rikam, tak u toho asi zustanu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuza011
31.7.11 17:02
pandicka píše:
RyBANA píše:
pandicka píše:
zuza011 píše:
nic originalniho - viktorie…ale proste z tech vsech jmen co jsme zkouseli se me toto nejvice drzi…libila se mi napr. Lea, Melanie, Rebeka…uvidim, do porodu jsou jeste 2 mesice,ale vzhledem k tomu, ze uz tak pupku rikam, tak u toho asi zustanu :-)

Viktorie je z těch všech podle mě nejhezčí, dobrý výběr :-)

• Citovat
  • Upravit
20296
31.7.11 19:56
pandicka píše:
RyBANA píše:
pandicka píše:
zuza011 píše:
nic originalniho - viktorie…ale proste z tech vsech jmen co jsme zkouseli se me toto nejvice drzi…libila se mi napr. Lea, Melanie, Rebeka…uvidim, do porodu jsou jeste 2 mesice,ale vzhledem k tomu, ze uz tak pupku rikam, tak u toho asi zustanu :-)

Mě se Viktorie líbí :-) Melanie je super, Rebeku chtěl manžel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
14.3.12 09:29

Bruno se mi líbí, ale ne na chlapečka, kamarádka má Bruna psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
14.3.12 09:33

Ja mam taky Bruna psa :lol: Me by se to jmeno libilo i na ditko, ale kvuli pesanovi uz ho nemuzu pouzit no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.3.12 09:35

Znam 3 kluky - Bruna, ale to jsou vse nemci … znam 2 kluky - Huga, ale to jsou mexicani, neznam Boniface a tak bych rekla, ze bych pojmenovala klucika zrovna Bonifac :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
14.3.12 19:00

Bruno je krásné netypické jméno…nevím zda my budeme mít chlapečka,nebo holčičku,ale prozatím máme v bříšku Bruna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.3.12 19:04

jméno Bruno

Ahoj..Bruno je krásné jméno, kamarádka má Bruna a je fakt úžasné a taky nevšední jméno!!Sice trochu tvrdé, ale zato originální!! Já mám Kevina. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.3.12 19:05

Mě se líbí! :) Hlavně, že se líbí vám, na lidi se vykašlete! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.3.12 19:06
zuza011 píše:
Brunečku, Brunýsku, Bruný, Bruny, Bruni… (Brunku se mi moc nelíbí.)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
14.3.12 20:39

Ráda bych se přidala s názorem na jméno Bruno :) taky prckovi v bříšku říkáme Bruno :D sice nevím, jestli ho tak nakonec pojmenujeme, každému v okolí přijde Bruno divné jméno, ale když už je to tak rozčiluje, tak proč ho nedát… :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
27.6.14 22:33

My máme krásneho 10měsíčního Bruna a neměnili by jsme!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí