Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zuza011 píše:
Ahoj holky, my s manželem přemýšlíme nad jmény pro chlapečka Hugo, Bruno, Bonifác… Které se Vám líbí nejvíc
nejvic se mi libi Bruno, potom hugo a bonifac moc ne.....jinak ja jsem zakladala diskuzi a nakonec cekame holcicku a jmeno bruno je uz moje srdcovka, pokud druhe miminko bude chlapecek, dame urcite Bruna ![]()
pandicka píše:zuza011 píše:nejvic se mi libi Bruno, potom hugo a bonifac moc ne.....jinak ja jsem zakladala diskuzi a nakonec cekame holcicku a jmeno bruno je uz moje srdcovka, pokud druhe miminko bude chlapecek, dame urcite Bruna
Ahoj holky, my s manželem přemýšlíme nad jmény pro chlapečka Hugo, Bruno, Bonifác… Které se Vám líbí nejvíc
A jaké máte jméno na holčičku? ![]()
zuza011 píše:
Rút
byron píše:zuza011 píše:byron píše:A řekneš nám, jaké to bylo jméno? Taky přemýšlíme i nad holčičkou
Jinak já měla jedno jméno, které jsem neměla odvahu dát…Nevím jestli lituju, nakonec se mi jméno por holčičku líbí, ale neměla jsme být srab, at si okolí trhne, já zase nemůžu z těch dokola ompakovanejch jmen......Nechci se nikoho dotktnout, jenže právě ty konzervativní jsou dost netolerantníRút
A dá se Rút říkat nějak zdrobněle? Jinak se mi to jméno moc líbíprocházím kalendář pořád dokola a stejně mě některá zajímavá jména nějak míjejí…
Moje mamka je Ruth a většinou jí říkají Rutko, Ruti, Ruťoušku ![]()
RyBANA píše:pandicka píše:A jaké máte jméno na holčičku?zuza011 píše:nejvic se mi libi Bruno, potom hugo a bonifac moc ne.....jinak ja jsem zakladala diskuzi a nakonec cekame holcicku a jmeno bruno je uz moje srdcovka, pokud druhe miminko bude chlapecek, dame urcite Bruna
nic originalniho - viktorie…ale proste z tech vsech jmen co jsme zkouseli se me toto nejvice drzi…libila se mi napr. Lea, Melanie, Rebeka…uvidim, do porodu jsou jeste 2 mesice,ale vzhledem k tomu, ze uz tak pupku rikam, tak u toho asi zustanu ![]()
pandicka píše:RyBANA píše:nic originalniho - viktorie…ale proste z tech vsech jmen co jsme zkouseli se me toto nejvice drzi…libila se mi napr. Lea, Melanie, Rebeka…uvidim, do porodu jsou jeste 2 mesice,ale vzhledem k tomu, ze uz tak pupku rikam, tak u toho asi zustanupandicka píše:A jaké máte jméno na holčičku?zuza011 píše:nejvic se mi libi Bruno, potom hugo a bonifac moc ne.....jinak ja jsem zakladala diskuzi a nakonec cekame holcicku a jmeno bruno je uz moje srdcovka, pokud druhe miminko bude chlapecek, dame urcite Bruna
Viktorie je z těch všech podle mě nejhezčí, dobrý výběr ![]()
pandicka píše:RyBANA píše:nic originalniho - viktorie…ale proste z tech vsech jmen co jsme zkouseli se me toto nejvice drzi…libila se mi napr. Lea, Melanie, Rebeka…uvidim, do porodu jsou jeste 2 mesice,ale vzhledem k tomu, ze uz tak pupku rikam, tak u toho asi zustanupandicka píše:A jaké máte jméno na holčičku?zuza011 píše:nejvic se mi libi Bruno, potom hugo a bonifac moc ne.....jinak ja jsem zakladala diskuzi a nakonec cekame holcicku a jmeno bruno je uz moje srdcovka, pokud druhe miminko bude chlapecek, dame urcite Bruna
Mě se Viktorie líbí
Melanie je super, Rebeku chtěl manžel ![]()
Bruno se mi líbí, ale ne na chlapečka, kamarádka má Bruna psa ![]()
Ja mam taky Bruna psa
Me by se to jmeno libilo i na ditko, ale kvuli pesanovi uz ho nemuzu pouzit no ![]()
Znam 3 kluky - Bruna, ale to jsou vse nemci … znam 2 kluky - Huga, ale to jsou mexicani, neznam Boniface a tak bych rekla, ze bych pojmenovala klucika zrovna Bonifac ![]()
Bruno je krásné netypické jméno…nevím zda my budeme mít chlapečka,nebo holčičku,ale prozatím máme v bříšku Bruna ![]()
Ahoj..Bruno je krásné jméno, kamarádka má Bruna a je fakt úžasné a taky nevšední jméno!!Sice trochu tvrdé, ale zato originální!! Já mám Kevina. ![]()
zuza011 píše:
Brunečku, Brunýsku, Bruný, Bruny, Bruni… (Brunku se mi moc nelíbí.)
Ráda bych se přidala s názorem na jméno Bruno
taky prckovi v bříšku říkáme Bruno
sice nevím, jestli ho tak nakonec pojmenujeme, každému v okolí přijde Bruno divné jméno, ale když už je to tak rozčiluje, tak proč ho nedát…
![]()