Jméno Bruno – líbí / nelíbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
3.3.11 14:02
xangel87 píše:
Laaja píše:
Ahoj,
já moc nechápu tu dnešní posedlost zvláštníma a cizokrajnýma jménama. Pak to dopadá tak, že ve škole sedí tři esmeraldy, dva matyášové a čtyři onurové :zed: :zed: přijde mi to dost ujeté.
ALe to je jedno.
U jména bych zkusila jak sedí s přijmením, jak se dá zkrátit a zdrobnit a hlavně předělat, až ho budou kazit děti ve školkách.
A Bruno se mi líbí pro psa :nevim:, každý má ale jiný vkus a na okolí se vyprdni.
My jména dětí neřekli, přesně z tohoto důvodu, že do toho bude každý kecat a vymýšlet :pankac:
Čtu si tvůj příspěvek a když jsem byla zrovna u toho, že se ti Bruno líbí pro psa, v tu chvíli začla reklama na psí granule :„A Bruno má po nich krásná pevná hovínka“. :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
3.3.11 14:04

Mě se Brunek líbí,jmenoval se tak můj EX tchán a dala bych ho i synovi,jenže to by se mohlo dotknout mého táty.Mám čersvě narozenýho vnoučka a chtěla jsem po synovi,aby klučíka pojmenoval po dědovi,ale nechtěl.

• Citovat
  • Upravit
5077
3.3.11 14:06
xangel87 píše:
Laaja píše:
Ahoj,
já moc nechápu tu dnešní posedlost zvláštníma a cizokrajnýma jménama. Pak to dopadá tak, že ve škole sedí tři esmeraldy, dva matyášové a čtyři onurové :zed: :zed: přijde mi to dost ujeté.
ALe to je jedno.
U jména bych zkusila jak sedí s přijmením, jak se dá zkrátit a zdrobnit a hlavně předělat, až ho budou kazit děti ve školkách.
A Bruno se mi líbí pro psa :nevim:, každý má ale jiný vkus a na okolí se vyprdni.
My jména dětí neřekli, přesně z tohoto důvodu, že do toho bude každý kecat a vymýšlet :pankac:
Čtu si tvůj příspěvek a když jsem byla zrovna u toho, že se ti Bruno líbí pro psa, v tu chvíli začla reklama na psí granule :„A Bruno má po nich krásná pevná hovínka“.

tak to bylo asi podvědomí, mě se ta reklama dost příčí… :lol:

Příspěvek upraven 03.03.11 v 14:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
3.3.11 14:07
Brunička píše:
xangel87 píše:
Laaja píše:
Ahoj,
ALe to je jedno.
Čtu si tvůj příspěvek a když jsem byla zrovna u toho, že se ti Bruno líbí pro psa, v tu chvíli začla reklama na psí granule :„A Bruno má po nich krásná pevná hovínka“. :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
:lol: :lol: :lol: :palec: :palec: :palec:
já mám asi trošku slabost pro psí jména, protože se mi líbí i alan (jednoho kluka znám a na kluka mi to příjde sexy :andel: ) a potom máme psa huga a hugo jako jméno pro kluka se mi taky moc líbí :lol:
ach ty hormony :zed: :zed: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.3.11 15:25

Tak Alan se mi taky moc líbí. Je to pěkný a dá se to i zdrobňovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.3.11 15:51

Líbí…
Alan taky. (žel mi to neprojde doma…) Ještě Radan :palec:
Nutkání zdrobňovat bude mít okolí kolik? 10 let? 15? a zbytek života to bude prostě Bruno, chlap, ne kluk, nemusí mít zdrobňovací jméno.

Oslovení v rodině přijde samo, nemá cenu o tom přemýšlet dopředu. My máme Magdalenu a je to buď Maja nebo Majíšek. - to by nikdo dopředu nevymyslel, nějak to vyplynulo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.3.11 16:00

Magdalenka je taky moc hezký jméno. Já měla spolužačku Magdalenu říkali jsme jí jedině Magda. Já jsem chtěla jméno pro holčičku Karin, žel holčičky se už asi nedočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
3.3.11 16:28

Já jsem pro Bruna!!!! Super jméno jen si hodně lidí netroufne tohle jméno dát!!! Sestra bude mít asi Olivera… a já pokud se zadaří tak Sámera nebo CHarlotku a kašlu na všechny!!! Charlota se taky nikomu nelíbí … všichni si tloukli na hlavu!! Jo a můj první bes se jmenoval Daneček a druhej Adamek!!! A teď máme Nelinku a Jolanku…yorkšírky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
3.3.11 16:31

a ještě se mi moc líbí Šimon!!! Jenže to zas okolí: Šimon Plánička, 22 let…slunce seno jahody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.11 17:36

Mne se Bruno libi :srdce: , i kdyz se tak jmenoval kamaradcin pes, tak si to dovedu predstavit. nedej na predsudky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
3.3.11 17:37

Mě se upřímně jméno Bruno nikdy nelíbilo - zdálo se mi tvrdé. Teď sousedé mají Bruníka, dlouho jsem si myslela, že je to Broník, taky jsem mu tak párkrát řekla.
Teď mi to jméno nepříjde divné - zvláštní. Navíc je to asi tím, že Bruník je úplně úžasný a krásný.
No a až bude větší? Tak to bude Bruno - prostě chlapské jmeno!
Jinak souhlasím s holkama, že na okolí bych nedala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.11 17:37
Scharlota píše:
Já jsem pro Bruna!!!! Super jméno jen si hodně lidí netroufne tohle jméno dát!!! Sestra bude mít asi Olivera… a já pokud se zadaří tak Sámera nebo CHarlotku a kašlu na všechny!!! Charlota se taky nikomu nelíbí … všichni si tloukli na hlavu!! Jo a můj první bes se jmenoval Daneček a druhej Adamek!!! A teď máme Nelinku a Jolanku…yorkšírky!!!

Charlota je krasny jmeno , prijde mi vzneseny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
3.3.11 17:40

pro dalšího syna, kterého bych někdy třeba mohla mít, už mám vybrané jméno ((-: a je to buď Bruno Alexandr nebo Rafael Bruno, nebo Rafael Alexandr (-:

Jméno Bruno se mi líbí a dokonce se líbí i manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.11 17:41
pandicka píše:
me zatim napada jenom brunecek na miminko a na vetsiho zatim nic:-Dmozna brunik, bruni, taky nevim :nevim:

Tak mu budes rikat Bruno a kdyz zdrobnele tak milacku, andilku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
3.3.11 19:26

Moc pěkné jméno :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...