Jméno Bruno – líbí / nelíbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
3.3.11 12:35

líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.3.11 12:37

Je to pěkný jméno, ale zkus si představit, jak na to dítě budou volat spolužáci v pubertě. To je dost důležitý. Děcka dokážou být hodně zlý. Mě s tím chodí mladej ze školy denně. A nejde o jméno, ale o příjmení. Jmenuje se Černý a nadávají mu všelijak.
Zkus si představit, že bude chtít Bruno sbalit holku svých snů a ona se ho zeptá jak se jmenuje.....
To píšu jen tak například.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

lubi :palec:

tiez som nad nim rozmyslala, ale nakoniec som sa rozhodla pre Leonard, pretoze sa mi Bruno proste nehodi k tomu malemu, co mam v brusku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Líbí se mi moc! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
3.3.11 12:38

Byvala spoluzacka mela pritele Bruna - kdyz jsem to slysela prvne, tak mi to prislo divny.
Ted se mi to jmeno docela libi - jen bych ho kvuli vyznamu nedavala modrookemu blondackovi anebo zrzkovi. Na tmavookeho a tmavovlaseho super
 http://www.rodina.cz/jmeno.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
3.3.11 12:38
quinny píše:
LucieHo píše:
Bruno je zajímavé jméno, které se mi líbí i nelíbí. Tak napůl. Na okolí kašli, je to tvé mimčo. Myslím, že kdybys mu dala nějaké šílené jméno, to by tě teprve proklínalo, toto je podle mne normální jméno. My jsme nikomu jména neřekli, aby nám je nerozmlouvali, a nebo neměli blbé připomínky.
:palec: udělali jsme to stejně a byl to super nápad :srdce: u dalšího si to zopákneme :wink:

Přesně tak. Jedná známá chtěla Elišku, řekli to ostatním a začalo to. Pořád schválně natahovali jméno jako ten čertík v pohádce Princezna ze mlejna. Ale nakonec Elišku nechali.

• Citovat
  • Upravit
17359
3.3.11 12:40
Anabellka píše:
Je to pěkný jméno, ale zkus si představit, jak na to dítě budou volat spolužáci v pubertě. To je dost důležitý. Děcka dokážou být hodně zlý. Mě s tím chodí mladej ze školy denně. A nejde o jméno, ale o příjmení. Jmenuje se Černý a nadávají mu všelijak.
Zkus si představit, že bude chtít Bruno sbalit holku svých snů a ona se ho zeptá jak se jmenuje.....

keby mi chalan povedal ze sa vola Bruno, tak som zamilovana dvojnasobne :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
3.3.11 12:45

nad tim jak ho budou volat deti taky prave premyslim…deti jsou uzasne, ale casto krute, kdyz si vzpomenu na sebe a na skolu, skoda mluvit :-)

no ja jsem modrooka blondyna a pritel? modrooky blondak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
3.3.11 12:46

pokud se ti to jméno líbi a chceš jej dát maličkému, tak to udělej. :-)
my jsme chtěli dát (a dali) Hynečka a do posledního dne těhotenství se každý ještě přesvědčoval, zda toho Hynka myslíme vážně, nebo zda to je jen legrace.
No a teď je náš miláček Hyneček a pro všechny je to to nejkrásnější jméno na světě. :lol:
Pokud se ti Bruno líbí, nenech si to nikým vymluvit, však oni si zvyknou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
3.3.11 12:49

jj Onur Lakatoš se narodil :lol:
Jinak Bruno …i kdžy j jsem na spešl jména tka bruno mi teda tvrdé přijde a já osobně byhc ho nedala Ale co pokud se tobě líbí dej ho je to tovje dítě ne?Já si do jmen synů taky nenechala kecat od okolí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.3.11 12:49
soldi píše:
Anabellka píše:
keby mi chalan povedal ze sa vola Bruno, tak som zamilovana dvojnasobne :huban: :srdce:

přesně tak :mrgreen:
já se kdysi zamilovala do kluka co se jmenoval Luděk, no jméno šílený a do týdne jsem tvrdila, že je to nejhezčí jméno na světě :lol: :lol: Luďá :srdce: :lol:

Teď si klepu na čelo no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
3.3.11 12:50

Oliver a sebastian!!! krasny jmena :srdce:
oliver se mi taky casto mihne hlavou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
3.3.11 12:56
pandicka píše:no ja jsem modrooka blondyna a pritel? modrooky blondak :lol: :lol: :lol:

Tak to by sedel spis Albin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
3.3.11 12:57

Ahoj,
já moc nechápu tu dnešní posedlost zvláštníma a cizokrajnýma jménama. Pak to dopadá tak, že ve škole sedí tři esmeraldy, dva matyášové a čtyři onurové :zed: :zed: přijde mi to dost ujeté.
ALe to je jedno.
U jména bych zkusila jak sedí s přijmením, jak se dá zkrátit a zdrobnit a hlavně předělat, až ho budou kazit děti ve školkách.
A Bruno se mi líbí pro psa :nevim:, každý má ale jiný vkus a na okolí se vyprdni.
My jména dětí neřekli, přesně z tohoto důvodu, že do toho bude každý kecat a vymýšlet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.3.11 12:58
monika215 píše:
pandicka píše:no ja jsem modrooka blondyna a pritel? modrooky blondak :lol: :lol: :lol:
Tak to by sedel spis Albin :lol:

Já měla známé dvojčata: Albínu a Regínu :mrgreen: a obě byli fakt jako totál bělovlasý a pomalu i ty červený očka měly. A musím říct, že teda jmény i vzhledem pobuřovaly celé sídliště a nikdy žádnej mindrák neměly - naopak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí