Tělesné příznaky, ale test negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
5.3.11 13:11

diky za zpravu, tak jestli hcg neodpovida, tak tehotna nejsi :nevim:
Ja nejsem doktor, takze neporadim, oni urcite budou vedet co s tebou :wink:
Drzim palecky, at ti to dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.11 13:20

moc děkuji za podporu..No uvidím, jen se se ptala, protože bych nerada něco přehlídla..děkuju…

• Citovat
  • Upravit
51
5.3.11 13:21

Anonymko, jemine, tak to je neprijemne. ted jsi v nemocnici? jestli jsi tehotna nebo ne, tak to zadna tady z diskuze nemuze urcit, kdyz i Dr. ma pochybnosti. mozna to bude tak jak si sama prejes - bud „jenom“ nemoc nebo tehotenstvi. zeptej se sveho srdicka co by si pralo. nedivej se ted na praci, pritele, na nic, jen na to co citis ty. prace te pocka, vratis se tam po materske, s pritelem budes mit naopak jeste blizsi vztah kdybyste meli mimi. tolik muzskych bylo, co nechteli deti a nakonec je vsichni meli :)))) tak se neboj.

ale pokud jde o ty cysty na vajecnikach, neni to zadna tragedie. ja jsem mela jednu taky. asi z HA, ale pry to muze byt i kvuli hormonalnim zmenam v tehotenstvi. dokonce ta moje cysta mela 3 nebo 4 cm, jenze pak se mi vstrebala. kdyz jsem po zamklem potratu zacala uzivat gynex. je to bylinna tinktura, podle me dost ucinna. takze kdybys nebyla tehotna, tak ti to ty cysty urcite vyleci. znam holky, co maji cysty nekolik let a normalne s tim ziji, nic je neboli a jinak jsou zdrave.

hlavne se niceho neboj a mej zivot takovy jak chces ty sama!!!drz se a ozvi se jak to dopadlo!!! myslela jsem dnes na tebe jestli jsi tehu nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.3.11 13:27
Anonymní píše:
moc děkuji za podporu..No uvidím, jen se se ptala, protože bych nerada něco přehlídla..děkuju…

nemas zac… :hug:
Drz se, a kdyztak dej vedet kdyby neco :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.11 13:32

Shamanka, to víš, že bych si od srdce miminko přála.. Poslední dny na to myslim, ale vím, že to nejde…
Tak nějak mě ta představa za poslední dny docela nadchla…Ale tragedie by to nebyla, i kdyz sme to neplanovali.
Ale docela by me zajimalo, jestli muez byt zvysena sliznice a negativni test z krve a bejt to treba pocinajici,no uvidim..Uvidim i jak bych se pak zachovala…
Moc dekuji za rady a nazory.

Monny, tak moc děkuju a hodně štěstí, koukám na tvůj podpis:-)

• Citovat
  • Upravit
51
5.3.11 14:14

ja jsem mela pozitivni test uz po 3 tydnech od poceti - tyden po vynechani MS, ale nekde jsem cetla, ze nektere holky nemely pozitivni testy ani ve tretim mesici, ale urceni tehu z krve se mi zda dost presny, jim to taky potvrdilo, ze tehotne jsou.

muj nazor je takovy, ze tehotna nejsi, to jsem psala i v prvnim prispevku. jen mas nejaky gyn. problem a mozna skrz nej se mas tak nejak duchovne pripravit na sve budouci tehotenstvi, mozna za nekolik let. az budes sama chtit. mozna si ted mas jen pripustit tu myslenku, treba ze dite chces, ale pozdeji, protoze na zacatku si psala, ze mimi nechces a ted uz se tim zacinas zabyvat jake by to bylo…

brzy se to vyresi. neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
7.3.11 18:08

Ahoj tak doufám,že už jsi z nemocnice doma a vše dobře dopadlo.Cysty nejsou nějaká katastrofální nemoc.Tu sliznici jsi mohla mít zvětšenou i z nich.Tak dej vědět co a jak a držím palce ať vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí