Kdy půjdu rodit?

29
4.3.11 10:54

kdy pujdu rodit

kdy pujdu rodit necitim bolesti nebo nic a kdo chodil jako by do predporodni poradny co tam svami delaj jako mam strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1477
4.3.11 10:58

A v jakem jsi tydnu? ty nechodíš na poradnu ke svýmu dr.?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
4.3.11 10:59

Zdeni, ve kterém jsi týdnu? Ty nechodíš ke svému gynekologovi na pravidelné kontroly? Jistě bys měla vědět z průkazky kdy máš termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583

tak v předporodní poradně dělají poslechy tzn, že natáčí srdíčko miminka a kontrakce záleží i v jakém jsi týdnu, pokud přenášíš tak je ktomu i kontrola plodové vody a mě brali i krev. A bolesti cítit nemusíš…já měla poslíčky asi od 39 týdne a stejně mi porod museli vyvolat 41+6…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
Ty jsi nechodila do poradny? 8-o
zdenka.21 píše:
kdy pujdu rodit necitim bolesti nebo nic a kdo chodil jako by do predporodni poradny co tam svami delaj jako mam strach
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
4.3.11 11:01

Trošku jsem dotaz nepochopila :mrgreen: …„kdy pujdu rodit“…to nevíme nikdo, to máš napsané v průkazce, né? :mrgreen: Jinak bolesti se dostaví samy, neboj, až přijde čas a mimísek se bude drát na svět :lol: V předporodní přípravě si maminky nacvičí správné dýchání , popř. cvičí s balónem, naučí se základům v péči o miminko apod… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
4.3.11 11:02

Jejda pardon, ona se ptala na přípravu před porodem?…Já tam popsala poradnu pro těhotné :mrgreen: :mrgreen: JJ je to tak jak píše Werro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
4.3.11 11:12
zdenka.21 píše:
kdy pujdu rodit necitim bolesti nebo nic a kdo chodil jako by do predporodni poradny co tam svami delaj jako mam strach

Tak nejspíš máš těhotenkou průkazku, kde máš napsaný termín/y porodu. Ovšem to je jen orientační datum. Kdy porodíš přesně nikdo neví, leda by si rodila plánovaným císařem.
V nemocnici mi před porodem kontrolovali srdeční akci miminka a případné kontrakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
4.3.11 11:20

no já nevím, kdyz píše že nechodí do poradny tak asi tu průkazku nemá… v jiné diskuzi píše ze je v 38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdena.h
4.3.11 11:34

uvidime no

jo sem jako 38.tyden termin mam 18.3.2011 tak mozna pujdu asi v tom terminu no uvidime kdy se ozve no taktojo ted uz nechodim doktorovi ale do ty preporadni poradny jdu poprve ted v pondeli

• Citovat
  • Upravit
19494
4.3.11 11:36

a co by jsi chtela od nas slyset? My preci nevime, kdy se mimcu bude chtit na svet :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
4.3.11 11:39

Tak teda holka :think: …jestli jako celou dobu nechodíš do poradny, tak co se ted stresuješ?
Kdy budu rodit by mě taky zajímalo…nevíte někdo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
4.3.11 11:46
questXY píše:
Tak teda holka :think: …jestli jako celou dobu nechodíš do poradny, tak co se ted stresuješ?
Kdy budu rodit by mě taky zajímalo…nevíte někdo :?:

a nevite, kdy budu rodit ja?? Teda, mohla bych nejdriv otehotnet, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
4.3.11 11:50

Holky, vy jste hustý, proč???

Nepochopila jsem, že by Zdenka psala, že nechodí k doktorovi! Ale zřejmě do porodnice jde do poradny poprvé.. Proč hned útočit?

Zdeni, co jsi chtěla slyšet? Jestli Ti budou vyvolávat porod nebo něco takovýho?
V poradně v porodnici kontrolují moč, dělá se klasická prohlídka a točí monitor. Není to nic, čeho by ses měla bát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
4.3.11 12:17
Amber píše:
Holky, vy jste hustý, proč???

Nepochopila jsem, že by Zdenka psala, že nechodí k doktorovi! Ale zřejmě do porodnice jde do poradny poprvé.. Proč hned útočit?

Zdeni, co jsi chtěla slyšet? Jestli Ti budou vyvolávat porod nebo něco takovýho?
V poradně v porodnici kontrolují moč, dělá se klasická prohlídka a točí monitor. Není to nic, čeho by ses měla bát :)

mne to spis prijde vtipny, je 38¨. tyden a uz rika, ze se mimcu nechce ven :-D ma jeste plno casu…anebo to muze prijit ze dne na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí