Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kdy pujdu rodit necitim bolesti nebo nic a kdo chodil jako by do predporodni poradny co tam svami delaj jako mam strach
Zdeni, ve kterém jsi týdnu? Ty nechodíš ke svému gynekologovi na pravidelné kontroly? Jistě bys měla vědět z průkazky kdy máš termín.
tak v předporodní poradně dělají poslechy tzn, že natáčí srdíčko miminka a kontrakce záleží i v jakém jsi týdnu, pokud přenášíš tak je ktomu i kontrola plodové vody a mě brali i krev. A bolesti cítit nemusíš…já měla poslíčky asi od 39 týdne a stejně mi porod museli vyvolat 41+6…
zdenka.21 píše:
kdy pujdu rodit necitim bolesti nebo nic a kdo chodil jako by do predporodni poradny co tam svami delaj jako mam strach
Trošku jsem dotaz nepochopila
…„kdy pujdu rodit“…to nevíme nikdo, to máš napsané v průkazce, né?
Jinak bolesti se dostaví samy, neboj, až přijde čas a mimísek se bude drát na svět
V předporodní přípravě si maminky nacvičí správné dýchání , popř. cvičí s balónem, naučí se základům v péči o miminko apod… ![]()
Jejda pardon, ona se ptala na přípravu před porodem?…Já tam popsala poradnu pro těhotné
JJ je to tak jak píše Werro ![]()
zdenka.21 píše:
Tak nejspíš máš těhotenkou průkazku, kde máš napsaný termín/y porodu. Ovšem to je jen orientační datum. Kdy porodíš přesně nikdo neví, leda by si rodila plánovaným císařem.
V nemocnici mi před porodem kontrolovali srdeční akci miminka a případné kontrakce.
no já nevím, kdyz píše že nechodí do poradny tak asi tu průkazku nemá… v jiné diskuzi píše ze je v 38tt
jo sem jako 38.tyden termin mam 18.3.2011 tak mozna pujdu asi v tom terminu no uvidime kdy se ozve no taktojo ted uz nechodim doktorovi ale do ty preporadni poradny jdu poprve ted v pondeli
a co by jsi chtela od nas slyset? My preci nevime, kdy se mimcu bude chtit na svet
![]()
Tak teda holka
…jestli jako celou dobu nechodíš do poradny, tak co se ted stresuješ?
Kdy budu rodit by mě taky zajímalo…nevíte někdo ![]()
questXY píše:
Tak teda holka…jestli jako celou dobu nechodíš do poradny, tak co se ted stresuješ?
Kdy budu rodit by mě taky zajímalo…nevíte někdo
a nevite, kdy budu rodit ja?? Teda, mohla bych nejdriv otehotnet, co? ![]()
Holky, vy jste hustý, proč???
Nepochopila jsem, že by Zdenka psala, že nechodí k doktorovi! Ale zřejmě do porodnice jde do poradny poprvé.. Proč hned útočit?
Zdeni, co jsi chtěla slyšet? Jestli Ti budou vyvolávat porod nebo něco takovýho?
V poradně v porodnici kontrolují moč, dělá se klasická prohlídka a točí monitor. Není to nic, čeho by ses měla bát ![]()
Amber píše:
Holky, vy jste hustý, proč???Nepochopila jsem, že by Zdenka psala, že nechodí k doktorovi! Ale zřejmě do porodnice jde do poradny poprvé.. Proč hned útočit?
Zdeni, co jsi chtěla slyšet? Jestli Ti budou vyvolávat porod nebo něco takovýho?
V poradně v porodnici kontrolují moč, dělá se klasická prohlídka a točí monitor. Není to nic, čeho by ses měla bát
mne to spis prijde vtipny, je 38¨. tyden a uz rika, ze se mimcu nechce ven
ma jeste plno casu…anebo to muze prijit ze dne na den