Kdy se otevřou školy?

23.3.20 16:32

Kdy se otevřou školy?

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli si myslíte, že se školy otevřou již brzy nebo až třeba v září? Jsem v maturitním ročníku a fakt mě to stresuje. :cert: Pokud se školy neotevřou do 1.června, odpadají maturitní zkoušky. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44197
23.3.20 16:37

Tak slyšela jsi tiskovku, ne? Ani ministr školství nemá kristalovou kouli. Vyšší moc zkrizila plány nám všem a je potreba to brát tak, jak je.
Co se týče zdraví, doufam, že to nikdo nebude chtít uspechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
23.3.20 16:38

@děštivá pokud se školy neotevřenou do 1.6. tak vám studentům odpadají tak maximálně prázdniny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27682

Podle mě až v září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27682
@denkat píše:
@děštivá pokud se školy neotevřenou do 1.6. tak vám studentům odpadají tak maximálně prázdniny :lol:
???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9769
23.3.20 16:39

Většina lidí (teda snad až na moje haranťata :mrgreen: ) doufá, že brzy. Ale nikdo neví kdy. Já pevně doufám, že dopadne optimistická verze s nástupem v polovině května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
23.3.20 16:41
@děštivá píše:
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli si myslíte, že se školy otevřou již brzy nebo až třeba v září? Jsem v maturitním ročníku a fakt mě to stresuje. :cert: Pokud se školy neotevřou do 1.června, odpadají maturitní zkoušky. :lol: :lol: :lol:

Podle situace…nezbývá než čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k22
399
23.3.20 16:45

Skoro sa urcite neotvoria minimalne 2 mesiace (moj skromny odhad). Maturity aj prijimacky sa posunu asi na leto/prazdniny a vsetko bude fungovat trochu inak. Toto je vynimocna situacia (na celom svete, nie len tu), podobna vojne, takze zazijes nieco o com budes rozpravat este vnucatam. Ak prezijes. Hlavne klud a neboj sa, zmaturujes trochu inak ale tento rok urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.3.20 16:46

Dle slov pana ministra, pokud to půjde dobře, tak v polovině května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33664
23.3.20 16:50

@děštivá Pokud se neotevřou školy do prvního června, tak se maturitní známky udělí podle předchozích tří vysvědčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
23.3.20 16:51

Snad do 1. června, ale nikdo ti to nepoví s jistotou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.3.20 17:00

Muj odhad je az v zari, ze nebudou riskovat. Nebo v pulce cervna jen na prezkouseni na postup zaku do dalsiho rocniku.
Je mi lito maturantu a devataku, sama na oba tyto rocniky vzpominam jak pro me ty posledni okamziky se tridami byli dulezite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
23.3.20 17:02

Já doufám, že vyjde ministrův plán na druhou polovinu května. Mám devaťačku a chci, aby přijímačky proběhly normálně. Maturanti jsou v poho, čím později se školy otevřou, tím pro ně lepší,,,ale přijímačky jsou jinej případ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
23.3.20 17:14

@kaja00 Zatím se se zkouškami k uzavření ročníků nepočítá. Pan ministr si je jist, že to jsou schopny vyřešit jednotlivé školy samostatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.3.20 18:25
@Anik píše:
Já doufám, že vyjde ministrův plán na druhou polovinu května. Mám devaťačku a chci, aby přijímačky proběhly normálně. Maturanti jsou v poho, čím později se školy otevřou, tím pro ně lepší,,,ale přijímačky jsou jinej případ :(

Hm, zajímavý názor. Maturanti jsou v poho :think:. A co přijímačky na vysoké školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí