Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj, vzhledem k situaci a tomu, že muž musí chodit stále do práce mám dotaz. Může jit na OČR na syna (2trida), když já jsem doma na rodicaku s nejmladším? ![]()
@NeonN Zrovna dnes jsem s timhle dotazem volala k nam na socialku a ano, muze. ![]()
A ono se nemůže chodit do práce? Kdyby takhle uvažoval každý, tak se můžeme jít klouzat. Pak až se bude propouštět, tak se nediv, že tvůj muz půjde mezi prvními, protože ví, že má doma zenu na rodicaku, a nechal je v tom.
@Anonymní píše:
A ono se nemůže chodit do práce? Kdyby takhle uvažoval každý, tak se můžeme jít klouzat. Pak až se bude propouštět, tak se nediv, že tvůj muz půjde mezi prvními, protože ví, že má doma zenu na rodicaku, a nechal je v tom. [/citace
Tak se uvažuje v hromadě domácností s dětmi. Zaplatí to ti co chodí do práce.
Vzdyt si na rodicaku s nejmladsim, tak nechapu proc muz osetrovani na 2.tridu?
jen pockej az si chlapa smlsnou v praci, pujde jako prvni s vecma ze skrinky
@migmina píše:
Vzdyt si na rodicaku s nejmladsim, tak nechapu proc muz osetrovani na 2.tridu?jen pockej az si chlapa smlsnou v praci, pujde jako prvni s vecma ze skrinky
Třeba proto, že máme čtyři děti a hospodářství. A třeba pro to, že teď je u zvířat nejvíc porodů plus x další práce a místo, aby tu byl při ruce, tak je o to víc v práci, kde přijde do kontaktu s x lidmi a já mám dvě autoimunitní nemoci včetně respiračního postižení, takže domu ani nejezdí, aby nás případně nenakazil
takže pardón, že hledáme cestu, jak z toho ven
být zdravá, asi mi je to fuk, ale já končím na upv i při obyčejný viróze ![]()
@NeonN píše:
Třeba proto, že máme čtyři děti a hospodářství. A třeba pro to, že teď je u zvířat nejvíc porodů plus x další práce a místo, aby tu byl při ruce, tak je o to víc v práci, kde přijde do kontaktu s x lidmi a já mám dvě autoimunitní nemoci včetně respiračního postižení, takže domu ani nejezdí, aby nás případně nenakaziltakže pardón, že hledáme cestu, jak z toho ven
být zdravá, asi mi je to fuk, ale já končím na upv i při obyčejný viróze
Takže jestli tomu dobře rozumím má Vám stát dotovat hospodářství a domácí práce. Všichni ostatní pracující přijdou do kontaktu taky s x lidmi.
@Anonymní píše:
Takže jestli tomu dobře rozumím má Vám stát dotovat hospodářství a domácí práce. Všichni ostatní pracující přijdou do kontaktu taky s x lidmi.
Je mi vcelku fuk, jak tomu rozumíš. On se může starat o školní děti a já zase pracovat
neb moje práce není s lidmi, narozdíl od té jeho ![]()
@NeonN píše:
Je mi vcelku fuk, jak tomu rozumíš. On se může starat o školní děti a já zase pracovatneb moje práce není s lidmi, narozdíl od té jeho
Pokud myslíš tou prací domácnost a hospodářství tak z toho státu nic neodvádíš což se nedá říct o těch, co opravdu pracují.
@Anonymní píše:
Pokud myslíš tou prací domácnost a hospodářství tak z toho státu nic neodvádíš což se nedá říct o těch, co opravdu pracují.
Jelikož jsem OSVČ a dělám to na živnost, tak si tvým tvrzením nejsem zcela jistá ![]()
@NeonN píše:
Jelikož jsem OSVČ a dělám to na živnost, tak si tvým tvrzením nejsem zcela jistá
Takže OSVČ to jsou ti, kteří nejméně odvádí a nejvíce chtějí, že?
Kdyby nebylo koronaviru, tak podojite stát jak?
Rodicak, osvc, nemoc, hospodarstvi, manžel pracuje a chce osvc.
Podezrely…
@Anonymní píše:
Rozumím tomu úplně stejně…