Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Přesně
při rodicaku pracuju, platím si zdravotní, sociální, manžel chodí do práce, dávky krom RP jsme nikdy nebrali, s dětmi jsem vždy já, nikdy neměl OCR a jednou ho chceme a stát se zhroutí. Myslím, že k tomu jsou tu jiní adepti ![]()
@NeonN píše: @Anonymní píše:Přesně
Takže OSVČ to jsou ti, kteří nejméně odvádí a nejvíce chtějí, že?
Pokud je to přesně tak jak říkáš tak manželovi tu ošetřovačku přeju. Avšak je zde mnoho jiných, kteří se snaží a budou se snažit toho zneužít.
@Anonymní píše:
Pokud je to přesně tak jak říkáš tak manželovi tu ošetřovačku přeju. Avšak je zde mnoho jiných, kteří se snaží a budou se snažit toho zneužít.
Tomu věřím a nevyvracim to. Jen jsem tu položila dotaz a bez znalosti pozadí jsem byla odsouzena
za normálních okolností fungujeme úplně normálně a fakt nemáme potřebu stát nějak zdimat a válet si doma zadky.
A kdyby žádný koronavir nebyl, tak taky nezvladas a chlap musí jít na Očr??
Ženský vy jste fakt příšerný. Ikdyby neměli hospodářství a čtyři děti, nevím, proč by nemohl jít chlap na paragraf. Fakt bez dalších znalostí situace odsoudit. Ti je nejlepší. třeba by paní mohka byt nemocná nějak a nechtěla to tu akorát uvádět, cokoliv. A kdyby ne, každý toho má občas dost. Celý život makaj třeba jak idioti a teď u manžela v práci půlka lidi chybí a musí makat za tři. Co vy víte jak to je nebo není. Takže já to naprosto chápu. Mě taky teď vytáčí jak půlka známých je teď doma za 80 nebo 100 procent a nedělají nic, a já makám v prácia ještě jsme buzerováni a neustále je na nás vyvíjen tlak, ze musíme makat víc a víc…
Tady tak všechny šetříte stát? To je super, více takových! Jen vás zklamu, statisícům lidí, kterým se pracovat prostě jen nechce, stát jim platí drahé nájmy( protože jim je garsonka malá), mimořadné hmotné nouze, opakované vybavení bytu,
zkrátka měsíčně tak podojí stát, že to normální průměrný člověk ani nevydělá. A vy se tady rozčilujete nad tím, že PRACUJÍCÍ člověk jde na OČR a okrádá stát? Světice…
Ahoj měla bych dotaz, možná už to tady někde zaznělo, takže se omlouvám jestli jsem to přehlédla. Jsem na rodicaku, ale syn je od září ve školce, takže chodím normálně na plný úvazek do práce. Bohuzel kvůli vzniklé koronavirove situaci jsem byla nucena zůstat se synem doma na OČR. V práci jsem papír na ocr normálně odevzdala, ale včera mě kamarádka nahlodala s tím, ze pokud pobiram rodicak nemám na ocr nárok. Můžete mi tady někdo poradit jak to teď je, když jsou školky zavřené a já nemůžu chodit do práce? Děkuji za rady ![]()