Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Asi záleží, kde pracuješ? Jestli v obchodě, jako zdravotní sestra, tak bych asi na neschopenku šla, ale nejlíp ti poradí tvůj lékař.
To snad musíš vedet ty nejlíp a nebo se budeš řídit radou cizích lidi?
Domluv se s dr podle toho kde delas a podle toho jaky je tvuj aktualni zdravotní stav. Jak ti tu my mame říct cokoli, kdyz nezname nic blíž?
Dělám ve fabrice u pasu, cca. 1000 zaměstnanců.. Za 2 týdny má ředitel v plánu to na 2 týdny zavřít, dát nám dovolené, ale do té doby bych šla na tu neschopenku.. Už tam právě bylo podezření na covid, které se díky bohu nepotvrdilo, no ale měla jsem fakt nervy..
Pokud ti ji lekar da, tak klidne bez, jen pocitej, ze budes mit omezene vychazky ![]()
@shadowbabe píše:
Pokud ti ji lekar da, tak klidne bez, jen pocitej, ze budes mit omezene vychazky
Ty delas, jako kdyby jinak mohla litat venku od rana do vecera ![]()
Ne přemýšlela bych a vzala si neschopenku. Zápal plic je docela zahůl pro celé tělo ne jen pro plíce.
@Kriss Tina píše:
Ty delas, jako kdyby jinak mohla litat venku od rana do vecera
Opravdu věříš tomu, že každý dodržuje pravidla nařízená vládou?… ![]()
Jak je po zprávách s tím Korantengem ten pořad Jsme s vámi (tak nějak),byla tam dnes odbornice a říkala, že kdo prodělal zápal plic (byl přesně na to tento konkrétní dotaz),je prý víc odolný, ptž to prostě prodělal, tak můžeš být trochu víc v klidu, ale když se jinak domluvit s dr.jde,tak ok.
@Anonymní píše:
Dělám ve fabrice u pasu, cca. 1000 zaměstnanců.. Za 2 týdny má ředitel v plánu to na 2 týdny zavřít, dát nám dovolené, ale do té doby bych šla na tu neschopenku.. Už tam právě bylo podezření na covid, které se díky bohu nepotvrdilo, no ale měla jsem fakt nervy..
Halejuja ![]()
@shadowbabe píše:
Opravdu věříš tomu, že každý dodržuje pravidla nařízená vládou?…
Tak myslíš, že ten, kdo nedodržuje karanténu, dodrží vycházky?
,
Mamka měla oboustranný zápal plic a do 14dnů byla na tom naštěstí fajn a třetí týden už v práci, 4 měsíce na rekonvalescenci mi přijdou dost, že bys na tom při nákaze neměla být hůř, než ostatní.. co si myslí tvoje lékařka o tom?
@Čtyřlístek2 Tak já jsem se z toho zápalu plic hrabala asi 2 měsíce, proto na mě přišla taková panika.. No každopádně než jsem stihla s doktorkou něco pořešit, tak nás v práci nechali za 80% doma, není práce.. Teď se teda začal u nás ve firmě dělat nějaky nano materiál na roušky… Tak uvidíme kdy nás povolají, protože zatím u toho dělají jenom chlapi
..
Čao holky, mám možná trochu hloupý dotaz. Před 4 měsíci jsem měla oboustranný zápal plic a bojím se co by to semnou udělalo kdyby jsem to nedejbože chytla. V práci dovolené nedávají tak jsem přemýšlela, že půjdu marodit, s dr. už to mám domluvené, že mi klidně neschopenku dá… Šli by jste na mém místě marodit nebo to je blbost? Nerada přistupuju k takovým věcem, ale strach mám velký, protože už ten zápal plic byl pro mě dost zahul..