Kdy se Vám vrátil cyklus?

1234
11.9.05 12:19

Kdy se Vám vrátil cyklus?

Ahoj holky,
mám 10m Matýska, už tak 4 měsíce kojím jen v noci (2-3×) a 1× dopoledne, jinak už baští jako divej. Pořád čekám, kdy se mi zase vrátí cyklus a pořád nic. Ne, že by mi to tolik chybělo :lol: , ale je to takhle normální?
Kdy se to vrátilo Vám? Dík moc.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
11.9.05 12:39

Ahoj, mě se při dost dlouhém plném kojení, cca 10 měsíců vrátil cyklus až v 18 měsících věku. Rozhodně to nebylo nic nepříjemného.
 Vrtule

• Citovat
  • Upravit
449
11.9.05 13:12

ahojky,
rok jsem kojila do 7 měsíců plně potom už jen v noci a cyklus se mi vrátil v momentě kdy jsem malého po roce odstavila a zrušila i noční kojení, takže buď v klidu,určitě to příjde v pravý čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.9.05 13:17

Ahoj, já jsem teď měla cyklus po více jak 3 letech a ještě vyvolávaný. Mám děti zrzo po sobě, a ani půl roku po ukončneí kojení mladšího cvrčka mi ms nechtěla přijít. Dr mi píchla pigárko a uvidím, jeslti přijde další už samovolně.:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.9.05 13:38

cyklud

Ahoj, kojila jsem plně 6 m a pak do 13 měsíce s příkrmy a menstruaci jsem dostala přesně až 14 dní po posledním kojení.
 SARA

• Citovat
  • Upravit
35326
11.9.05 13:42

Ahoj, me se pri plnem kojeni vratil presne tri mesice poporodu. Nekde jsem cetla, ze to zalezi na tom, jak casto kojis v noci(kvuli hormonum). Je pravda, ze v te dobe zacalo nase certidlo konecne trochu v noci spat a ja se poprve od porodu aspon trochu vyspala.
Ale u kazdeho to asi funguje malinko jinak.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.9.05 13:56

Já jsem s tímhle naštěstí problémy neměla. Kojila jsem jen do 6. týdnů malého:-(, což mě dodnes mrzí, ale již 3 měsíce po porodu jsem začala normálně menstruovat. Zřejmě je to individuální, než si tělo zvykne na ten správný režim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.9.05 17:54

Mám 14-ti měsíční holčičku a první menstruaci po porodu jsem dostala včera. Moc nadšená nejsem, ale na druhou stranu se aspoň můžeme začít pomalu snažit o druhé mimi :-) Malou kojím tak 3-4× denně. Den před tím, než jsem měsíčky dostala malá celý den odmítala kojení (napila se normálně jen ráno), až jsem z toho byla zoufalá, protože jsem vůbec nechápala proč, večer jsem ji přemluvila a druhý den jsem dostala měsíčky, tak se mi aspoň vysvětlilo, proč jí mlíčko nechutnalo. A od toho včerejška papá zase docela normálně. Úplně odstavit ji zatím nechci.
Lenka a Pája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.9.05 18:47

To je dobré,taky mám 14.měsíční holčičku a taky jsem menstruaci dostala včera:))Skoro po 2 letech a vůbec mi nechyběla.Podle průběhu se zdá,že se zásoby ty 2 roky hromadily:(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
11.9.05 21:23

Ahoj,

já mám osmiměsíčního kluka, kojím už jenom ráno a odpoledne a prozatím jsem menstruaci nedostala. Doufám, že mi to vydrží až do úplného odstavení :D
Ale asi je to individuální - kamarádka kojila rok, ale menstruovat začala 4 měsíce po porodu.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
11.9.05 21:47

Ahoj holky,já jsem to dostala před týdnem :( ,takže Vám tiše závidím,že Vy až tak pozdě.BUĎ RÁDA!!!!Není o co stát,malá mrzutá,mamka mrzutá a do toho ještě trápení se školkou našeho Budulínka… :(
Pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.9.05 21:58

Je tak to Vám holky taky závidím,tak dlouho „bez“
Já to dostala 3,5měsíce po porodu a byl to pro mě šok,vůbec jsem si nemyslela,že při kojení můžu menstruovat-to jsem naivní co? Tak snad příště si dýl odpočinu 8O
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.9.05 09:47

Ahoj Dede,

tak to jsme na tom opravdu úplně stejně :-)) Dobrý :-))

Lenka a Pája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.9.05 11:57

Ahoj holky
tak to Vám všem závidím,můj malý bude mít ve středu 8 týdnů,plně ho kojím a menstruaci jsem dostala před 3 dny chjo :cry: . Nevím jestli to taky není antikoncepcí začla jsem jíst Cerazette před 14 dny .
Tak zatím pa a užívejte si to bez menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky