Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mám k Vám zase prosbu. Zítra budu 9 den po inseminaci. Má to cenu si už dělat test ?? Koupila jsem si ten nejcitlivější Clearblue.
Četla jsem tady na emimču v jednom ze starších deníčků či článků, že takhle brzy vytestovalo pouze 6% těhulek. Takže může být negativní.
Těch 5 dnů to raději ještě vydrž a i potom třeba nemusí být pozitivní hned, ale až za další týden až dva.
Držím ti palečky. Stefinka
Ahoj,
takhle brzy je to velmi ošidné, moc bych tomu nevěřila. Nejlepší je počkat do toho druhé až třetího dne po vynechání menstruace. To budeš mít stoprocentní. ![]()
Ahoj, já jsem test zkoušela 3 dny předtím než měla přijít MS a ukázala se pouze jedna /, i když už jsem byla těhu, takže takhle brzy bych to už nezkoušela, protože jsem sama byla zklamaná.. Dva dny po vynechání MS už byla druhá / trošku vidět, ale pořád nic moc.. Až čtvrtý den po vynechání MS se konečně na testu objevily // krásně viditelné… Měla jsem BEST 2 s citlivostí 25.
Ahoj Mikina,
po inseminaciach sa chodi na krv 14 den, ja som si 12-13 urobila test doma, aby som nestresovala pred lekarom.
Skor to nema vyznam.
Jahodka
Este dodatok - ak beries utrogestan, tak kym ho nevy:,–(is, tak menzes nedostanes!!! Pozor na to!
Ahoj, já jsem si test zkoušela ten den, co měla přijít menstruace a vyšlo mi to negativně. Až za 5 dní mi z jiného testu vyšly 2 čárky. Můj pan doktor říká, že tyhle testy ukazují pravdivě až později než hned ten 1. den. Tak si raději test nech na později, to by mohly být vyhozené peníze. Verča
Opravdu nemá cenu testovat takhle brzy. Poprvé jsem // viděla až při druhém těhotenství a to až v pátém týdnu (20.den po transferu) a ta čárka byla slabá.
Mikino pokud budeš testovat brzy, může ti test ukázat // ještě z Pregnylu. Je to Hcg a vyprchává z těla až 11 dní, tak abys nebyla pozitivní a pak rozčarovaná. Samozřejmě přeju hodně štěstí !!! Mně řekli testovat po IUI 17.den.
Pajdule
Je fakt, že ty testíky jsou vlastně pěkně deprimující věc
Nevydržela jsem a testovala 10 po, ale nic, dneska mám 3 dny MS a zase nic
Je mi z hoto akorát moc smutno, protože mimíska bysme si moc přáli ![]()
Ahoj holčiny,
moje zkušenost s testíky je taková, že Babytest mi vyšel pozitivní již v den MS, o 2 dny později jsem testovala levnějším testem a pouze / a o další 3 dny opět jiný testík (bohužel si nemůžu vzpomenout na název) a byly tam zase //. Závěr z toho je, že bych dříve jak v den MS určitě netestovala, abyste se zbytečně netrápily.
A jinak nebuďte smutné, když tam ty // nebudou tentokrát, protože jednou to vyjde určitě. Nám to trvalo 8 měsíců než se povedlo, i přes to, že jsme mladí a zdraví se nedařilo, ale myslím, že to opravdu bylo psychikou. Takže berte pokusy o miminko jako zpestření milostného života a nesoustřeďte se na „dělání“ miminka a určitě to vyjde.
Přeji hodně štěstí.
market2+mrňousek 12tt
Pajjo,
nebuď smutná, ono se to určitě povede. Držím ti moc palce.
A když beru ten Utrogestan, tak menses fakt nedostanu ?? A jak tedy poznám, jeslti jsem v tom anebo ne ??
Možná, že mám hloupé otázky, ale doktorka v Pronatalu mi říkala, že pokud MS nedostanu mám si udělat test ( ale já už to nemůžu vydržet dnes ). A o tom, že po Utrogestanu by v tom mohl být nějaký problém neřekla ani slovo.
Díky
Mikina,
je to tak, ze 14 den po IUI pojdes na test do nemocnice z krvi. A tam sa ukaze, ci si alebo niesi. Ak si, budes utrogestan brat az do neviemkolkeho tyzdna tehotenstva.
Ak sa ukaze, ze nie si, tak vy:,–(is utrogestan a dostanes menzes.
Na menzes necakaj. Odpocitaj si 14 dni. Dievcata maju uplnu pravdu co pisu, ale vacsinou je to pravda pri prirodzenom pocati, myslim.
Mikino, i při užívání Utrogestanu můžeš dostat MS. Někdo ji dostane nekdo ne. Je to individuální.
Evka