Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, znáte někdo prosím kontakt na plavání s kojenci v Ústí nad Labem?
Jsem sice z Teplic, kde je plavání také. ale celé léto bude bazén zavřený, tak jsem chtěla začít chodit někam v okolí.
Také bylo nějaké plavání někde u Mostu…
Předem děkuji za všechny odpovědi.
Ahojky,jsme sice z Ústí,ale plavat jsme jezdili do Děčína k Martině Šípové.Jinak si myslím,že plavání pro kojence pořádají na severní terase v areálu jesliček a školička se jmenuje Delfínek.Určitě to najdeš ve zlatých stránkách nebo na netu. Krásné poplaváníčko:))) Tailor a Kevča
Ahoj Kubulko,
jsem z Ústí. Plavat jsem se synem chodila do jeslí na Sev. Terase, ale přes prázdniny se asi neplave. Také mají bazén a vanu pro miminka v jesličkách v Neštěmicích. Jinak je plavání ve Vaňově naproti bývalé restauraci Ambiente.
Pa Štěpík
Holky, když chodíte na plavčo - já řeším jeden problém. Absolutně nevyhovuje čas - máme plavání ráno od 8:20, ale to je doba,kdy mrňousek znovu usne…takže je plavání dost protivnej a to mě mrzí . místo,abychom si to užili, tak po pár minutách začne plakat a já ho netrápím.Prostě končíme dřív.
Ještě by mě zajímalo,jak teplou máte vodu? My cca 30 stupnu…a mám pocit,že malej by radši teplejší.
Jsem z Mostu a máme tady plavání hned na dvou místech.Na Aquadromu a v takové soukromé vilce.Je to jeden majitel.A myslím,že by to paní Techlovská měla už dávno otevřít i v Ústí.Kdyby jste chtěli bližší informace tak si najděte na www.Auachobotnicky.cz.Tam se zkuste zeptat.Nebo vám můžu dát telefon.Je to Na aquachobotničky do Mostu a tam se popřípadě zeptat.602263707.Chodila jsem s malou taky plavat,ale byla moc často nastydlá,tak jsme to vzdaly.Přeju Vám spousty tempíček s mrňousy.Pa Káťa+Kačenka 15.měsíců
maminy pardon,nějak moc pospíchám.ta mailová adresa na plavání je přesně:www.aquachobotnicky.cz promiňte.Pa Káťa+Kačenka