Vosí píchnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
596
18.6.05 18:56

Vosí píchnutí

Samozřejmě,zas mám problém.
Před chvílí mě 2krát píchla vosa.Má to nějaký negativní dopad na vyvíjející se plod? Bojím se o mimi,Začal se od té chvíle pěkně hemžit. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
18.6.05 19:11

Ja myslim, ze pokud nejsi alergicka, tak se nic stat nemuze. Mimco by se nejspis setkalo s timto alergenem pripadne poprve, a to se taky nic nedeje.
Neplasi mimco, protoze plasis ty? Nebo si toho proste vic vsimas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
18.6.05 19:16

Taky si myslím, že se nic stát nemůže. Ber to tak, že bys celý těhu nesměla nikdy nikam chodit, a to je nesmysl. Buď v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
18.6.05 19:26

Asi jo, asi plaším. :oops:
V člověku to ale hrkne,jak to vlastně je s mimčem, jestli to zvládne.
Co kdyby ale mělo slabé srdíčko nebo tak? Ještě jsem se s tím nikde nesetkala. Ale není nad vlastní zkušenost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.6.05 22:52

Neboj, pokud nejsi alergická, mělo by to být v pořádku.

Moje máma byla bodnutá vosou asi v osmém měsíci, sice si stěžovala, že to bylo nepříjemné, protože k normální „těhotenské“ oteklosti navíc přibyla ta vosí, ale celkově se nic nedělo. A já, která jsem v jejím velikém břiše v té době přebývala jsem taky v pohodě. Akorát mám panickou hrůzu z vos a sršní. Docela by mě zajímalo, jestli je to tímhle prenatálním zážitkem. :)

• Citovat
  • Upravit
1503
19.6.05 19:51

ahoj, taky si myslím, že vosí bodnutí - pokud ty sama necítíš něco neobvyklého, by miminku uškodit nemělo.
 mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.6.05 08:11

ahojky

v polovině těhu mě dostaly dvě včely a ve 28 tt jedna vosa.o) vůbec mě nenapadlo že by to mělo mít nějakej dopad na mimi a taky nemělo…
Spíš jsem si říkala že je to třeba dobře, že malej nebude třeba alergickej na vosí a včelí píchance.o))))

Užívej si těhu a neboj se takovejch maličkostí… vždyť je to příroda, ne nukleární zbraň.o)))

Pěkný zbytek těhu přejí

Markéta a Michal 4 měsíce a dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
20.6.05 18:19

mako,
výborná odpověď :D moc jsem se pobavila. a navíc je to pravda, že když nejde o nukleární zbrań, tak je to v pohodě :lol: :lol:
jana+kačenka 6m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.6.05 18:46

:D Dík! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...