Jakou klouzačku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2133
18.6.05 14:20

Jakou klouzačku?

Ahojky!
Chtěla bych Ondrovi koupit k narozeninám (2 roky) klouzačku. Poraďte, jakou máte značku, velikost, odkud, za kolik a pod… :-)))
Bude ji mít v pokojíčku, není to na ven.

Díky moc,
Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7708
19.6.05 07:29

hoj,klouzačku jsem vybírala dost dlouho a hodně jich vyzkoušel malej přímo v obchodě.Záleží jestli chceš raději menší aby ses nemusela bát že spadne z vrchu,nebo velkou.
My jsme vybrali Big-je dost pevná,těžká (takže neujíždí jako jiné)Má bezpečné schůdky a prcek na ní jezdil suprově (nebyl mu ani rok a půl)najít ji můžeš na www.neckermann.cz v akci za 999,– jinak stojí 1999,– (někde i víc)Nebo ti můžu poslat foto.Není moc velká,takže se malej může kloutzat sám (skluz je psaný 120cm) a je do 35 kg.
Pak je prý dobrá ještě little tikes,ale ta stojí v akci 2500,– (taky mám foto) ale ta je dost velká a do 21kg a nepřijde mi tak stabilní a schůdky nic moc.
nejhorčší jsou Smoby-schůdky uplně na nic,nestabilní,ujíždí,malej z ní skoro sletěl,když jsme ji zkoušeli v obchodě.navíc stojí v akc tak 999,– a je se skluzem 90cm.
Pokud bys chtěla zaslat nějaký fotky tak písni na ficova.michaela@seznam.cz

Jsem ráda že máme tiu Big.Malej ji dostane až na Vánoce ale má ji odzkoušenou tak víme že je dobrá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
19.6.05 10:04

Ahoj Ashley!
Díky moc za odpověď, přesně tohle jsem potřebovala slyšet…měla jsem tři favority a ten Neckermann a Smoby vedli…takže máme jasno!
Pokud bude tchýně svolná (financuje :-))), tak ji hned objednám.

Měj se krásně, Brnu zdar :-))

Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.6.05 22:39

Mám dcerku, která bude mít 4 roky, má 19kg a 112cm, myslíte, že by tuto skulzavku (od Neckermana) využila. Manža je celkem proti, říká, že kdyby měla tak 2 roky tak snad,má strach aby na ni nebyla už moc velká ale já bych ji ráda koupila. Není dne kdy by malá nechtěla jít do parku na skluzajdu. Narozeniny bude mít v září tak by to byl asi super dárek,který by opravdu potěšil a překvapil. Díky za radu. Soňa

• Citovat
  • Upravit
2133
19.6.05 23:09

Soňo,
já myslím, že kdyby se to dcerce omrzelo, tak ji vždycky můžete prodat…Zkušenost mám jen s dětmi staršími tak o rok, rok a půl (3-3,5 let), co mají klouzajdu doma už dýl…a všechny na ní jezdí. Je to ale jako s každou hračkou - chvilku baví, chvilku ne a pořád dokola.
Mimochodem, já už jsem tu z Neckermanna objednala…teď jsem jen zvědavá, kdy dorazí, protože tam psali něco o měsíci i víc…

Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
20.6.05 12:10

Myslím že ji užije.Jedna paní psala jak na ní jezdí její šestiletý syn,je už prý dlouhý,ale vždycky skrčí nohy a vyřádí se na ní prý pořád.A navíc skluzavky se prodávají hodně dobře,tak kdybys ji pak nechtěla,určitě vám doma ležet nebude.Za tu cenu 999,– je „skoro“ zadarmo.teď jsem ji viděla v letáku za 1999,– a to byla ve slevě.Nám došla asi za 3-4 týdny.Je fakt nejlepší a nejpevnější ze všech co jsem viděla,a že jich nebylo málo :lol:
V každým obchodě jsme zkoušeli prvně stabilitu,pak schůdky,aby nebyly prudký a tak,no a nakonec malej jak na ni vyleze a skluz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí